Kjøreunderlag

Nedenfor finner du utvalget innen Kjøreunderlag.

Filter
Sortering


Trust Gaming GXT 715 Gulvmatte (99x120cm) Svart
Trust Gaming GXT 715 Gulvmatte (99x120cm) Svart
Trust Gaming GXT 715 Gulvmatte (99x120cm) Svart

For bruk under Gaming stoler
Unngå riper på gulvet

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. april 2024

Finn basen til kontoret eller gamingstolen din her

På denne siden finner du vårt store utvalg av forskjellige puter til din kontor- og gamingstol .

Det kan være mange gode grunner til at du bør investere i underlag til stolen din; enten du leier boligen din og vil sikre at du får tilbake depositumet ditt, om du vil gjøre det lettere for deg å bevege deg rundt, eller minimere lyden når du beveger deg rundt i stolen.

Selv de beste kontor- og spillestolene kan risikere å skade gulvet med hjulene.

Tregulv, flislagte gulv og linoleumsgulv kan alle risikere å få riper og i verste fall varige skader.

Tepper kan risikere å sette seg fast i stolens hjul, men også å bli deformert, spesielt hvis både bord og stol havner på samme sted.

3 ting du må vurdere når du ser på en løpeflate for kontorstolen

En overflate, også kalt løpeflate, er ofte flat og laget av plast eller lignende materiale, som ligger under stolen og beskytter dermed tregulv eller tepper.

De er formet for å plasseres mot eller under kontorpulten eller arbeidsstasjonen , slik at du kan rulle rundt i stolen uten å bekymre deg for å skade gulvet eller lage støy.

Det finnes også underlag som matcher teppet ditt, da de er utstyrt med gripekroker eller pigger som forsiktig griper teppet ditt for å holde det på plass.

Harde gulv, som tre, linoleum eller fliser, kan lett bruke underlag med glatt underside , og de vil fortsatt være like godt beskyttet mot riper og slitasje som normalt oppstår under bruk.

Når du skal kjøpe understell til kontorstolen din, bør du først og fremst sørge for at størrelsen passer til arbeidsområdet ditt.

I tillegg til dette må du også vurdere hvilken type gulv du har, formen på underlaget du skal bruke, og mye mer.

#1 - Ulike typer underlag

Underlag er spesielt designet for å beskytte gulvet ditt, enten det er teppebelagt eller ikke, fra hjulene på kontor- og spillestoler når du beveger deg rundt dem.

Når du beveger deg rundt i stolen, vil du uunngåelig gi gulvet små merker og riper fra hjulene.

Derfor er en av de beste måtene å beskytte gulvet og teppet ditt mot slik slitasje å investere i underlag ; på den måten beskytter du gulvet og beveger deg lettere rundt på arbeidsområdet.

Det finnes flere forskjellige typer underlag på markedet, og det kommer mye an på hvilken type gulv du har.

Underlag med pigger

Underlag med pigger, også kjent som ankerunderlag, er en type underlag laget spesielt for tepper.

De har innebygde gripekroker eller strukturerte overflater , slik at de ikke glir på gulvet, men i stedet holdes sikkert på plass, slik at du enkelt og trygt kan bevege deg rundt på overflaten.

Vanligvis er disse gulvtypene laget av vinyl, som er med på å gjøre dem enkle å rengjøre, og kommer i flere forskjellige tykkelser, avhengig av hva du synes er mest behagelig og hva som passer best i hjemmet ditt.

Antistatiske underlag

Antistatiske underlag kan være svært likt underlag med pigger, men de har den ekstra funksjonen at de beskytter mot oppbygging av statisk elektrisitet.

Svært lik matter med sklisikre egenskaper, som pigger og gripekroker, har denne typen matte også et godt grep på grunn av deres strukturerte overflate.

Antistatiske puter er veldig nyttige når du arbeider med elektroniske enheter, for eksempel hvis du skal fikse datamaskinen.

Underlag for harde overflater

Kontorbygg kan ofte være travle miljøer og det kan være mye bevegelse frem og tilbake; det betyr også at gulvene i kontorbyggene har større tendens til å bli skadet og preget av kontorstolene.

Dette gjelder spesielt hvis kontorgulvet er laget av hardt materiale som tre, linoleum og fliser eller lignende materialer.

Denne typen understell er laget for disse harde overflatene, og derfor er den laget av kraftig vinyl som lett absorberer trykket som skapes av stolens hjul.

Samtidig er det også et glatt, lavfriksjonsunderlag som du har lov til å kjøre rundt på.

#2 - Materialet på underlaget

Du kan finne underlag laget av mange forskjellige typer materialer, inkludert for eksempel polykarbonat, PVC, glass, plast og gummi, og til og med bambus.

Det er forskjell på materialene og det kommer derfor an på hva du er ute etter.

#1 - Holdbarhet

I mange tilfeller overgår glass de andre materialene i holdbarhet; denne typen underlag er laget av herdet glass, som er flere ganger sterkere enn vanlig glass.

Derfor går heller ikke glassunderlag så lett i stykker ; du kan ofte regne med, med riktig vedlikehold, at glassunderlaget ditt kan vare opptil 10-15 år, hvor mange av de andre materialene har en generell levetid på rundt 3-4 år.

Polykarbonatunderlag er også ofte mer motstandsdyktige enn generelle plast- og PVC-underlag.

Polykarbonat varer ofte lenger enn PVC- og bambusunderlag, men de er fortsatt ikke like holdbare som herdet glassunderlag.

#2 - Pris

Hvis prisen er en stor faktor i hvilket materiale du velger, vil du ofte oppleve at underlag av polykarbonat, bambus, gummi og generell plast ofte er billigere enn underlag av herdet glass.

Ofte vil du kunne finne underlag av polykarbonat av god kvalitet til rimelige priser , men hvis du ønsker et underlag laget av glass, vil du oppleve at prisene deres ofte ligger i den høyere enden.

Derfor, hvis du har et stramt budsjett, kommer du fortsatt langt med et polykarbonatsubstrat.

#3 - Estetikk

Design og estetikk er en veldig personlig greie, og det avhenger derfor også mye av hva du personlig finner estetisk og hva som passer inn på kontoret ditt.

Til tross for dette er det en grunn til at de mest populære variantene er glass- eller polykarbonatsubstrater; plastunderlag samler lett opp riper og riper, og kan ofte virke kjedeligere.

Polykarbonat- og glassunderlag er også ofte gjennomsiktige , og det er grunnen til at mange foretrekker dem fremfor plast- og bambusunderlag; for andre kan det imidlertid også bety at de ofte er mer upersonlige enn andre typer støtte.

Det kommer mye an på hva din personlige preferanse er, men mange føler at de kommer langt ved å velge transparente underlag, da de er mer anonyme, men samtidig også elegante i sin minimalisme.

#3 - Materialet til gulvet

Når du har tenkt på hva underlaget ditt skal være laget av og hvilken variant det skal være, må du da ta hensyn til gulvet ditt.

Oftest kan du dele underlagene etter om de er laget for harde gulv eller tepper, da de er nøyaktig konstruert forskjellig.

Gulv av linoleum, tre, fliser eller annet hardt materiale har som regel en jevn overflate, og derfor vil underlaget ditt enkelt legges flatt på gulvet uten store problemer.

Gulv dekket med teppe er derimot ikke like jevne, og den ru overflaten kan gjøre det vanskelig for mange å finne et passende underlag til kontorstolen din.

Det finnes imidlertid underlag designet spesielt for teppebelagte gulv; de er belagt med pigger eller gripekroker, som bidrar til å støtte underlaget og sørge for at det ikke sklir unna.

Du unngår derfor at underlaget beveger seg med stolen din , og du trenger ikke bekymre deg for å kurre rundt under intense spilløkter eller hvis du ruller rundt i stolen under arbeid.

Her er vårt utvalg innen Kjøreunderlag.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva