Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

USB videocapture

Her finner du utvalget innen USB videocapture.

Filter
Sortering


USB Videograbber - Digitaliser gammel VHS med en USB-videograbber

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for om VHS-kassettene dine vil slites ut over tid eller vurdere om du vil bytte til å se DVD-filmer. Nå kan du se filmer slik du vil. Kanskje du fortsatt vil se filmene på VHS, men sørg for at de blir lagret for fremtiden. Det kan være gamle opptak du ikke har sett fordi du ikke har klart å klippe det. Det kan være fint å kunne klippe digitalt i filmen din hvis du har tatt opp hjemmevideo og ikke ønsker å spole frem og tilbake mellom høydepunktene på filmen.

Du kan klippe risikofritt i filmen din når du har digitalisert VHS-kassettene dine. Det kan også være vakre opptak fra naturen, som du gjerne vil legge til undergrunnsmusikk. Kanskje du har noen filmer i samlingen din som du ikke finner på DVD og derfor vil sørge for at de ikke blir borte. Uansett grunnen til at du ønsker å digitalisere VHS-kassettene dine, er USB-videograbber verktøyet du leter etter. Minnene dine er uunnværlige, og dessverre skjer det med VHS-bånd som de slites ut over tid. En datafil slites ikke ut og kvaliteten er på topp. Derfor er det fornuftig å begynne å overføre alle favoritt-VHS-båndene dine til USB.

Så enkelt fungerer VHS til DVD

Å bruke en VHS-videograbber er ikke vanskelig. Alt det krever er en VHS-maskin, VHS-båndet du vil lagre i digital kvalitet for fremtiden og en USB-videograbber. Du må sette USB-kabelen inn i datamaskinen, slik at videospilleren og datamaskinen er direkte koblet til hverandre. Når du har digitalisert VHS-båndene dine, kan du enten brenne dem på en CD og se dem i DVD-maskinen eller se dem direkte på datamaskinen.

Du trenger spesifikk programvare for datamaskinen din for å importere VHS-filene. Programvaren følger med når du kjøper en USB videograbber fra avXperten, og den er enkel å installere. Programvaren er et program som lar datamaskinen importere og gjenkjenne filene fra VHS-båndet. Lyd og video kobles separat når du bruker videograbberen til å overføre fra VHS til USB. Du trenger altså ikke vite alt om teknologi for å kunne bruke en videograbber. Ved å følge noen enkle råd og sørge for at du kjøper riktig maskinvare og programvare, er du på god vei.

Digitalisering med VHS til USB

VHS til USB-teknologi er ett av mange eksempler på hvordan vi har begynt å overføre våre analoge bilder og lyd til digitale kilder. Når du vil koble VHS-spilleren til videograbberen din, må du bruke en phonokabel eller en S-videokabel. De er ofte inkludert når du kjøper en videograbber. Og ellers kan du selvsagt kjøpe begge typer kabler hos oss på avXperten. Du kan vanligvis koble en rekke forskjellige enheter til USB-videograbberen din, så lenge enheten har en Scart- eller RCA-utgang.

Har du en VHS-maskin er det sikkert at den har en Scart- eller RCS-utgang. Vi ønsker å hjelpe deg med å lagre dine beste minner for nå og i fremtiden. Det er viktig for oss at du har det beste utstyret til å gjøre dette og at kvaliteten er på topp. Derfor velger vårt kompetente team av ansatte kun de beste USB-videograbberne og tilbehøret for våre kunder.

Finn din USB-videograbber hos oss

En USB-videograbber går også under navnet Video Capture Device fordi den fanger opp VHS-videoen nøyaktig og hjelper deg med å få den ned til DVD. Med en videograbber har du muligheten til å koble en analog videokilde, for eksempel din VHS-spiller, direkte til datamaskinen. Vi er alltid klare til å hjelpe og veilede deg, og du kan skrive til oss med dine spørsmål direkte her via nettsiden vår. Det kan være fint om du er litt usikker på om en videograbber er noe for deg. På denne siden kan du også finne videograbberen du leter etter og bestille den umiddelbart.

Det er helt opp til deg om du spør eller kjøper først, og vi hjelper alltid kundene våre. Når du bestiller hos oss er du alltid garantert høy kvalitet. Vi sørger for at dine nettbestillinger blir behandlet og sendt til deg, ditt lokale postkontor - eller kanskje til en helt annen hvis det er en gave.

En USB Videograbber er lagd til å motta signaler fra en VHS-maskin eller et videokamera. Med en USB Videograbber kan du digitalisere de gamle videokassettene dine og sørge for at opptakene dine får en digital kvalitet for alltid. En VHS-kasett blir etterhvert dårligere og dårligere så ikke vent med å digitalisere videoopptakene dine. Etter digitaliseringen kan du brenne opptakene over på en DVD og spille opptakene i en DVD-spiller.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva