Apple Watch tilbehør

Trenger du tilbehør til din Apple Watch, i form av for eksempel ny stropp, ny lader eller noe annet, har vi utallige løsninger akkurat her.

Se mer om Apple Watch tilbehør

Stort utvalg av Apple Watch-tilbehør

Apple Watch er en av de mest populære enhetene fra Apple, og mange mennesker rundt om i verden eier en versjon av den.

Med en Apple Watch på deg kan du også streame musikk, podcaster og lydbøker som en god kilde til underholdning mens du for eksempel pendler til jobb.

Det kommer etter hvert flere serier av en Apple Watch som for eksempel fokuserer på trening og hjerteovervåking, noe som kan være greit for deg å bruke hvis du er en aktiv mosjonist.

Det finnes tilbehør til alle slags elektroniske enheter, og dette gjelder selvfølgelig også en enhet som Apple Watch.

Trenger du for eksempel en ny lader fordi den har falt av eller en ny stropp til din Apple Watch, har du god mulighet til å finne alt av tilbehør som er tilgjengelig til en Apple Watch på siden vår.

4 typer Apple Watch-tilbehør

Hvis du er en relativt ny eier av en Apple Watch og ennå ikke har fått mye kunnskap om alt Apple Watch-tilbehøret som er tilgjengelig på markedet, vil vi sannsynligvis hjelpe deg på vei.

Vi har samlet all nyttig kunnskap som er verdt å vite om Apple Watch-tilbehør, slik at du kan lære mer om det.

#1 - Apple Watch-lader

Hvis du er en aktiv forbruker av en Apple Watch, er det viktig å finne en god lader til den, slik at du kan være sikker på å få mest mulig ut av den.

Det finnes flere typer forskjellige Apple Watch- ladere på markedet, så det er viktig å vurdere hvilken type Apple Watch-lader du vil ha mest nytte av.

En Apple Watch har ikke en strømpluggtilgangsport, så alle ladere som er tilgjengelige for den bruker en form for trådløs lading.

Du kan for eksempel kjøpe en Apple Watch-lader som kun krever en USB-A-kontakt for tilkobling, som du for eksempel kan koble til datamaskinen din og dermed lade Apple Watch.

Hvis du også eier en iPhone og noen Apple AirPods , kan du kjøpe en Qi- ladestasjon som gir deg et smart alternativ til å lade alle tre enhetene samtidig.

Det er viktig å ta hensyn til at det er forskjeller i ladehastighet på de ulike Apple-laderne.

Ønsker du for eksempel en Apple Watch-lader som er veldig rask til å lade Apple Watch, så kan det være verdt å gå for en modell som kan yte mye watt.

Du kan lese mye mer om alt dette og mye mer i vårt utvalg av Apple-ladere.

#2 - Apple Watch skjermbeskytter

Hvis du er veldig aktiv i forbindelse med sport og andre fritidsaktiviteter, er Apple Watch svært utsatt for støt og riper og dermed risikerer du at skjermen på Apple Watch kan gå i stykker.

Men du kan forhindre det ved å få en skjermbeskytter som du kan montere på Apple Watch.

Et beskyttelsesglass til en Apple Watch er lett å skifte og er lett å ta av klokken igjen hvis du ikke trenger å bruke den igjen.

Det som er bra med å kjøpe Apple Watch-skjermbeskyttelse er at den ofte kan fås med tre deler av den i en pakke, slik at du alltid har sikkerhetskopier liggende om nødvendig.

En veldig viktig ting i forbindelse med kjøp av skjermbeskyttelse til en Apple Watch er at du må ta hensyn til størrelsen på beskyttelsesglasset og om det stemmer med modellen av Apple Watch du måtte eie.

Du kan se hva vi har av forskjellige størrelser av Apple Watch-skjermbeskyttere på siden vår.

#3 - Apple Watch-rem

Remmen på en klokke kan slites ut over tid, og det er ikke annerledes når det kommer til reimen på en Apple Watch.

Hvis stroppen på Apple Watch har begynt å vise tegn på slitasje og er i ferd med å brekke, er det på tide å skaffe seg en ny Apple Watch-rem .

Du har muligheten til å kjøpe en Apple Watch-rem i mange forskjellige farger, slik at du for eksempel kan velge en versjon i en fin klar blå farge.

Bruker du for eksempel Apple Watch mye i forbindelse med sport og fritid, så kan en reim utformet i silikon være god å kjøpe, da den er svette- og vanntett.

Her er noe om de andre Apple Watch-stroppene som er tilgjengelige for en Apple Watch:

  • Silikonreim. Det er universalstroppen som du kan bruke i mange sammenhenger, uansett om du trener eller svømmer.
  • Lærstropp. En lærreim er ofte ganske populær da den er tidløs og stilig.
  • Metallreim. En metallrem til en Apple Watch er både tidløs og klassisk i sitt uttrykk og kan matche hva slags klær du har på deg.

Mange Apple Watches er tilgjengelige med en unik magnetisk låsdesign, som gjør at de to halene på en Apple Watch-rem kan kobles til hverandre via magnetisme.

De forskjellige Apple Watch-remmene vi har i vårt utvalg varierer med størrelsen og hvilken modell av en Apple Watch de passer til hver enkelt.

Du kan lese mye mer om alt det og mye mer på siden vår om Apple Watch-stropper.

#4 - Apple Watch holder

En Apple Watch kan være en dyr enhet, og det vil derfor være synd om du får unødvendige riper på skjermen ved å ha den liggende hjemme.

Du kan få tak i en Apple Watch-holder som kan holde din Apple Watch på en trygg og stabil måte, uten fare for at den faller av.

Det er til og med en Apple Watch-holder med lader, slik at du også kan få ladet Apple Watch mens den sitter på holderen.

Noen Apple Watch-holdere har plass til både Apple Watch og iPhone, så du har det smarte alternativet å tenke på hvis du eier begge enhetene.

En Apple Watch-holder er laget av slitesterke materialer og kan passe til alle versjoner av en Apple Watch.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva