Varmepute

Her finner du utvalget innen Varmepute.

Filter
Sortering


Solac Berlin Varmepute 100W (40x30cm)
Solac Berlin Varmepute 100W (40x30cm)
Solac Berlin Varmepute 100W (40x30cm)

Varmeplate med effekt på 100W og med 3 temperaturinnstillinger. Solac Berlin varmepute tilpasser seg ergonomisk til kroppen din. V…

     Les mer      På lager

4 ting du kan bruke varmepute til

#1 Varmeplate for smertelindring

En varmepute kan være nyttig i utrolig mange sammenhenger, blant annet kan varmeputen virke smertelindrende på enkelte typer smerter.

Blant annet for kvinner under mensen, hvis de opplever smerter i den forbindelse, for noen kan varmen virke lindrende på krampene eller om den gir smerter i korsryggen.

Hvis du for eksempel har vondt i ryggen eller korsryggen og har en kontorjobb, kan det være at en varmepute til å legge bak deg i stolen kan hjelpe deg til å tåle det bedre.

Du må imidlertid være forsiktig med hvilke typer smerter du bruker varme på, da det ikke er bra og lindrende for alle typer smerter, for eksempel skader, så kontakt legen din først ved behov.

#2 Varmeplate for kalde hender og føtter

Hvis du er typen som alltid fryser føttene eller hendene uansett årstid og hvor mange lag med klær du bruker, så kan det hende at en varmepute kan bli din nye bestevenn.

Med varmeputen kan du enkelt holde hender og føtter varme, men ikke samtidig, med mindre du har mer enn én.

Noen varmeputer har åpninger eller lommer i dekselet, som er beregnet for at du skal legge føttene eller hendene i, for å få enda bedre varme fra puten.

Er det kun føttene dine som fryser, så kan du alternativt velge en fotvarmer i stedet.

Ønsker du å holde resten av kroppen varm også, kan du få et komplett varmeteppe , som dekker like mye som de fleste andre tepper.

#3 Varmeplate som setevarme

Du har kanskje setevarme i bilen allerede, men hva med å få setevarme til stolene og sofaen inni? da kan en varmepute gi deg akkurat dette.

Velg en tynn varmepute og legg den på setet under deg og vupti, så er det varme bak, det er ikke vanskeligere og du kan ta det med deg når du bytter sete.

#4 Varmeplate for kalde netter

Er det kaldt om natten når du skal sove, kan en varmepute være god og varm å holde på, slik at du raskt kan bli varm under dynen.

En varmepute kan også være en god reisefølge hvis du for eksempel skal på feriehus i kaldere måneder, så du kan varme deg om natten hvis det er kaldt.

Som et alternativ kan du også bruke den til å varme opp soveplassen eller dynen før du legger deg, så det er godt og varmt når du legger deg under dynen.

Hvis du må bruke varmepute fordi du synes det er vanskelig å holde varmen når du er hjemme, kan det hende at varmeapparater som varmevifte , elektrisk radiator eller oljeradiator er en større eller ekstra hjelp for deg å holde deg på. varm.

Fordeler med en elektrisk varmepute

Med en elektrisk varmepute blir det ikke mye enklere, den må bare plugges inn og så kan du skru den på ønsket temperatur.

Må du bruke varmeflaske i stedet, må du bruke varmt vann, som du må passe på å ikke helle ved siden av eller over deg selv.

Du må også passe på å lukke den godt og sørge for at den ikke drypper.

I tillegg må du også være forsiktig med hvor varmt vann du bruker, da det kan være vanskelig å få en behagelig temperatur og de også ofte lukter sterkt av gummi.

Varmeputer lukter enten ikke, eller må bare vaskes eller luftes.

Med en varmepute kan du ikke brenne deg, da det er en begrensning på temperaturen og ofte også en overopphetingsbeskyttelse.

3

Alt du trenger å vite om varmeputer

For at du skal slippe å gå ut og kjøpe varmepute i blinde, kan du nedenfor lese litt om hvordan varmeputer fungerer og hva du bør være oppmerksom på når du skal velge varmepute.

Typer varmeputer

Det finnes varmeputer som ikke nødvendigvis ser ut som en pute, men ser mer ut som en innpakning eller en form for støttebandasje, der den er designet for å festes til kroppen.

Den vanligste av disse typene varmeputer er en som er spesielt beregnet på korsryggen, men som også kan snus og dermed fungere for magen.

Varmeputen for korsryggen og magen har vanligvis et elastisk og justerbart belte, slik at du kan få det til å passe din kroppsstørrelse.

Materiale

Mange varmeputer er laget av myke materialer, spesielt myk velur, slik at materialet både bidrar til å varme, men også virker behagelig å ta på.

Spesielt hvis de er puter å holde på er det ekstra deilig med det myke stoffet og noen varmeputer har til og med pelsimitasjon på.

Da føles det som å klemme en bamse og bare gjør det hele litt koseligere og enda mer behagelig.

De fleste trekk på oppvarmede puter kan til og med maskinvaskes, så de er enkle å holde rene, du må bare huske å fjerne varmeelementet før du kaster det i vaskemaskinen.

Du vil stort sett kunne se vaskeanvisning på en liten lapp i trekket, akkurat slik du kjenner det fra klær og sengetøy.

Det er lurt å alltid følge disse instruksjonene slik at du ikke skader puten med for eksempel oppvaskmaskin eller tørketrommel.

Bag eller bag for oppbevaring

Noen varmeputer kommer med en pose eller pose for oppbevaring av varmeputen.

Det kan blant annet være for å holde puten fri for støv når den ikke er i bruk, men det kan også være for å transportere puten lettere når du skal ha den med deg på farten.

I en pose eller pose utsettes ikke puten for smuss og støv og kan derfor lettere holde seg ren under transport.

Makt

Varmeputen skal ha strøm via en vanlig stikkontakt, hvor ledningen kobles til en fjernkontroll og videre til varmeelementene i puten.

De fleste varmeputer har en avtakbar strømledning, som gjør det lettere å pakke sammen puten hvis du skal reise med den.

Fjernkontroll

Varmeputer har en fjernkontroll som du kan bruke til å justere varmen i puten.

I tillegg kan du også enkelt skru av og på varmen fra fjernkontrollen, slik at du slipper å reise deg og slå av stikkontakten når du ikke lenger trenger varmeputen.

Varmeinnstillinger

For det meste har du muligheten til å justere varmen som varmeputen din avgir.

Da kan du lettere stille inn varmen til et behagelig nivå for deg, slik at det verken er for varmt eller ikke varmt nok.

Det er vanligvis mellom 2-6 varmeinnstillinger på en varmepute, så ønsker du stor variasjon må du være klar over hvor mange forskjellige temperaturer varmeputen kan varmes opp til.

Er du ute etter noe spesifikt, vær også oppmerksom på varmeputens høyeste og laveste temperatur.

Automatisk avstenging og overopphetingsbeskyttelse

De fleste varmeputer har både auto-off og overopphetingsbeskyttelse.

Auto-off sørger for at varmeputen slår seg av etter en stund, slik at du ikke kan glemme å slå av puten.

I tillegg er overopphetingsbeskyttelse også en god idé, da den sørger for at varmeputen slår seg av selv om den skulle overskride sin egen varmebegrensning.

På denne måten forhindrer du at det brenner på grunn av overdreven varme.

Vanlige spørsmål om varmeputer

Hva er en varmepute?

En varmepute er en pute eller liten matte som har et lite varmesystem installert i seg slik at den kan avgi varme, med ulike varmeinnstillinger.

Hva bruker du en varmepute til?

En varmepute er god til å varme opp spesifikke områder på kroppen og kan derfor være god for smertelindring enkelte steder på kroppen, samt holde områder varme, som hender eller føtter.

Hvordan varmer du opp en varmepute?

Varmeputer varmes opp via strøm, så selve puten har en ledning som må plugges i en stikkontakt og så kan du slå på varmeelementet i puten via en fjernkontroll som er innebygd i ledningen til selve varmeputen.

I denne kategorien finner du utvalget innen Varmepute.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva