Minijack kabler

Minijack-kabler i mange forskjellige lengder og minijack-adaptere. Løse minijackplugger og minijackforlengere.

Se mer om Minijack kabler

Minijack (3,5mm) - Stort utvalg av forskjellige minijack kabler

Hvis du trenger en kabel til lydsystemet og høyttalerne , kan det hende du trenger en kabel med minijack-kontakt.

Kontakten ble opprinnelig utviklet for de gamle sentralbordene som ble brukt på begynnelsen av 1900-tallet for å koble forskjellige telefoner sammen når det skulle ringes.

Her var det ikke noe automatisk system, og du måtte manuelt få noen til å opprette en forbindelse ved å trekke kontakten fra telefonen til mottakerkontakten slik at en forbindelse kunne opprettes.

Slik er det heldigvis ikke lenger, men jackplugger, og den mer moderne minijacken, brukes fortsatt for å lage en tilkobling til ulike enheter som må bruke et analogt lydsignal.

I våre dager brukes minijack-kontakten først og fremst til ulike typer høyttalere og lydenheter, som f.eks. mikrofoner og headset, slik at du kan få en god og klar lydkvalitet for å høre på musikk, podcaster eller lydbøker.

Med en minijack kan du sørge for en god og solid tilkobling til lydenhetene dine, slik at du kan få en god lydopplevelse når du hører på musikk.

En annen fordel med å bruke kabler fremfor en trådløs tilkobling er at du kan være mer sikker på at du ikke mister forbindelsen på grunn av forstyrrelser i luften eller at du kommer for langt unna lydenhetene dine.

En kabelforbindelse er svært vanskelig å forstyrre da du har en direkte fysisk forbindelse mellom lydenhetene.

Det kan derfor være lurt å vurdere om du bør bruke en av de mange forskjellige minijack-kablene som du finner i vårt utvalg.

5 produkttyper du kan finne for Minijack (3,5 mm)

Hvis du ønsker en kabel med minijack-kontakt, kan det være viktig å vite hvilken type produkter du kan finne som bruker en minijack.

Nedenfor gir vi deg en oversikt over de ulike typene minijack kabler og plugger, slik at du lettere kan finne produkttypene du trenger til ditt lydanlegg.

#1 - Minijack-kabler

Hvis du vil ha noen vanlige minijack-kabler slik at du kan koble de ulike lydenhetene dine til hverandre, kan det hende du kan finne riktig type kabel i vårt utvalg.

Her kan du finne ulike typer og lengder av kabler, slik at du kan få en i akkurat den lengden du trenger til lydanlegget.

Det kan hjelpe ved å gjøre det enklere for deg å installere lydanlegget ditt, slik at du kan få dem montert akkurat der du vil, og kablene dine blir lange nok til å nå hele veien rundt.

Eksempler på lengder på minijack-kabler:

  • 0,5 m
  • 1 m
  • 1,5 m
  • 2 m
  • 2,5 m
  • 3 m
  • 5 m
  • 10 m

Dersom dine eksisterende ledninger og kabler ikke er lange nok, har du også muligheten til å få skjøteledninger til minijackkablene dine, noe som gir deg muligheten til å gjøre kablene dine lengre.

Du har også muligheten til å kunne forbedre lydkvaliteten din, da du også kan få minjacks som er gullbelagt med et tynt lag gull.

Gull er et av de best ledende metallene, noe som gjør det veldig bra til å lede et signal uten å skape ytterligere forstyrrelser eller forringelse av signalet.

På denne måten kan du få mye bedre lydkvalitet ut av kablene dine, og forbedre lydopplevelsene dine i hverdagen.

#2 - Minijack splitter

Trenger du å koble lydsystemet til flere høyttalere, men har ikke nok uttak til dem?

Da kan det være at du trenger en serie minijack-splittere, hvor du kan dele opp minijackene dine i flere stikkontakter.

Da kan du f.eks. få muligheten til å kunne dele opp lydutgangene dine slik at du kan koble to eller flere andre høyttalere til lydanlegget, noe som kan hjelpe deg dersom du ønsker et surroundlydsystem.

Det kan også være at du bare vil ha mye flere høyttalere enn bare de to vanlige høyttalerne til stereoanlegget, slik at du kan få en god og optimal lydopplevelse i hjemmet ditt.

#3 - Minijack for DIN-kabler

Har du et eldre lydanlegg som du gjerne vil kunne bruke til dine nye høyttalere?

Da vil du sannsynligvis trenge en adapter som kan hjelpe deg med å skape en skikkelig forbindelse mellom ditt eldre lydanlegg og moderne høyttalere.

Her kan en minijack til DIN-kabel være en god investering, da du får en kabel med både minijack-plugg og DIN-plugg som kan passe i eldre lydanlegg eller høyttalere.

På denne måten har du muligheten til å kombinere gamle og moderne anlegg, slik at du fortsatt kan få en god lydopplevelse uten å måtte investere i et helt nytt lydanlegg.

#4 - USB til Minijack-kabel

Mange moderne enheter og bærbare datamaskiner har ikke lenger minijack-kontakter, så det kan være vanskelig å få dem koblet til et sett med høyttalere når de ikke har de riktige kontaktene.

Imidlertid vil de aller fleste moderne enheter ha en form for USB-kontakt som du kan bruke for å få tilgang til enheten.

Her kan du da bruke en USB til Minijack-kabel , slik at du har muligheten til å kunne bruke denne adapterkabelen, slik at du kan koble høyttalerne til enhetene dine via en USB-plugg.

Det kan gjøre det enklere for deg å raskt koble lydenhetene dine til datamaskinen, selv om de ikke har de nyere kontaktene som kan passe til USB.

#5 - Minijack-adaptere

Du kan også få en rekke adaptere for minijack- og jack-plugger, slik at du har muligheten til å koble de ulike enhetene dine til andre plugger som vanligvis ikke passer til minijack-plugger

Det kan f.eks. være hvis du skal på ferie og du ønsker å kunne bruke dine egne hodetelefoner mens du sitter på flyet, så har du muligheten til å kunne få en adapter som passer til flypluggen.

Du kan også få adaptere for minijack som passer til andre jack i andre størrelser.

Standardstørrelsen for mini-jack er 3,5 mm bred, men det finnes andre typer jack som kan være betydelig større, i så fall må du bruke en adapter for å være sikker på å kunne koble til enhetene dine.

Det finnes et stort utvalg av forskjellige adaptere, så sørg for å se gjennom utvalget for å se hvilke alternativer du har.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva