Minikjøleskap

Nedenfor finner du utvalget innen Minikjøleskap.

Filter
Sortering


Minikjøleskap Kompakt og effektivt

På denne siden finner du vårt utvalg av smarte minikjøleskap.

Som navnet indikerer er et minikjøleskap en mindre versjon av kjøleskapene vi alle har hjemme.

Den lille størrelsen gjør dem enkle å ha hvor som helst, både i bilen, på barnerommet eller til og med ved skrivebordet på kontoret.

Minikjøleskap holder maten og drikken din kjølig, slik at du alltid kan nyte en god forfriskning eller matbit.

Minikjøleskap må ganske enkelt kobles til en stikkontakt, og det tar litt tid å kjøle seg ned til det innstilte nivået før de er klare.

Eksempel

Vurder disse 5 tingene før du kjøper minikjøleskapet ditt

Før du kjøper et minikjøleskap er det en rekke ting som kan være verdt å vurdere, slik at du er sikret det absolutt beste kjøleskapet for dine behov.

#1 - Størrelsen på minikjøleskapet ditt

Det første, og for mange det viktigste, er å vurdere kapasiteten til minikjøleskapet ditt.

Minikjøleskap er selvsagt betydelig mindre enn vanlige kjøleskap, men kommer likevel i mange forskjellige mindre størrelser.

Noen minikjøleskap har for eksempel kun plass til noen få bokser brus/øl eller annet, mens andre har plass til betydelig flere.

Generelt bruker de fleste minikjøleskap i de helt små størrelsene 6-10 liter, eller de litt større og mer fastmonterte minikjøleskapene på 40-50 liters kapasitet.

De helt små minikjøleskapene er typisk laget for å stå på for eksempel skrivebordet ditt, eller for å ta med deg i bilen, mens de litt større er for eksempel de vi ser på hoteller, kontorer osv.

#2 - Bærbart eller stasjonært minikjøleskap

Minikjøleskap finnes i utrolig små størrelser som enkelt kan flyttes, eller i de litt større størrelsene som typisk har fast plass i hjemmet, eller for eksempel på hotell, nattklubber o.l.

De transportable minikjøleskapene brukes ofte for eksempel i lastebiler eller personbiler, eller kanskje til og med i campingvognen.

De er utrolig lette å flytte rundt på, og krever ofte svært lite kraft for å kjøre optimalt.

Fastmonterte minikjøleskap er for deg som kun ønsker å bruke dem i bestemte rom, som på kontoret, i stua eller kanskje på barnerommet.

#3 - Minikjøleskap med fryser

Utvalgte minikjøleskap finnes faktisk også med et lite fryserom.

Denne typen minikjøleskap er perfekt for deg som ønsker å kunne kjøle ned drikke/mat samt fryse ned for eksempel is, grønnsaker eller andre ting.

Smart løsning for for eksempel kontoret der det ikke er fryser tilgjengelig, eller rett og slett på rommet for å ha deilig frossen snacks klar på en varm sommerdag.

#4 - Minikjøleskap med varme

Du tenker nok ikke umiddelbart på at et kjøleskap også kan brukes til å holde mat/drikke varm, men det kan du faktisk gjøre med noen modeller av minikjøleskap.

De lar deg stille dem både til en lav temperatur, som de fleste ønsker, men også til varme temperaturer på mellom 40-60 grader.

Denne funksjonen er relevant for deg som mangler en måte å holde maten varm på, eller kanskje vil bruke minikjøleskapet ditt til å holde morgenkaffen varm.

Det kan også være smart, for eksempel til større selskaper, hvor du ikke har plass i ovnen til å holde steken varm til middag, og i stedet bare kan bruke minikjøleskapet.

#5 - Minikjøleskap for 12V og/eller 230V

Det er viktig å sjekke om minikjøleskapet du vurderer å kjøpe kan kobles til 12V, 230V eller begge deler.

Skal du for eksempel bruke minikjøleskapet i bilens 12V-uttak, krever det at kjøleskapet er kompatibelt med denne typen tilkobling.

Det finnes mange kjøleskap som kan kobles til både 12V og 230V, så du trenger ikke å bekymre deg.

Det er imidlertid viktig å sjekke en gang til før du kjøper et minikjøleskap, slik at du er helt sikker på at det kan kobles til bilen om du ønsker det.

5 steder du kan bruke et minikjøleskap

Et minikjøleskap er smart på mange områder, nedenfor er bare noen eksempler på hvor et lite smart minikjøleskap kan brukes.

#1 - Minikjøleskap for arbeidsplassen

Hvis du ikke er i nærheten av et kjøleskap på grunn av jobb, fritidsinteresser eller andre årsaker, kan du med fordel kjøpe et minikjøleskap som kan holde drikke eller matpakke frisk og kjølig.

Et minikjøleskap kan også gjøre det helt motsatte, nemlig å holde maten varm. Via en bryter kan et minikjøleskap gjøres om til å fungere som varmeskap.

Det er en praktisk detalj hvis du skal transportere en varm rett for å nyte den på et senere tidspunkt.

Mange dansker har ulike jobber i løpet av dagen eller uken.

Håndverkere bytter ofte arbeidsplass og har derfor ikke faste kjøkken- eller kantinefasiliteter tilgjengelig.

Disse kan med fordel ta med et minikjøleskap som kan kobles til strøm på den aktuelle arbeidsplassen.

Da er de garantert kjølig drikke og en appetittvekkende niste når pausen skal nytes.

#2 - Minikjøleskap for bil eller lastebil

Mange tilbringer store deler av dagen i bil eller lastebil i forbindelse med å utføre sitt daglige arbeid.

Her kommer også et minikjøleskap til sin rett, da det ikke bare fungerer med 220V strømforsyning, men også fungerer via et 12V strømuttak i bilen.

Nesten alle biler og lastebiler har et 12V strømuttak tidligere kjent som en sigarettuttak.

En medfølgende kabel må bare kobles til denne kontakten, og minikjøleskapet kjøler automatisk ned drikke og matpakke mens transporten foregår.

Minikjøleskap

#3 - Minikjøleskap for rommet

Det er ikke bare når du er på farten eller i løpet av dagen lander på ulike destinasjoner at et minikjøleskap kan ha sin berettigelse.

Er du for eksempel typen som liker et godt spill via datamaskinen eller TV-en, så er et minikjøleskap en praktisk bekvemmelighet å ha i nærheten.

Når tørsten etter Red Bull, cola eller en annen foretrukket drink melder seg, er det veldig smart å kunne strekke seg ut og åpne et minikjøleskap, hvor de fristende og kalde drikkene står klare.

Det er en klar fordel å være forberedt når spillet er på topp. Da er det ikke tid til å løpe på kjøkkenet, eller enda verre, til kiosken eller matbutikken for å få kald drikke.

#4 - Minikjøleskap for camping

Til campingvognen er også et minikjøleskap en løsning.

Mange campingvogner har faktisk allerede en form for minikjøleskap innebygget, men for deg som trenger litt ekstra kjøleplass kan du enkelt og greit installere et minikjøleskap.

Dette kan spesielt være aktuelt for større familier, der det medfølgende kjøleskapet i campingvognen ikke er stort nok.

Bare koble kjøleskapet til en stikkontakt når du har satt opp leiren, og nyt kjølige drinker og snacks når du føler for det.

#5 - Minikjøleskap til båten

Hvis du eier en båt, enten liten eller stor, kan du bruke smarte minikjøleskap der også.

Så lenge du har en stikkontakt, kan du installere et minikjøleskap på båten din.

Siden det er en båt, må du imidlertid være sikker på at kjøleskapet er forsvarlig sikret, da det kan oppstå bølger og voldsomme bevegelser som kan velte kjøleskapet dersom det ikke er ordentlig sikret.

Heldigvis er mange minikjøleskap relativt tunge når de er fulle, så det burde ikke være noen store problemer under normale omstendigheter.

FAQ

Hvor ofte bør du rengjøre kjøleskapet?

Som en generell regel bør du rengjøre kjøleskapet hver 3-4 måned. måned, eller hvis det er sølt væske eller råtne grønnsaker, mugg osv. i kjøleskapet. Kjøleskapet bør holdes veldig rent, da et skittent kjøleskap er utrolig uhygienisk og i verste fall kan gjøre deg og andre i husholdningen ukomfortable.

Kan et minikjøleskap fryse?

Utvalgte minikjøleskap har et lite fryserom hvor du kan fryse ned diverse matvarer eller lage drikkevarene dine utrolig raskt kalde. Du bør sjekke om minikjøleskapet har denne funksjonen før du kjøper, da ikke alle modeller har innebygget fryser tilgjengelig.

Kan et minikjøleskap varme?

Minikjøleskap kan enkelt fås i modeller som gjør det mulig å skru opp varmen, i tillegg til kjøling selvfølgelig. Vanligvis kan denne typen minikjøleskap varmes opp til rundt 50-60 grader, noe som er perfekt for å holde maten varm hvis du har et ærend å gjøre før du kan spise.

Et minikjøleskap er toppen av komfort. Til minikjøleskapet følger det med en kabel slik at kjøleskapet kan kobles til en stikkontakt. I tillegg følger det også med en kontakt til kjøkkenet slik at det kan kobles til en sigarett-tenner. Dette gjør et minikjøleskap spesielt velegnet til å kjøle drikkevarer under lengre kjøreturer i sommervarmen. I kjøleskapet er det plass til seks brusbokser eller matvarer av tilsvarende størrelse, så du også kan ha matpakken med i kjøleskapet.

Type
0
0
0
0
Velg alle
Kjøling
0
0
0
0
Velg alle
Volum (L)
Min:
Max:
Strøm
0
0
0
0
Velg alle
Temperaturspenn
0
0
0
Velg alle
Farge
0
0
0
0
Velg alle
Merke
0
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva