Sennheiser

Her finner du utvalget innen Sennheiser.

Filter
Sortering


Sennheiser HD 560s Hodetelefon (Over Ear)
 1 Anmeldelse
Sennheiser HD 560s Hodetelefon (Over Ear)
Sennheiser HD 560s Hodetelefon (Over Ear)
 1 Anmeldelse

Hodetelefoner med 3 meter kabel
Komfortabel lettvektsdesign

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. april 2024
Sennheiser CX Earbuds (9 timer) Hvit
Sennheiser CX Earbuds (9 timer) Hvit
Sennheiser CX Earbuds (9 timer) Hvit

Med 4 innebygde mikrofoner
IPX4-kvalifisert

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. april 2024
Sennheiser CX Earbuds (9 timer) Svart
Sennheiser CX Earbuds (9 timer) Svart
Sennheiser CX Earbuds (9 timer) Svart

Med 4 innebygde mikrofoner
IPX4-kvalifisert

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. april 2024
Sennheiser RS 5200 trådløs hodetelefon for TV
Sennheiser RS 5200 trådløs hodetelefon for TV
Sennheiser RS 5200 trådløs hodetelefon for TV

Med oppladbart batteri
12 timer kontinuerlig driftstid

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. april 2024

Eksempler på sortimentet fra Sennheiser

Sennheiser er kjent som et av de ledende merkene innen hodetelefoner, mikrofoner og tilbehør til telefoner.

I mer enn 70 år har de levert kvalitetsprodukter til mange privatkunder og en rekke bedrifter.

Det kan være at du som foredragsholder har nytt godt av Sennheisers utvalg av mikrofoner eller headset når du har underholdt flere med taleturen din.

I musikkens verden har store navn som Rihanna, Jamiroquai, Seal, Madonna, Alicia Keys, Neil Young, Beyonc og Chris Martin fra bandet Coldplay brukt Sennheisers musikkutstyr over en årrekke for å sette sine mange hits i høy lyd. kvalitet til glede for publikum.

3 typer produkter Sennheiser er spesielt kjent for

Sennheiser har gjort seg svært viktig i lydverdenen, så deres sortiment er stort sett delt inn i tre avgjørende produktgrupper, som har sikret dem stor suksess.

Nedenfor går vi nærmere inn på produktene Sennheiser er spesielt kjent for.

#1 - Sennheiser-mikrofoner

Sennheiser slo gjennom med sin utvikling av mikrofoner som bidro til å gjøre dem til en av lederne i et marked som begynte å ta form på den tiden.

De fortsetter fortsatt å utvikle sin samling av mikrofoner i forskjellige størrelser og med forskjellige funksjoner , som brukes av musikere, pressefolk og mange flere.

Er du musiker, produsent, gamer osv. kan du trygt investere i mange av Sennheisers mikrofoner.

For uansett om du driver et rockeband eller et storbandorkester, kan du kjøpe mikrofoner som passer til enkeltinstrumenter som gitarer, saksofoner, trommer m.m.

Sennheisers mikrofoner har blitt brukt av utallige store artister over hele verden, så hvis du prøver deg på å spille inn musikk, er mikrofonene deres utvilsomt et godt valg.

#2 - Sennheiser-hodetelefoner

Sennheiser var ansvarlig for utviklingen av noen av de første hodetelefonene på markedet, og de har fortsatt en stor plass i markedet.

Dersom du som foredragsholder ønsker å kunne bevege deg rundt på scenen uten begrensninger, eller driver en kundeserviceavdeling innen telefoni, har Sennheiser gode headsetløsninger.

Spesielt i en situasjon som kundeservicemedarbeider vil det være greit å ha et godt headset som reduserer støyen rundt deg, slik at stemmen din går klart og tydelig igjennom til kunden, uten at samtalen din blir forstyrret på noe tidspunkt.

Sennheiser lager fortsatt de kablede hodetelefonene som de startet med, men i likhet med de andre konkurrentene er de også med på den nåværende bølgen av trådløse hodetelefoner.

De gir også bedre fleksibilitet, slik at du ikke trenger å kjempe med kabler koblet til smarttelefonen din.

Sennheisers trådløse hodetelefoner har Bluetooth-funksjonalitet, slik at du enkelt kan lytte til musikkapper på smarttelefonen uten problemer, eller ringe og lignende.

Generelt er øretelefonene deres utviklet på en slik måte at du kan ha dem i ørene over lengre perioder av dagen uten at du merker noe særlig, og dette er takket være deres over-ear-funksjon.

Sennheiser har også gjort seg bemerket på øretelefonmarkedet , og de er også gode å ha i ørene i flere timer hvis du hører mye musikk.

Samlet sett har Sennheiser dekket alle behov for gode hodetelefoner på mange fronter, slik at du kan få mye glede ut av dem.

#3 - Sennheiser-høyttalere

Sennheiser tilbyr gode høyttalerløsninger med kvalitetslyd.

Skal du organisere presentasjoner eller taler, har Sennheiser høyttalere med PA-system som er enkle å installere på kort tid.

Deres PA-system er et helt trådløst system som frigjør deg fra alt bryet du vanligvis måtte ha med kabler, stikkontakter og annet tilbehør.

Uansett om du holder presentasjonene dine eller snakker i et lite eller stort rom, trenger du ikke bekymre deg for akustikken, for folk har en god sjanse til å høre deg snakke uten at lyden erter med.

Et av Sennheisers populære høyttalerprodukter er Soundbars , som kan bidra til å gi hjemmekinoen din et ekstra kick på lydsiden.

En Soundbar- høyttaler fungerer som et hjemmekinosystem med flere høyttalere som er laget som en slank enhet, noe som betyr at den ikke tar utsikten fra flatskjermen din, da den kan sitte rett under den.

Har du for eksempel en flatskjerm med mulighet for 3D-effekt, så vil Soundbar være prikken over i-en, da den kan levere en total 3D-lydopplevelse som kan skape gode opplevelser for deg og familien dersom du se en film med et smell.

Sennheisers historie

Sennheiser (Sennheiser electronic GmbH & Co. KG) er et tysk selskap grunnlagt av Fritz Sennheiser i 1945.

Bedriften het i utgangspunktet Laboratorium Wennebostel og startet med å utvikle måleinstrumenter og solgte dem bl.a. til Siemens .

I 1958 valgte Fritz Sennheiser å omdøpe selskapet til det vi alle i dag kjenner som ganske enkelt Sennheiser.

Selskapets første oppgave innen lydutstyr i samarbeid med Siemens var å bygge om en mikrofonmodell fra en østerriksk leverandør som ble utgitt i 1946 som MD 1.

Senere samme år begynte Sennheiser uavhengig å utvikle sin egen mikrofon, som de ga ut under navnet MD 2 i 1947.

Derfra tok det fart med deres videreutvikling av mikrofoner og utvidet sitt sortiment med blant annet haglemikrofonen MD 82 i 1956 og i 1960, den dynamiske MD 421 mikrofonen, som de fortsatt produserer og selger.

I samarbeid med TV-stasjonen NDR utviklet Sennheiser et trådløst mikrofonsystem som kunne brukes til profesjonell TV-bruk, som senere ble markedsført som Microport.

Så inn på 1960-tallet begynte Sennheiser omfattende forskning og utvikling innen kondensatormikrofonteknologi, som ble brukt til å ta opp lyd for filmutstyr og TV-studioer.

Sennheiser begynte senere å utvikle noen av verdens første hodetelefoner, som fortsatte med å bli klassikere med sin åpne bakside og gule øreputer.

Selskapet skapte mer sensasjon noen år senere med sine ulike høyttalere som gir fantastiske lydopplevelser.

Stedet hvor Fritz Sennheiser startet sitt firma den gang er i dag et av deres forretningslokaler.

Fremdeles i dag eies selskapet av Sennheiser-familien og er i tredje generasjons ledelse av Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser som direktører.

Selskapet har fortsatt hovedkontor i Wedemark, Tyskland, har over 2000 ansatte og en omsetning på 750 millioner euro.

De har mange filialer over hele verden som Danmark, Frankrike, Japan, etc.

Stort utvalg innen Sennheiser! ? se mer her.

Type
0
0
0
0
Velg alle
Farge
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva