4G router

I denne kategorien finner du utvalget innen 4G router.

Filter
Sortering


Wireless 4G Router til SIM-Kort (WiFi) 300 Mbps
 7 Anmeldelser
Wireless 4G Router til SIM-Kort (WiFi) 300 Mbps
Wireless 4G Router til SIM-Kort (WiFi) 300 Mbps
 7 Anmeldelser

10 enheter hotspot - Opptil 8 timers drift
Download 150Mbps / Upload 50Mbps

     Les mer      På lager
4G USB Modem - D-Link
4G USB Modem - D-Link
4G USB Modem - D-Link

LTE / GSM / GPRS / EDGE
Trådløst mobilmodem

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 23. april 2024

Trådløs 4G-ruter avXperten har alt innen 4G-rutere til gode priser

I dag er vi alle vant til å være koblet til Internett hele tiden. Tidligere var det kanskje litt vanskelig, men i dag er det etter hvert mange gode løsninger. Det er også en nødvendighet, da våre krav til en god og rask internettforbindelse er blitt større. Vi bruker internett til nesten alt, og det betyr også at vi stiller krav. Vi ønsker ikke å vente for mange sekunder med å laste ned en side eller få lov til å se et bilde på sosiale medier. Det må gå fort, ellers mister vi interessen. Vi kan ikke alltid kontrollere hvor god forbindelsen er når vi ikke er hjemme. Men i vårt eget hjem kan vi heldigvis gjøre mye. Er du en av dem som trenger lynraskt internett, så kan du bruke en trådløs 4G-ruter. Med en trådløs 4G-ruter kan du få internett i hjemmet, som kan brukes av alle husets beboere. Det er nok noen som kommer til å bruke internett mer enn andre, men med en 4G-ruter er du sikker på at alle har en god tilkobling. Du vil derfor unngå sinte fjes med søsken hvis man er gal etter å spille dataspill på nett, som ellers kan sette en belastning på et nettverk.

Ulike alternativer for bruk av 4G-ruteren

En 4G-ruter kan brukes på forskjellige måter. Det avhenger blant annet av hvilken modell du velger å kjøpe, samt hvordan du vil bruke den selv. De to hovedalternativene er at du enten kan få WiFi via en nettverkskabel eller ved å bruke en USB-dongle fra en 4G-nettverksleverandør. Den tidligere løsningen utnyttes ved å koble ruterens RJ45-utgang til WAN-nettverket med en nettverkskabel. Du har muligheten til å velge en 4G-ruter, som også fungerer som en WiFi-ruter. På den måten har du to internettkilder, og skulle den ene forsvinne, vil den andre ta over. Dette betyr at du er sikker på å være på internett enten via 4G eller vanlig kabelinternett. Du finner raskt ut hvordan du vil bruke 4G-ruteren din. Du får en manual som beskriver hvordan de ulike måtene fungerer og hvordan du bør gripe det an. Vi vet alle hvor frustrerende det kan være når internettforbindelsen enten ikke fungerer eller ikke fungerer optimalt. Med en 4G-ruter får du en god løsning som gir deg en rask og stabil tilkobling.

Mulighet for SIM-kort og bærbar løsning

Hvis du er på utkikk etter en 4G-ruter, vil du oppdage at det med noen modeller er mulig å sette inn et SIM-kort. I andre tilfeller må du sette inn en dongle med et SIM-kort. Fra ditt 4G SIM-kort vil du bli kunne lage WiFi, slik at flere forskjellige enheter kan bruke signalet fra SIM-kortet. Med en ruter for SIM-kort setter du ganske enkelt inn SIM-kortet og slipper dermed å ha en dongle. Men begge metodene fungerer bra. Når du har satt opp 4G-ruteren din på en eller annen måte, vil du kunne ta i bruk din nye tilkobling, og det er ikke noe problem om flere skal bruke den samtidig. Et annet alternativ er en bærbar eller mobil SIM-kortruter. Her vil du derfor måtte bruke et SIM-kort som tidligere beskrevet, men når 4G-ruteren din er bærbar har du muligheten til å ta den med deg når du er ute. Det er ikke alltid det er like god forbindelse på de stedene vi er, så skal du være sikker på en god forbindelse, så er det selvsagt med en bærbar ruter. Her vil du kunne lage en Hotspot hvor du kan koble til et visst antall trådløse enheter. Disse enhetene kan godt være tilkoblet samtidig. Det vil være et godt alternativ hvis du skal på ferie eller for andre tider når du trenger internett for en gruppe mennesker.

Hvorfor 4G fremfor 3G?

Du vet kanskje at det finnes både 4G og 3G internett. Men du vet kanskje ikke forskjellen. Derfor kan du være i tvil om hva du skal velge når du trenger en ruter til hjemmet. En av de store fordelene med 4G fremfor 3G er at 4G har lavere pinghastighet. Ping er kort fortalt en funksjon som måler tiden det tar å sende et signal til det returneres. Når 4G har lavere pinghastighet betyr dette at du får en raskere tilkobling. Det vil være viktig for mange som enten trenger eller bare liker å ha en rask forbindelse. 4G kan spesielt være en fordel for de som spiller dataspill på nett, siden du med en for dårlig tilkobling vil oppleve at spillet ikke kjører optimalt. Det er ikke hensiktsmessig når man spiller mot andre på nett som ikke har problemer med tilkoblingen. Det kan også være andre situasjoner der en rask internettforbindelse er nødvendig. Hvis det er tilfellet for deg, er en 4G trådløs ruter akkurat den rette løsningen for deg. Her får du en lynrask tilkobling slik at du kan håndtere de tingene du trenger.

Ønsker du lynraskt og trådløst 4G internett hjemme, så er en trådløs 4G-ruter løsningen. Du kan bruke ruteren via en nettverkskabel eller ved å bruke en USB-dongle. Det er helt opp til deg hva du foretrekker. En 4G-ruter gir deg raskt internett, så du trenger ikke bekymre deg, selv om internett for eksempel brukes til nettbaserte dataspill eller andre ting, som en elektronisk fotoramme eller andre ting som krever en sterk og rask nettverksforbindelse. 4G-ruteren kan enkelt takle flere personer som bruker internett samtidig. Se også vårt utvalg av smarte 5G-rutere eller annet nettverksutstyr fra for eksempel det kjente Ubiquiti-merket. Du finner hele kolleksjonen her: https://www.avxperten.no/ubiquiti/

Fra en trådløs 4G router kan du få lynrask, trådløs 4G internett i hjemmet ditt. Det er mulig å både få wifi via en nettverkskabel som forbinder routerens RJ45 utgang til WAN nettverk, men man kan også bruke en USB dongle. Fordelen ved å velge 4G framfor 3G er at 4G har en høyere pinghastighet. Dette gjør en trådløs 4G router ideell til f.eks online dataspill uten å belaste andre datamaskiner på nettverket.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva