Løpebelte

Nedenfor finner du utvalget innen Løpebelte.

Filter


Løpebelte for iPhone & Android - Økt sikkerhet for smarttelefonen din på flukt

Et løpebelte brukes mye til sport og kalles ofte også magebelte eller belteveske.

Du kan bruke et løpebelte for å holde smarttelefonen eller iPhonen inne, slik at du har den på deg når du er ute og løper.

Du kan også bruke et løpebelte til å holde for eksempel lommeboken, hodetelefonene eller ørepluggene .

Trenger du et nytt løpebelte å ha rundt magen mens du trener, ta en titt på vårt fine utvalg av løpebelter i forskjellige prisklasser.

Du har en god sjanse til å finne det rette løpebeltet som kan være veldig praktisk for deg å bruke på dine mange løpeturer.

4 ting du bør vurdere før du kjøper et løpebelte for iPhone og Android

Hvis det er lenge siden det var nødvendig for deg å ha løpebelte og derfor ikke har kjennskap til markedet for løpebelter i dag, vil vi sannsynligvis gjøre deg mer oppmerksom på dem nedenfor.

Vi kan hjelpe deg med dine betraktninger rundt et nytt løpebelte ved hjelp av en rekke god informasjon om de ulike løpebeltene som finnes i vårt utvalg av dem.

Vi skal se på de ulike typene løpebelter som finnes på markedet og ha noe om deres gode egenskaper.

Du får også informasjon som å velge riktig type løpebelte som passer til størrelsen på din smarttelefon og antall rom i de ulike løpebeltene.

#1 - Typer løpebelter for iPhone og Android og deres funksjoner

Det finnes mange typer løpebelter på markedet, og de er alle laget for samme formål, slik at du kan ha dine viktige verdisaker som smarttelefonen din når du er på løpetur.

Den mest ideelle versjonen av et løpebelte er et der du kan være sikker på å ha nok plass til å ha tingene dine i det, noe som selvfølgelig helt avhenger av hvor mye du tar med deg.

Uten tvil er det veldig viktig at du har plass til smarttelefonen og gjerne på en slik måte at du raskt kan ta den ut når noen ringer deg mens du er på farten.

Det er også verdt å vurdere i dine betraktninger at du må kunne ha nok plass til for eksempel lommeboken og nøklene dine.

Er du en veldig aktiv mosjonist kan det være smart for deg å gå for en versjon av et løpebelte som har for eksempel flaskeholdere, så du er sikker på å ha med deg noe å drikke hvis du planlegger å løpe flere kilometer .

Mange av løpebeltene i vårt utvalg er unisex-modeller, så de kan brukes av begge kjønn.

Her er noen eksempler på funksjonene som ofte går igjen i de forskjellige løpebeltene:

 • Antall rom. De fleste tredemøller varierer i antall rom, noe som er verdt å ta med i vurderingene dine. Rommene i løpebelter er ofte svært romslige, så det bør være god garanti for at du kan ha plass til for eksempel smarttelefonen.
 • Glidelås. Som alle typer vesker har også løpebelter glidelås. De fleste glidelåser på ulike løpebelter er enkle å bruke, så du risikerer nok ikke at de ryker så lett.
 • Strekkbar strikk. Mange løpebelter har strekkbar strikk rundt omkring, slik at du kan være sikker på at den passer deg uansett kroppstype.
 • Vanntett. Siden mange løpebelter brukes til å oppbevare smarttelefoner, er de vanntette. Da risikerer du ikke at smarttelefonen blir våt mens den ligger i det fremtidige løpebeltet ditt hvis du blir møtt av regn på løpeturene.
 • Flaskeholder. Dette er noe som finnes i mange løpebelter, så du har muligheten til å ha vannflasker rundt kroppen slik at du ikke dehydrerer under løpeturen. Hvis du ønsker å bære mer enn to flasker vann, bør du gå for et løpebelte med plass til to flasker.
 • Refleks. Er du av typen som liker å løpe om kvelden, så er det verdt å skaffe deg et løpebelte med reflekser for din egen sikkerhet, slik at du for eksempel kan bli sett av bilister i mørket.

Vi anbefaler at du ser veldig nøye på de forskjellige løpebeltene og leser mye mer om deres egenskaper ved å klikke på dem individuelt

#2 - Velg riktig løpebelte for din iPhone- eller Android-modell

Uansett om du eier en Android eller en iPhone, er det veldig viktig at du velger et løpebelte som matcher det du eier.

Det er spesielt når det kommer til løpebeltene som har deksel, hvor det er plass til en smarttelefon med enkel tilgang til å ha hodetelefonene koblet til.

Har du for eksempel en ny iPhone bør du se på vårt utvalg av løpebelter og se etter en modell som passer til den.

Klikk på hvert av løpebeltene for å se hvilken modell smarttelefon eller iPhone de passer for.

#3 - Antall rom i løpebelter for iPhone og Android

Det anbefales at du tenker på å gå for et løpebelte, hvor du kan være sikker på å ha plass til både smarttelefonen og nøklene dine, uten at det blir rotete og vanskelig å finne dem.

De fleste løpebelter har forskjellig antall rom på seg, slik at du kan ha et rom for for eksempel nøkler eller hodetelefoner.

På hver av tredemøllene på siden vår er antall rom i hver av dem nevnt, så du har noe å basere din mening på.

Her er noen eksempler på antall rom som finnes i de forskjellige tredemøllene:

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

#4 - Valg av løpebeltefarge for iPhone og Android

Du har muligheten til å kjøpe ditt fremtidige løpebelte i hvilken farge du liker.

Det kan for eksempel være en god ID for deg å gå for et løpebelte med en klar farge som lysegrønn eller oransje, slik at du kan være sikker på å bli oppdaget av for eksempel syklister som også bruker samme veier som du.

Her er fargene et løpebelte vanligvis er tilgjengelig i:

 • Svart
 • oransje
 • rød
 • Grønn
 • Gul
 • Blå

Her ser du vårt utvalg innen Løpebelte.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva