Bagasjevekt

Smart bagasjevekt som gjør det enkelt å vite nøyaktig hva kofferten veier innen du drar til flyplassen.

Filtrer
Sortering

Se mer om Bagasjevekt

Bagasjevekt - Kontroller kofferten før du reiser

På denne siden finner du vårt utvalg av smarte bagasjevekter som kan hjelpe deg med å være bedre forberedt på ferien.

Kanskje du kjenner til dette scenariet:

Det er snart din tur til å sjekke inn, og plutselig begynner personen foran deg i køen å åpne og pakke kofferten sin, flytte kilo etter kilo fra den ene bagen til den andre, og omvendt, i håp om å unngå ekstraregninger.

En bagasjevekt kan hjelpe deg med å gjøre prosessen litt enklere.

Når du er ute og reiser er det ofte viktig å holde øye med vekten på bagasjen, spesielt hvis det er en grense for hvor mye bagasjen kan veie før du må betale ekstra.

Ikke alle vekter er skapt like, så det er viktig å undersøke hvilken som passer deg best.

En bagasjevekt er et praktisk verktøy å ha når du er på reise, da den kan hjelpe deg med å unngå ekstraregninger på flyplassen.

Bærbare bagasjevekter kan enkelt og raskt pakkes i vesken eller kofferten og det finnes et stort utvalg av vekter, både enkle manuelle vekter og digitale vekter med bakgrunnsbelysning og innebygde målebånd.

Det er mange måter du kan veie bagasjen på, og i tillegg til å bruke noen av bagasjevektene som finnes på flyplasser, kan du enten bruke en badevekt eller definitivt bagasjevekt.

5 ting du bør vurdere når du ser på bagasjevekter

Du tenker kanskje: hvorfor er en bagasjevekt i det hele tatt nødvendig? Jeg antar at jeg kan veie det på andre måter?

Ja, det er et alternativ, og mange bruker for eksempel baderomsvekter til å veie bagasjen, men det er ikke alle som eier en slik.

Baderomsvekter har ofte heller ikke rykte på seg for å være den mest nøyaktige når det kommer til veiing av bagasje , og at det ofte kan være en langt mer komplisert prosess enn å bruke bagasjevekt.

Mange synes det er nødvendig å veie seg først, deretter stille seg på vekten med bagasjen og så trekke sin egen vekt fra resultatet.

Andre legger ganske enkelt bagasjen rett på vekten for å måle den, noe som kan være en mer effektiv løsning, da du ikke trenger å gjøre hoderegning, men samtidig vil du ikke forvrenge vekten på bagasjen mens du holder den.

Det er ofte ikke et spesielt presist resultat man får, og samtidig er det ikke et alternativ for mange, da badevekter blir mindre og mindre populært i husholdningen i dagens Danmark.

Når du ser på bagasjevekter er det viktig å først og fremst vurdere hvilken type reisende du er.

Er du typen til å pakke lett? I så fall trenger du en bagasjevekt som kan hjelpe deg med å holde deg innenfor de ulike vektgrensene som settes av flyplassene.

Men med alle disse forskjellige modellene, hvordan velger du den beste for deg?

Det er noen ting du må vurdere.

#1 - Hvor ofte bør du bruke bagasjevekter

Først av alt, hvilken type reisende du er.

Reiser du i hovedsak med fly bør du ha en bagasjevekt som nøyaktig kan angi vekten på bagasjen din, men hvis du derimot hovedsakelig reiser med bil, tog eller båt, er presisjon ofte ikke like viktig, og du kan derfor enkelt kjøpe en modell som er mindre presis.

Hvor ofte vil du bruke vekten? Reiser du kun noen få ganger i året på det meste, er det ofte ikke nødvendig å bruke penger på en dyrere modell.

Reiser du derimot ofte flere ganger hvert halvår eller mer, er det vel verdt å kjøpe en bagasjevekt som holder til vanlig bruk.

Når du har vurdert hva som passer best for dine behov og hvor ofte du skal bruke det, kan du gå gjennom en liste over punkter som bør sjekkes når du ser på skalaer:

  • Vektens plattform skal være slitesterk og robust
  • Vekten skal være enkel å bruke
  • Vekten skal være nøyaktig
  • Vekten skal være lett å lese
  • Vekten skal ikke ta for mye plass

#2 - Bagasjevektkapasitet

Bærbare bagasjevekter skal typisk ha en kapasitet på rundt 2 til 4 kg, avhengig av hvor mye vekt du trenger at bagasjevekten skal håndtere.

#3 - Nøyaktigheten til bagasjeskalaen

For å unngå ubehagelige og uventede regninger bør du se etter en vekt som har en presisjon på minst 0,04 kg.

Dette vil garantere at du får et nøyaktig mål på bagasjens vekt, og unngår dermed å være i en posisjon hvor du plutselig må betale for å få med deg bagasjen, da den åpenbart ikke var lett nok til å regne som håndbagasje.

#4 - Designet på bagasjevekten din

Siden du ofte må ha med deg bagasjevekten på ferie, er det viktig å ha en passende størrelse og utforming av bagasjevekten.

Noen bagasjevekter er små nok til å passe i lommen eller frontrommet på en veske, mens andre er større og krever batteristrøm eller en AC-adapter for å fungere skikkelig.

Størrelsen og designet på bagasjevekten din er derfor veldig avhengig av hva du har plass til og hva du trenger; Selve designet må selvfølgelig også være noe du faktisk er fornøyd med, siden det til tross for at det kun er en bagasjevekt har stor innvirkning på brukergleden din.

#5 - Hvorfor bruke en bagasjevekt

Badevekt kan være en enkel og enkel løsning for mange, men reiser du mye, spesielt hvis du ofte har mye bagasje med deg rundt, vil det ofte lønne seg å investere i en bagasjevekt.

På denne måten slipper du heller å krysse fingrene for at hoteller, moteller og andre typer rom har badevekt tilgjengelig, eller bekymre deg for å veie bagasjen på badevekten.

Bagasjevekter er typisk små enheter som består av selve vekten, samt en krok, sele eller lignende, hvor du kan feste vesken.

Både analoge og digitale bagasjevekter finnes de fleste steder, men digitale vekter er vanligvis mer vanlig.

Med både digital og analog bagasjevekt kan du feste bagasjen til dem og løfte den slik at bagasjen er i luften, deretter kan du lese av vekten på bagasjen på skjermen (du må imidlertid slå på den digitale vekt først).

Derfor, uansett om du går for en analog eller digital bagasjevekt, er de typisk veldig enkle å finne ut av, og du trenger ikke bekymre deg for hverken fordeler eller ulemper, bortsett fra at digitale bagasjevekter selvsagt krever at du må bytt batteri i mellom.

 

Kortbetaling
avXperten
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva