Smart Home

Her finner du vårt enorme utvalg av Smart Home-enheter til ditt hjem. Smart Home-enheter gjør det mulig å koble alle enhetene dine sammen og for eksempel kontrollere dem via stemmen din eller en app på smarttelefonen.

Se mer om Smart Home

Smart Home - elektronikk til hjemmet ditt

På denne siden finner du vårt utvalg av smartteknologi til hjemmet ditt.

Mange bryr seg om bekvemmelighet og tilkobling på jobben, på kafeen og på telefonen, men hva med hjemme?

Smarte enheter tilbyr både bekvemmelighet og sikkerhet , og kan til og med hjelpe deg med å spare penger på energiforbruket ditt.

Samtidig kan mange av smartenhetene også bidra til å gjøre det enkelt for deg å kontrollere dem ved å bruke nedlastede apper på smarttelefonen .

Smart Home dekker elektronikk som kan hjelpe deg å gjøre hverdagen din litt enklere , enten det er at lyset slås på når du våkner, eller at robotstøvsugeren din støvsuger om natten eller mens du er på jobb.

Mange produsenter av smart teknologi tilbyr ofte også sikkerhetsutstyr , som for eksempel gir deg en advarsel når det er ubudne gjester, røyk- og vannalarmer oppdager brann og flom, og du kan til og med overvåke helsen din slik at du kan holde styr på helsen din.

Har du opplevd at nabolaget ditt har hatt noen skumle typer som løper rundt, kan du gi deg selv mer trygghet ved for eksempel å kjøpe en ringeklokke med overvåking, slik at du kan se hvem som ringer før du åpner ytterdøra.

Til og med belysningen og mediespillerne kan styres med enten en fjernkontroll, stemmen din eller en app på telefonen, i noen tilfeller til og med alle tre.

5 populære smartenheter for hjemmet ditt

Når du tenker på å forvandle hjemmet ditt til et smarthjem, kan det virke skremmende å måtte komme i gang med å skaffe mye nytt utstyr.

Det skal imidlertid ikke mye til for å komme i gang , og du kan ofte starte i ditt eget tempo med det utstyret du føler er det mest essensielle for øyeblikket; da kan du like gjerne begynne å utvide og legge til flere smarte enheter som du har tid og budsjett til det.

Elektronikk som du kan styre med stemmen har etter hvert også begynt å spre seg på markedet, og er allerede utrolig populært på høyttalermarkedet i USA.

Du kjenner kanskje teknikken fra smarttelefonen din , hvor du kan kommunisere med assistentene, som de heter, men nå har de flyttet inn i enheter, som høyttalere , hvor du for eksempel kan be om å få spilt et spesifikt musikkspor eller gjør en avtale i kalenderen din.

#1 - Smarthøyttalere

En av de mest populære startenhetene for et smarthjem er smarthøyttalere.

Disse enhetene lar deg kommunisere med en virtuell assistent som kan kontrollere de andre smartenhetene dine, spille musikk, fortelle deg været og nyhetene og mye mer.

Mange av de mest populære enhetene fungerer imidlertid kun med en spesifikk assistent, så det er en risiko for at du kan låse deg til en bestemt Smart Home-plattform.

Det finnes mange store merker innen smarthøyttalere, men flere av merkene tilbyr ulike alternativer som rangerer i prisklassen; du kan derfor ofte få noen solide smarthøyttalere uavhengig av budsjettet ditt.

Ønsker du derimot video til lyden din, finnes det også smartskjermer ; smartskjermer fungerer omtrent som smarthøyttalere, men her følger også en skjerm med.

Smartskjermer består av en stor skjerm som viser tiden, lar deg se på overvåkingskameraene du har på eiendommen, viser filmer og mye mer.

#2 - Intelligent belysning

Et annet populært sted å begynne med smarte enheter er intelligent belysning .

Her kan du finne varianter mellom alt fra individuelle lyspærer og dekorative LED-lister, til lysinstallasjoner og utendørsbelysning ; du finner mange forskjellige typer både app- og stemmestyrt belysning, og det finnes mange forskjellige merker på markedet.

Spesielt Philips Hue er en velkjent og populær løsning for intelligent belysning i hjemmet.

Du kan finne sett der du bare kan justere kraften til belysningen, til større installasjoner som gjenskaper fargene til det du ser på eller spiller på enheten din, og hjelper deg inn i en dypere fordypning.

#3 - Smarte brytere

Et alternativ til intelligent belysning er intelligente stikkontakter; de er imidlertid ikke like enkle å installere og krever at du har en form for kunnskap, men kan ofte være billigere hvis du skal bytte mange lyspærer.

Smarte stikkontakter fungerer ofte best med LED-pærer , men krever ikke en bestemt type merke, så du kan enkelt integrere intelligent belysning i hjemmet ditt uten komplikasjoner.

#4 - Dørklokker med video

Videoringeklokker fungerer omtrent som et kikkhull i inngangsdøren din.

Videoringeklokker sender en live-feed til smarttelefonen eller nettbrettet når du ringer på døren, slik at du enkelt kan holde et øye med hvem som ringer på.

Mange av merkene innen ringeklokker med video fungerer ofte også som porttelefon , noe som kan være til hjelp hvis du har problemer med å komme raskt til døren.

Det finnes også mange videoringeklokker som forteller deg om en pakke er levert, slik at du enkelt kan følge med på om bursdagsgaven, julegaven eller pakken som er kjøpt for selvkos er kommet.

#5 - Smart sikkerhet for hjemmet ditt

Når du ser på sikkerhetskameraer til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere hvor mye plass du har og hva budsjettet ditt er.

Smartkameraer, for eksempel sikkerhetskameraer og babymonitorer, kobles til Internett via WiFi hjemme; du kan dermed enkelt overvåke et live kameraopptak, motta alarmer og varsler når du er borte fra hjemmet, og også ta opp video.

Det er imidlertid viktig at siden kameraene dine er satt opp via Internett, bør du alltid passe på å beskytte deg selv.

Mange smartkameraer kommer ofte med et passord , som du kan endre til et sikkert passord som du enkelt kan skrive ned på telefonen eller et stykke papir, eller andre steder hvis du finner det nødvendig.

Du kan også endre passordet ofte om nødvendig.

Hvis du i tillegg sørger for å oppdatere smartkameraet ditt regelmessig (du kan noen ganger sette det til å gjøre dette automatisk), vil det øke sikkerheten din, og ofte også legge til nye tilgjengelige funksjoner.

Hvis du ikke føler at du trenger funksjonen som lar deg overvåke hjemmet ditt utenfor hjemmet, vil det ofte også øke sikkerheten, men det betyr også at du ikke vil motta varsler og alarmer når det er bevegelse og samhandling med kameraet, og samtidig stopper det ofte også samarbeidet mellom dine andre smarte enheter.

Det er derfor ikke alltid verdt det; mange kameraer i dag blir imidlertid også tryggere og tryggere å bruke, og trusselen om hacking er derfor ofte ikke like skummel som med tidligere smartenheter.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva