Mekanisk tastatur

Nedenfor finner du utvalget innen Mekanisk tastatur.

Filter
Sortering


Trust GXT 863 MAZZ-tastatur (mekanisk)
Trust GXT 863 MAZZ-tastatur (mekanisk)
Trust GXT 863 MAZZ-tastatur (mekanisk)

Spilltastatur med RGB-lys
Med outemu RED switches

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 7. mars 2024
Surefire KingPin M1 Gaming Mini Tastatur m/RGB (mekanisk)
Surefire KingPin M1 Gaming Mini Tastatur m/RGB (mekanisk)
Surefire KingPin M1 Gaming Mini Tastatur m/RGB (mekanisk)

Surefire KingPin M1 Gaming Mini Keyboard med RGB-belysning er en kompakt og effektiv tastaturløsning laget for spillere og entusia…

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 4. mars 2024

Mekanisk tastatur – Skaff deg et raskt tastatur for spilling

Ingen forbruker kan klare seg uten et tastatur til en stasjonær datamaskin, og spesielt når det kommer til spilling.

Men det er betydelige forskjeller på tastaturer generelt, og blant de som skiller seg ut er for eksempel de mekaniske tastaturene.

Et mekanisk tastatur har de samme knappene og fungerer som et vanlig tastatur, men på den annen side har hver knapp en bryter som gjør at det du skriver registreres raskere av datamaskinen din.

Et mekanisk tastatur er meget solid bygget og er ganske motstandsdyktig og kan ofte holde opptil for eksempel 60 millioner tastetrykk i sekundet. nøkkel.

Den egner seg spesielt godt til skrivearbeid, men også spesielt til spilling, hvor du må gå fort med å være rask på tastene, da det kan gå vilt til når det skal spilles utfordrende dataspill.

Hvis det bare er den typen tastatur du kan bruke til spilling, har vi et godt utvalg av forskjellige mekaniske tastaturer på denne siden, slik at du kan finne akkurat den versjonen som passer dine behov.

3 ting du bør vurdere før du kjøper et mekanisk tastatur

Hvis du ikke er spesielt kjent med mekaniske tastaturer, slik du har vært vant til å bruke vanlige tastaturer, så er det bare å fortsette å lese nedenfor.

Fordi vi skal gå mer i detalj om de forskjellige mekaniske tastaturene som er tilgjengelige på markedet og deres funksjoner.

Du vil også bli klokere på deres varierende design og koblingstyper.

Ved hjelp av nyttig informasjon vil du få litt forhåndskunnskap om de mekaniske tastaturene vi har i vårt utvalg, slik at du vet at du kjøper det riktige mekaniske tastaturet til datamaskinen din.

#1 - Typer mekaniske tastaturer og deres funksjoner

Gaming er top of mind blant mange databrukere, og spesielt blant de som er profesjonelle e-sportspillere.

Så derfor er et mekanisk tastatur veldig populært å ha som spiller, slik at du kan være sikker på at tastekommandoene dine registreres så raskt som mulig, uten noen forsinkelser som kan påvirke ytelsen din.

Det er mange forskjellige mekaniske tastaturer tilgjengelig, så det gir deg mange muligheter til å velge å kjøpe det som passer perfekt til dine behov.

Hvis du for eksempel bruker mange timer foran datamaskinen når du spiller, så kan et mekanisk tastatur med tilhørende håndleddsstøtte, som du kan lene håndleddene mot mens du bruker datamaskinen, være en god idé for deg.

Trenger du en ny datamus til datamaskinen, anbefales det å gå for et komplett sett, som inkluderer både mekanisk tastatur og datamus.

Her er for eksempel noen av funksjonene som finnes i mekaniske tastaturer:

  • N-nøkkelvelting. Det er en funksjon som ofte går igjen i de mange mekaniske tastaturene på markedet. Den lar deg trykke på mange taster samtidig, noe som kan være nyttig mens du spiller dataspill som kan være krevende.
  • RGB belysning . Mange mekaniske tastaturer er tilgjengelige med smart RGB-belysning som kan endres med utallige farger mens du bruker datamaskinen.
  • Multimedietaster. Med multimedietaster på et mekanisk tastatur kan du justere volumet, starte/stoppe avspilling av video- og lydfiler og mye mer.
  • Oppsett. Oppsettet til et tastatur er viktig for at du skal kunne skrive riktig, og det samme gjelder også for et mekanisk tastatur, så hold øye med en modell med nordisk layout.

Vi anbefaler at du tar en nærmere titt på vårt utvalg av mekaniske tastaturer og ser på deres ulike funksjoner slik at du kan lære mer om dem før du kjøper.

#2 - Design i mekaniske tastaturer

Siden det er mange mekaniske tastaturer på markedet, finnes de også i forskjellige design som ser veldig dekorative ut.

De mekaniske tastaturene som helhet er stort sett i sort, hvit eller flerfarget, mens det er mange taster i forskjellige farger som også kan lyse om du går for å kjøpe et mekanisk tastatur med tilhørende RGB-belysning, noe som kan være ekstra nyttig hvis du spill i sene kveldstimer.

Det kan være stor forskjell i antall taster på hvert av de forskjellige mekaniske tastaturene du kan finne på siden vår.

Spiller du spill som kan kreve ekstra fleksibilitet med tanke på et visst antall taster, så kan det være lurt å kjøpe et mekanisk tastatur med mange taster som kan være til nytte for deg som spiller.

De mekaniske tastaturene har også forskjeller i størrelse, noe som også er verdt å ta hensyn til ut fra hvor mye plass du har på skrivebordet ditt.

Du kan lese mer om de mekaniske tastaturene og deres varierende design, fargetaster, størrelser og mye mer ved å undersøke dem én etter én.

#3 - Tilkoblingstyper i mekaniske tastaturer

Mange mekaniske tastaturer kan kobles til datamaskinens USB-port med en medfølgende USB-kabel.

Det finnes også de mekaniske tastaturene med Bluetooth-tilkobling med rekkevidde på for eksempel opptil 10 meter og som har innebygget oppladbart batteri, eller helt vanlige utskiftbare batterier .

Skulle du velge å gå for en versjon med kun et oppladbart batteri, og det en dag ender opp med å gå tom for strøm, kan du alltid koble den til datamaskinen med den medfølgende kabelen når den skal lades.

Du kan også komme i kontakt via Bluetooth med dine andre enheter, for eksempel nettbrettet ditt, hvis behovet skulle være der.

Hvordan rengjøre et mekanisk tastatur

Når du har kjøpt et mekanisk tastatur på siden vår, kan det være en fordel å jevnlig tenke på å holde det rent, da det lett kan komme støv og annet smuss mellom tastene.

Du må bare sørge for å fjerne tastaturet fra datamaskinen, fjerne de ulike tastene og ha dem i en bestemt rekkefølge, slik at du kan gjenskape riktig rekkefølge igjen etter rengjøring .

Du kan rengjøre det mekaniske tastaturet med en håndstøvsuger og med en tørr mikrofiberklut , da en fuktig klut kan føre til at vann kommer inn i tastaturet og du kan risikere å skade det.

Hvis det mekaniske tastaturet ditt trenger en grundigere rengjøring, kan du fjerne alle tastene og legge dem i en bolle med vann og oppvaskmiddel.

Etter litt tid i bollen kan du ta opp nøklene igjen, tørke dem godt og la dem stå i friluft en stund før du setter dem på igjen.

På den måten får du et rent tastatur igjen.

Finn Mekanisk tastatur på denne siden.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva