Løse kabler

Stort utvalg av løse plugger for montering på kabel eller i enheter. Mange pluggtyper: Banan, DIN, høyttaler, SpeakOn, minijack- og jackplugger, phono- og XLR-plugger.

Se mer om Løse kabler

Stort utvalg av ulike løse kontakter for elektroniske enheter

Skal du etablere en god og solid forbindelse mellom dine ulike elektroniske enheter, men bare trenger en plugg eller to, kan du finne et stort utvalg av løse plugger på denne siden.

Det kan være at du har lyst til å sette opp noen nye høyttalere og sørge for at du får best mulig lydkvalitet slik at du kan nyte musikken eller lydopplevelsene dine.

Her kan du finne flere forskjellige løse kontakter som du kan bruke til å lage dine egne kabler og adaptere fra den ene enheten til den andre.

Mange typer løse plugger finnes også med gullbelegg, som gir deg et mer stabilt og feilfritt signal gjennom ledningene dine, slik at det ikke blir rust som kan forvrenge signalstyrken.

På denne måten kan du sikre en god tilkobling og få en best mulig lydopplevelse med enhetene dine.

5 Ulike typer løse koblinger

Siden det finnes et stort utvalg av ulike løse koblinger, kan det være utfordrende å kjenne forskjellen på de forskjellige koblingene og hva de er gode for.

Nedenfor finner du derfor en kort oversikt over noen utvalgte pluggtyper, slik at du lettere kan finne akkurat de pluggtypene du trenger til dine elektroniske enheter.

#1 - Løse bananplugger

Hvis du er en stor lydentusiast med interesse for HiFi-lyd, kan det være lurt å sørge for at høyttalerne dine har en god tilkobling til resten av lydutstyret ditt.

Løse bananplugger kan enkelt monteres på kablene dine slik at du kan etablere en forbindelse mellom de ulike enhetene dine.

Den største fordelen som bananplugger har fremfor andre typer plugger er at de har en serie med mothaker innebygd i pluggen som kobles inn når du plugger pluggen inn i enheten.

Det sørger for at enhetene dine har en solid tilkobling, og den forhindrer at støpselet løsner over tid, noe som kan bidra til å forringe lydkvaliteten du kan få fra høyttalerne.

Bananplugger er tilgjengelig i forskjellige størrelser fra 4,5 mm til 7 mm, så du kan være sikker på at de passer til lydkablene dine uten problemer.

Du kan også få bananplugger som er gullbelagte, så de har et tynt lag med gull på seg, som sørger for at pluggen ikke oksiderer.

På den måten kan du være sikker på at pluggen kan vare veldig lenge, uten at forbindelsen mellom enhetene dine blir dårligere.

#2 - Løs antennekontakt

Hvis du trenger å ha trukket noen antennekabler til TV-en din, så kan det være at du gjerne vil ha noen løse antennekontakter .

Det kan potensielt hjelpe deg med å få en bedre tilkobling til TV-en din, slik at signalet blir sterkere og bildekvaliteten forbedres betraktelig.

Det finnes flere forskjellige typer antennekontakter, avhengig av hvilken type antenne du trenger installert, og det kan derfor hende du må bruke noen løse antennekontakter for å lage en adapter på kablene dine.

Det kan hjelpe deg med å sikre at antennekabelen passer til TV-en din, siden ikke alle TV-er kan ta de samme antennepluggene som andre.

Så hvis du har et kompatibilitetsproblem med kontaktene dine, kan du sannsynligvis finne riktig type antennekontakt blant vårt utvalg av forskjellige kontakter.

På denne måten kan du få en mye bedre bildekvalitet på TV-kanalene dine, slik at du kan se favorittfilmene og -seriene dine i best mulig kvalitet.

#3 - Løse XLR-kontakter

XLR-kontakter brukes primært til installasjon av ulike lydkabler som bruker et analogt lydsignal.

XLR-kontakter brukes ofte til profesjonelt utstyr, hvor kvaliteten skal være i orden og det ikke må være for mye strøm på signalet mellom de tilkoblede enhetene.

De brukes først og fremst til enheter som mikrofoner, høyttalere, ulike audio/video-miksere, samt forsterkere og lignende utstyr.

XLR-kontakter kan derfor være svært fleksible med tanke på situasjonene du kan bruke dem i, og dermed oppnå bedre kvalitet på arbeidet ditt.

Så hvis du jobber mye med lyd eller musikk, og trenger et oppsett hvor kvaliteten er på topp, så kan det hende at noen løse XLR-kontakter kan hjelpe deg med å gi studioet et kvalitetsløft.

#4 - Løs Minijack-kontakt

Hvis du har noen lydkabler du vil bruke til lydoppsettet ditt, kan det være lurt å ha noen løse minijackplugger tilgjengelig.

Det kan være en fordel om du f.eks. har kommet for å ødelegge pluggen på headsettet ditt, hvor du kanskje må bruke en minijackplugg for å kunne koble til enhetene dine slik at du kan høre på musikk på dem.

Det kan også være at du bare ønsker å kunne forlenge kablene dine, slik at du kan være sikker på at de kan nå høyttalerne dine uten problemer.

Du kan få minijack-kontakter i enten 2,5 mm eller 3,5 mm, så avhengig av hvilke enheter du har hjemme kan du etablere en god og solid forbindelse mellom dem.

Minijack-plugger finnes i både hann- og hunntyper, slik at du kan bruke dem både til inngangs- og utgangsporter i enhetene dine, og dermed ha bedre kontroll på lydsystemet ditt.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva