Docks

I denne kategorien finner du utvalget innen Docks.

Filter
Sortering


HP Dock G2 USB-C Dock (Universell) 100W
HP Dock G2 USB-C Dock (Universell) 100W
HP Dock G2 USB-C Dock (Universell) 100W

Med kombinasjonskabel (USB-C / USB-A)
Støtter USB-C PD 100W

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 19. juni 2023
USB-C Dock (HDMI/RJ45/USB-A/USB-C/SD) Logilink
USB-C Dock (HDMI/RJ45/USB-A/USB-C/SD) Logilink
USB-C Dock (HDMI/RJ45/USB-A/USB-C/SD) Logilink

Støtter 4K (3840x2160) ved 60 Hz)
Dataoverføring hastigheter opptil 5 Gbit / s

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 22. juni 2023
XO USB-C Dock (HDMI/VGA/USB-C/USB-A)
XO USB-C Dock (HDMI/VGA/USB-C/USB-A)
XO USB-C Dock (HDMI/VGA/USB-C/USB-A)

USB-C-dokkingstasjon med USB-A, USB-C, VGA og HDMI-porter, i en kompakt grå design. XO USB-C Dock med mulighet for flere ulike bru…

     Les mer      På lager
USB-C Dock (HDMI+USB-C+USB-A 3.0) Hvit - Goobay
 1 Anmeldelse
USB-C Dock (HDMI+USB-C+USB-A 3.0) Hvit - Goobay
USB-C Dock (HDMI+USB-C+USB-A 3.0) Hvit - Goobay
 1 Anmeldelse

USB-C-port for hurtiglading med PD på opptil 60 W

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 22. juni 2023

USB Dock - Koble alle typer enheter til samme PC

Dokkingstasjoner pleide å være tilbehør som ble låst på en bærbar datamaskin, som ikke bare utvidet portene, men også økte vekten til mindre datamaskiner.

Noen dokker la til CD-ROM og andre mekaniske funksjoner.

Mens noen mer tradisjonelle dokker fortsatt kan finnes på markedet i dag, trenger de fleste bærbare datamaskiner verken eller er designet for å bruke dem.

Moderne dokker er vanligvis USB-enheter som legger til porter til bærbare og stasjonære datamaskiner.

3 ting du bør vite når du ser på USB-dokkingstasjoner

Når du ser på USB-dokkingstasjoner, er det veldig enkelt hva du skal se etter.

Dokken skal støtte dine strøm- og arbeidsflytbehov, og du skal ikke hele tiden måtte lete etter dongler eller fjerne en enhet for å koble til en annen.

Samtidig bør du ikke angre på tomme spilleautomater fordi du har kjøpt for mye dock.

Apple -eiere kan også ofte måtte vurdere spesialiserte dokker designet for enhetene deres, for eksempel dokkingstasjoner som ligger opp til kanten av en iPad eller som passer til fotavtrykket til en Mac Mini.

Du bør ofte bare kjøpe en av disse spesialbygde dokkene hvis den også inkluderer funksjonene du trenger for jobben eller hobbyen din.

#1 - Typer og antall porter i USB-dokkingstasjoner

Dokker pleide å tilby et bredt utvalg av porter, inkludert parallellporter for skrivere, DisplayPorts av forskjellige typer fra full størrelse til mini, VGA-porter for eldre skjermer, lydinn- og utporter.

Du kan også noen ganger være heldig at USB-dokken også hadde porter for Firewire , en seriell port, Ethernet for kablet tilkobling, og selvfølgelig et par USB-porter for tilkobling av eksterne enheter; kanskje til og med PS/2-porter for tastatur og mus.

Dokker inkluderer vanligvis også et strømgrensesnitt.

Nylig kom HDMI på listen, og etter hvert som datamaskiner ble mindre og tynnere, ble det også kortspor, noe som gjorde SD-kortadaptere til en populær funksjon på moderne dokker.

Oftest anbefales det at du starter med en liste over portene du trenger, og deretter hva du vil at de skal kunne gjøre.

De mest populære portene er:

 • USB-C strømforsyning
 • USB-C
 • USB-A (enkelt eller i multipler)
 • Thunderbolt 4
 • SD kort
 • MicroSD-kort
 • lyden av
 • Lyd inn
 • Lyd ut/inn
 • Ethernet
 • HDMI (enkelt)
 • HDMI (dobbel)
 • DisplayPort

Det kan ofte også være ekstremt viktig at du vet hvilke porter enheten din inneholder.

Hvis den har en USB-C-port, er det en Thunderbolt-port? Se etter lynet og 4, selv om ikke alle enheter er tydelig merket.

Støtter den porten også DisplayPort over USB-C? Husk at ikke alle porter på en datamaskin er like; noen modeller kommer med n Thunderbolt-port og flere USB-C-porter, og noen med alle Thunderbolt-porter.

I de fleste tilfeller bør du kjøre dokken fra en konfigurasjon som forutsetter at du vil koble den til den best egnede porten på enheten.

#2 - USB-C-dokkingstasjoner for alle dine behov

USB-C har raskt blitt den nye standarden innen USB-kontakter .

Dette nye USB-skjemaet har 24 pinner og kan, som sine tidligere varianter, transportere data og strøm mellom to forskjellige enheter.

Kontakten er vanligvis horisontal og USB-C-kabelen er symmetrisk, så du kan ikke vri kontakten feil vei; moderne datamaskiner begynner etter hvert også å erstatte utgangene, og ladeinngangene, med USB-C.

Siden USB-C vil være eneste inngang, betyr dette at du ofte ikke trenger å bry deg med å koble USB-C til feil port heller; derfor har USB-C-standarden i tillegg til å være utrolig brukervennlig en teoretisk hastighetsgrense på 1250 MB/s, noe som er ekstremt sammenlignet med de tidligere variantene vi har kjent.

USB-C Dock HDMI

HDMI er fortsatt en utrolig populær kontakttype, og det er derfor du også kan få USB-C-dokkingstasjoner med kompatibilitet for denne kontakttypen.

HDMI brukes vanligvis til å koble datamaskiner, spillkonsoller, DVD- og VHS-spillere og lignende enheter til skjermer og skjermer.

HDMI kan gi deg et utrolig godt og skarpt bilde, og er derfor ofte å foretrekke for mange ulike typer skjermer, hvor kvaliteten skal være på topp.

USB-C Dock Displayport/ Mini Displayport

Når det kommer til dataskjermer , har Displayport blitt en veldig populær kontakttype for de som bruker mye tid foran datamaskinen, enten de er grafiske designere eller profesjonelle og fritidsspillere.

Displayport er en oppgradering av HDMI-kontakten når det kommer til dataskjermer, og mange produsenter av skjermer har begynt å legge Displayport-kabler som standard til skjermene sine.

Med en USB-C Dock kan du derfor fritt koble en Displayport-enhet til din USB-C-enhet, slik at du kan nyte et bilde i høyere og klarere kvalitet.

USB-C Dock VGA

For eldre skjermer brukes VGA vanligvis fortsatt, og du kan ofte kjenne igjen kontakten på dens karakteristiske blå farge.

VGA var også en av de første mer vanlige og gjenkjennelige kabeltypene som ble brukt til skjermer og skjermer, så du kan fortsatt bruke dem til mange dataskjermer.

USB-C-dokkingstasjoner er derfor tilgjengelige med tilgang til denne kabeltypen, så du er dekket i tilfelle du må koble en VGA-skjerm til USB-C-enheten din.

USB-C Dock for MacBook Pro

I mange av de nyere MacBook-ene og bærbare datamaskinene vil du oftere og oftere støte på USB-C-porter, også kalt USB 3.1 Superspeed+.

USB-standarden har ikke endret seg mye siden 90-tallet til nylig, men med USB-C er det gjort enorme fremskritt.

USB-C er bakoverkompatibel med nesten alle tidligere standarder , men det krever ofte en adapter, som ofte ikke er vanskelig å finne.

USB-C er også kompatibel med en lang rekke andre standarder enn bare USB, som Displayport, HDMI og VGA.

USB-C-kontakten er også vanligvis mindre enn tradisjonelle USB-kontakter, noe som vanligvis er nødvendig ettersom mange bærbare enheter blir mindre og mindre.

Med en USB-C Dock kan du derfor koble mange forskjellige typer kontakter til hverandre.

#3 - Forskjellen mellom USB-dokkingstasjoner og USB-huber

Det kan være vanskelig for mange å se forskjell på USB-dokkingstasjoner og USB-huber, og dette er ofte med god grunn.

Selv om de høres veldig like ut og for mange kan ligne mye på hverandre, er det stor forskjell på disse to typene enheter.

USB Huber brukes som en type stikkontakt for USB-enheter, hvor du kan koble dem til en USB-kontakt, og da ha plass til flere USB-enheter i samme kontakt.

USB-dokkingstasjoner , derimot, fungerer mer som en ekstra maskinvare som du kan koble til datamaskinen din, og gir den dermed tilgang til forskjellige andre teknologier.

Du kan for eksempel koble en USB-dokkingstasjon til en USB-C-enhet, slik at den kan kobles til HDMI, Displayport og andre typer kontakter enn den opprinnelig ble designet for.

En USB Dock er med andre ord et slags tillegg til datamaskinen din som lar den koble til enheter som tidligere var umulige med standard maskinvare.

Her ser du vårt utvalg innen Docks.

Type
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
USB-type
0
0
0
Velg alle
Oppløsning
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Kontakttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Farge
0
0
0
0
Velg alle
Merke
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva