Kabler

Kabler er vår største produktgruppe. Se det enorme utvalget av kabler for lyd, bilde, nettverk, smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner.

Se mer om Kabler

Kabler

Vi er besatt av kabler hos avXperten. Kabler er vår største produktgruppe. Se det enorme utvalget av kabler for lyd, bilde, nettverk, smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner.

Mer om kabler

Her kan du se en omfattende oversikt over våre mest populære kabler. Uten kabler fungerer ikke all elektronikk. Det er strømkablene som sørger for at elektronikken kommer til live generelt. Du finner et stort utvalg av dem her.

I dag er det svært få kabler som kan brukes til kun én funksjon. De fleste kabler kan etter hvert levere enten data, lyd, video og strøm. Hvis ikke alle disse funksjonene, så i det minste flere av dem. Derfor kan det være vanskelig å kategorisere de forskjellige kabeltypene basert på en enkelt funksjon.

Kabler til bilde

Når enhetene er slått på, må de også kunne snakke med hverandre, enten det gjelder data, bilder eller lyd.

Her finner du et enormt utvalg av , og for å koble en til en datamaskin eller en spiller.

Vi har også eldre pluggtyper som mange fortsatt bruker, som for eksempel til dataskjermer.

Kabler som kan levere bilder og videoKabler for data

Det kan også være at du leter etter en kabel til datamaskinen. Også her finner du et enormt utvalg. Skal du lage et kablet nettverk har vi både skjermede og uskjermede nettverkskabler.

Du kan også finne datamaskinkabler som du kan bruke til å koble enheter til datamaskinen. Vi har USB-kabler i alle varianter; fra den helt vanlige USB-A over de nye USB-C-kablene til de spesielle USB-B-kablene. Du kan også få antennekabler, som brukes til å bringe et TV-signal ned til en TV-boks.

Kabler som kan levere data


Kabler for lyd

Men image er ikke alt. Lydkabler er også ekstremt viktige, og du finner også mange slike kabler hos oss. Du kjenner sikkert den tradisjonelle fra telefonen din, men vi har også 6,35 mm og .

Enten du trenger kabler for å koble skjermer og projektorer til en datamaskin, eller om du skal koble flere datamaskiner sammen, eller du trenger en ny, finner du det her hos oss.

Kabler som kan levere lyd
Selv om de ulike kabeltypene kan plasseres i ulike kategorier, er det stor forskjell på dem. Ikke minst pluggen i endene av kabelen, men også sammensetningen av kablene. Finn ut mer om disse kablene her:

HDMI-kabler

HDMI-kabler har etter hvert blitt fast inventar i de fleste danske hjem når man ser på TV via en TV-boks eller spiller spill på spillkonsoller.

HDMI-kablene er de som sender bildet fra din TV-boks, DVD-spiller eller spillmaskin til TV-en.

En HDMI-kabel kan også brukes til andre ting, som å sende dataskjermen over til TV-en, slik at du kan se filmer på TV-en direkte fra datamaskinen, uten å måtte bruke Chromecast eller være avhengig av andre tilkoblinger enn den kabelen. , som du mest sannsynlig allerede har.

Det må du huske på når du kjøper HDMI-kabler

En HDMI-kabel er ikke bare en HDMI-kabel. Det er en rekke spesifikasjoner som skiller de forskjellige HDMI-kablene fra hverandre. Derfor må du ta hensyn til følgende spesifikasjoner:

- Lengden (maks 10 meter). Hvis du må ha en lang HDMI-kabel, bør du vurdere om den må være aktiv (strømførende).

- Er HDMI-kabelen din 1.0 (1080p), 2.0 (2160p / 4K) eller 2.1 (10 000p / 10K).

- Størrelsen på HDMI-kontakten. Er det HDMI-A, HDMI-C (mini) eller HDMI-D (mikro).

Som sådan påvirker det ikke ditt valg av HDMI-kabler, men hvis du ikke har nok HDMI-kontakter i TV-en, kan det være en eller alternativene som hjelper deg å få mest mulig ut av enhetene dine.

DisplayPort-kabler

DisplayPort-kabler ligner HDMI-kabler på flere måter. Den store forskjellen er imidlertid at DisplayPort først og fremst er beregnet på datamaskiner. Her er DisplayPort ment å være erstatningen for DVI-kontakten.

Forskjellen mellom DisplayPort-teknologien og DVI finner du i kvaliteten der kablene kan overføre bilder og lyd.

Her kan DisplayPort overføre en høyere kvalitet. Du får derfor en bedre skjerm på dataskjermen når du bruker en DisplayPort-kabel kontra en DVI-kabel. Du kan blant annet få 4K-kvalitet på skjermen din med en DisplayPort-kabel.

Selv om DisplayPort er beregnet på datamaskiner, kan du også bruke DisplayPort til å sende lyd og bilder til TV-en. Det krever bare at du bruker en adapter slik at du kan koble DisplayPort-kabelen til TV-en via en HDMI-inngang.

Ha det i bakhodet når du kjøper DisplayPort-kabler

DisplayPort-kablene er noe mer greie i dette enn flere av de andre kabeltypene, men det er likevel et par ting du bør se etter før du velger en DisplayPort-kabel.

- Er datamaskinens utgang en DisplayPort eller en ?

– Har datamaskinen din nok DisplayPorts til at du kan koble til ønsket antall skjermer, eller trenger du en som kan distribuere signalet til flere skjermer?

– Vi tilbyr derfor så å si alt innen DisplayPort-kabler og tilbehør.

Mini DisplayPort-kabler

En annen versjon av DisplayPort er Mini DisplayPort, som du ofte finner på de nyeste datamaskinene – spesielt MacBooks, som bruker denne mindre versjonen av DisplayPort.

Bruken av Mini DisplayPort-kablene er ikke like utbredt som DisplayPort-kablene, så du kan godt finne på å måtte bruke en Mini DisplayPort-adapter for å koble MacBook-en til en annen enhet.

Du må ha det i bakhodet når du kjøper Mini DisplayPort-kabler

Det er noen punkter du bør ha på plass før du kjøper en Mini DisplayPort-kabel.

- Først av alt, sørg for at begge enhetene dine har en Mini DisplayPort og ikke bare en DisplayPort.

- Det kan godt hende du må bruke en Mini DisplayPort-adapter hvis du trenger å koble MacBook til en annen enhet via Mini DisplayPort. Velg riktig Mini DisplayPort-adapter ved å se om det er , , eller .

Uansett hvilken Mini DisplayPort-kabel eller Mini DisplayPort-adapter du trenger, skal du kunne finne akkurat den kabelen eller adapteren som gir deg den optimale løsningen hos oss.

Nettverkskabler

Nettverkskabler har etter hvert blitt et «must have» i danske hjem, når du enten skal koble datamaskinen til Internett med en kabel, eller du skal sette opp ditt trådløse nettverk.

Ethernet-kabel, RJ45-kabel, patchkabel eller internettkabel er noen av navnene som også nettverkskabelen går under. Navnet er ikke det eneste som varierer når det kommer til nettverkskabler. Det samme gjør ytelsen til kablene, så det spiller ingen rolle hvilken nettverkskabel du velger.

Dette må du huske på når du kjøper nettverkskabler

Det er flere egenskaper ved en nettverkskabel som påvirker ytelsen du får ut av den. Vi ser på dem her:

– Kategorien. Du kan velge mellom , , , og . Forskjellen mellom dem er antall Gbps (dvs. hvor mye data de kan sende) og frekvensen. Tommelfingerregelen er at jo høyere kategori, jo mer Gbps kan de sende. Du kan med fordel lese mer om de enkelte nettverkskablene slik at du finner akkurat det som passer dine behov.

- Hvis nettverkskabelen din skal brukes ute, bør du velge en .

– Hvis dine tilkoblede switcher og rutere ikke støtter crossover, så må du ha en krysset nettverkskabel.

Vårt store utvalg sikrer at du kan finne akkurat de nettverkskablene som gir deg den perfekte løsningen, slik at du ikke mister nettverkshastigheten på grunn av nettverkskablene dine.

Lynkabler

Du kan nesten ikke si iPhone uten også å si Lightning cable. Lightning-kablene gjorde sitt inntog i 2012, da Apple introduserte dem som kabelen som sørger for synkronisering og lading av din iPhone i forbindelse med lanseringen av iPhone 5.

Lightning-kabelen er derfor eksklusivt for iPhone, noe som åpner opp for en lang rekke muligheter som gjør at du kan koble andre enheter til din iPhone via Lightning-kontakten.

Det må du huske på når du kjøper Lightning-kabler

Når du kjøper en Lightning-kabel er det viktig at du husker å ta hensyn til disse faktorene hvis du ønsker å ha en optimal brukeropplevelse:

– Ønsker du å kutte deler av prisen ved å velge en uoriginal Lightning-kabel, er det viktig at du sørger for at din Lightning-kabel er MFI-sertifisert. MFI står for «Made for iPhone» og viser deg at kabelen holder samme standard som de originale Lightning-kablene fra Apple.

– Pris og kvalitet henger sammen. Så ikke kjøp de billigste Lightning-kablene, der betaler du for eksempel 20 kr inkludert frakt for en Lightning-kabel fra Kina.

- Se på utformingen av Lightning-pluggen. Her skal overflaten helst være glatt og ha avrundede kontakter og kanter.

Vi har både originale og uoriginale Lightning-kabler hos oss, og du finner Lightning-kabler i mange forskjellige prisklasser i våre biker. Utvalget er også mangfoldig og mangfoldig når det kommer til farge og lengde.

Datamaskinkabler

Ønsker du å koble ulike enheter til datamaskinen din eller rett og slett koble de ulike enhetene til hverandre, så vil vi nesten tørre å påstå at vi har de riktige kablene for deg, uansett hva som skal kobles til.

Under vår store datakabelkategori finner du så og si alle typer kabler som kan brukes til å koble ting til en datamaskin. Inkludert kabler som kan brukes mellom de ulike delene av datamaskinen.

Det må du huske på når du kjøper datakabler

Vi har bare ett råd til deg når du kjøper, nemlig at du må sørge for at både datamaskinen og den aktuelle enheten har de samme kontaktene, slik at du får riktig datakabel.

Hvis de ikke har samme inngangs- eller utgangskontakter, må du se på de forskjellige adaptertypene. Du finner dem under menyene til de ulike kablene.

USB-kabler

Ikke bekymre deg; vi skal ikke gå gjennom alle USB-kablene her, for det er mange, mange, spesielt når du teller alle de forskjellige variantene, og andre ting.

Sjarmen med USB-kabler er at det sjelden er den samme USB-kontakten i begge ender av USB-kabelen. Du ser derfor sjelden enheter hvor det er USB A til A, men heller USB-A til en annen type USB-kontakt, som du gjør med , som er USB-A til USB-B.

Det må du huske på når du kjøper USB-kabler

En USB-kabel kan åpne mange dører når det gjelder å koble til elektroniske enheter, overføre data eller lade enhetene dine. Dette gjør det ikke mindre viktig at du derfor holder øye med følgende ting når du kjøper en USB-kabel:

– Datamaskinen din har mest sannsynlig en USB-A-kontakt, men dette betyr ikke at inngangen/utgangen på den andre enheten har den samme. Sørg derfor for at du vet hvilken USB-plugg som skal brukes til den andre enheten før du kjøper USB-kabelen.

– Hold styr på utgavene. Det spiller heller ingen rolle om USB-kabelen din er 1.0, 2.0 eller 3.0, da det påvirker hastigheten på dataoverføringen.

En av de helt store fordelene med USB-kabler er – i tillegg til spredningen – at de har vært brukt så lenge at det nå er et så stort utvalg av USB-adaptere at de kan kobles til nesten hva som helst.

USB-C kabler

USB-kabler har utviklet seg ganske mye siden de første versjonene av USB-A-kabelen kom ut. Det siste tilskuddet til USB-familien er USB-C-kabelen, som er et ekte USB-vidunder.

USB-C kalles også USB 3.1 speedpower+. En del av USB-C-kabelens økende popularitet ligger nettopp i dens evne til å foreta raske dataoverføringer samtidig som den kan levere strøm.

Dette betyr at du kan forsyne den tilkoblede enheten med strøm via USB-C-kabelen. Du må imidlertid bare huske å sjekke om begge enhetene dine har en versjon av USB-C som gjør dette mulig.

Det må du huske på når du kjøper USB-C-kabler

Utbredelsen av enheter som bruker USB-C øker fortsatt. Dette betyr imidlertid også at du fortsatt kan oppleve at ikke alle enhetene dine har en USB-C-tilkobling.

Du kan derfor lett finne ut at du må bruke en adapter eller kjøpe en USB-C til en annen USB-variant når du skal kjøpe en USB-C-kabel.

Derfor er det viktig at du ser etter følgende ting når du kjøper en USB-C-kabel:

- Matcher den valgte USB-typen med USB-C-kabelen.

– Er det behov for en?

For å gi deg muligheten til å koble til enheter med USB-C-kabler, har vi laget et stort utvalg av ulike USB-C-kabeltyper, slik at du alltid kan finne den USB-C-løsningen du trenger.

Mikro USB-kabler

Micro USB-kabelen har sannsynligvis vært din trofaste følgesvenn i mange år når du trengte å lade alt fra mobiltelefonen til digitalkameraet.

Du vil derfor typisk se mikro-USB-kabler som er mikro-USB til USB-A, da de fleste USB-kabler er koblet til laderne via en USB-A-plugg.

Mikro-USB-kablene gir imidlertid ikke bare strøm til smarttelefonen din; de kan også overføre data til og fra de tilkoblede enhetene.

Det må du huske på når du kjøper mikro-USB-kabler

Når du står overfor å måtte kjøpe en mikro-USB-kabel, er det flere ting vi vil anbefale deg å vurdere.

– Det høres kanskje litt dumt ut, men sjekk om det nå også er en mikro-USB-kabel og ikke en mini-USB-kabel du trenger.

- Pass så på at mikro-USB-kabelen din har riktig USB-kontakt i motsatt ende av kabelen i forhold til den du skal koble mikro-USB-kabelen til.

– Hva skal du bruke den til? Hvis du er typen person som ønsker å spille på mobiltelefonen eller nettbrettet mens den er koblet til laderen via mikro-USB-kabelen, bør du vurdere en vinklet mikro-USB-kabel, da dette minimerer risikoen for å bøye og knekke mikro-USB-kabelen. , slik at den ikke fungerer optimalt, eller du skader mikro USB-kontakten i enheten din.

Når du har gjort deg disse betraktningene, kan du se de mange alternativene innenfor mikro USB-kabler i vårt store utvalg.

Antennekabler

Vi kjenner nok alle det irriterende øyeblikket hvis signalet på skjermen erter, spesielt når det er noe viktig på TV.

Det er nå så mange muligheter for å skreddersy antennekablene dine slik at de akkurat passer til det du trenger dem til, dersom de ferdigmonterte antennekablene ikke dekker behovet.

Uansett hvilken vei du vil gå med antennekabelen din, tør vi love at vårt sortiment kan gi deg akkurat det du trenger.

Det må du huske på når du kjøper antennekabler

Det er et par ting som kan ha stor innvirkning på TV-signalet ditt, som du må ta hensyn til når du velger antennekabel.

- Har antennekabelen din riktig klasse (A, A+ og A++ anbefales for kabel-TV)?

– Skal den ha skjerm?

– Hvor langt skal det være? Det anbefales at antennekabelen ikke er mer enn 10 meter (antenneboks for TV). Jo kortere avstand signalet må reise, jo bedre blir signalet.

– Er signalet ditt for sterkt eller svakt, så du trenger enten en attenuator eller en antenneforsterker?

– Ønsker du å montere og installere antennekabelen din selv, eller ønsker du en ferdig løsning?

Uansett hvilken løsning du velger, kan vårt utvalg av antennekabler og ulike typer tilbehør sørge for at du får akkurat den antennekabelen og oppsettet som sikrer deg det optimale TV-signalet.

Strømkabler

Du trenger ikke kutte ned på utstyret – og du trenger absolutt ikke kutte ned på strømmen heller. Vår seksjon med strømkabler inneholder et stort antall av de mest brukte strømkablene, slik at du alltid er garantert strøm til enhetene dine.

Det finnes de klassiske strømkablene, men for flere av dem gjelder det også at du kan få vinklede utgaver, slik at du bedre kan koble til strømkablene uten å måtte forårsake unødvendige knekk.

Det må du huske på når du kjøper strømkabler

Uten å snakke for mye er det kanskje litt mindre komplisert å velge strømkabler kontra andre typer kabler. Så listen over råd er derfor litt mindre enn mange av listene ovenfor.

– Har strømkabelen riktig støpsel?

– Har strømkabelen en lengde som tilfredsstiller dine krav i forhold til avstanden mellom enheten og stikkontakten? Hvis ikke, vurder en lengre strømkabel. Alternativt kan du se på en skjøteledning.

- Betyr utgangen av strømforsyningen din eller dens plassering at du trenger en vinklet strømkabel?

Når du har disse tingene på plass, kan du enkelt finne akkurat strømkabelen som starter enhetene dine.

Høyttalerkabler

Med mindre du kjører med dyre trådløse høyttalere, er høyttalerkabler et nesten uunngåelig krav hvis du vil ha lyd i høyttalerne.

I motsetning til mange av våre andre typer kabler, kommer høyttalerkabler sjelden i versjoner med påmonterte kontakter.

Hvis høyttalerkablene dine trenger høyttalerplugger, fortvil ikke. De kan kjøpes i løsvekt og monteres på høyttalerkablene.

Det må du huske på når du kjøper høyttalerkabler

Når du skal velge høyttalerkabler er det blant annet kvaliteten og designet på kablene du skal se på. Nedenfor er noen områder vi synes du bør vurdere før du kjøper en høyttalerkabel.

– Hvilke høyttalere skal du koble til – og hva skal de kobles til?

– Hvilken kvalitet bør høyttalerkablene dine ha? Utvalget vårt er enormt, så vi har garantert det du leter etter. Vi tilbyr blant annet profesjonelle høyttalerkabler, som er designet for å produsere lyd utover det vanlige.

– Hvor lange høyttalerkabler trenger du? Høyttalerkablene våre kommer i ruller på opptil 100 meter.

Trenger du tilbehør i form av høyttalerplugger, høyttalerbrytere og høyttalerbraketter, så kan vi enkelt hjelpe ditt lydprosjekt med å nå sine mål på de frontene.

Mini jack kabler

Minijack-kabelen er etter hvert kjent for de fleste av oss, da den brukes til hodesett og mange andre typer tilkoblinger når det kommer til tilkobling av lydenheter til for eksempel en datamaskin eller mobiltelefon.

Den velkjente kabelen med 3,5 millimeter minijackplugg kan også brukes når du vil høre på musikk i bilen og ikke har bilradio med bluetooth.

Heldigvis kommer minijack-kabelen i mange forskjellige lengder, så du er ikke begrenset av lengden på kabelen i forhold til hvilke enheter du ønsker å bruke.

Det må du huske på når du kjøper minijack-kabler

Ja, ja, vi kommer nok til å høres ut som moren din når vi minner deg på at før du velger en minijack-kabel, bør du sørge for at begge de tiltenkte enhetene er kompatible med minijack-kontakter. I tillegg bør du huske på følgende når du kjøper en minijack-kabel.

- Hvor lang minijack-kabel trenger jeg?

– Trenger jeg en minijack-kabel med for eksempel en vinklet minijack-plugg?

- Hvis begge enhetene ikke er kompatible med en minikontakt, kan jeg kanskje bruke en til å koble til ønsket enhet?

Uansett om du trenger en eller , har vi et bredt utvalg av adaptere som gjør at du kan koble minijack-kabelen til praktisk talt alle mulige enheter. Dette gjelder også minijack-forlengere og minijack-splittere.

Optiske kabler

Optiske kabler er kanskje ikke den type kabel du kommer over oftest. En optisk kabel er en kabel som overfører digital lyd mellom to enheter. Det kan for eksempel være mellom en DVD-spiller og en forsterker.

Her sendes lyden som lyspulser og ikke strøm som med tradisjonelle analoge lydkabler. Det gir deg mindre signaltap, da optiske kabler er mindre utsatt for støy.

Det må du huske på når du kjøper optiske kabler

Når du bruker optiske kabler, bør du se på følgende faktorer før du velger:

– Hvor mye støy er det? Hvis det er for mye, bør du velge en tykk optisk kabel, da den reduserer følsomheten for støy ytterligere.

– Trenger du en, eller for å få det beste ut av de optiske kablene dine?

Vi tilbyr optiske kabler i flere former og lengder. Hos oss har du også muligheten til å velge de usedvanlig gode optiske kablene som sikrer deg den perfekte lydopplevelsen.

Phono kabler

En phonokabel er en lydkabel som ofte kobler sammen litt større typer enheter, som forsterkere og spillere, hvor de mindre enhetene bruker minijack-kabler.

I motsetning til minijack-kablene er phono-kablene en lydkabel med separate lydkabler for høyre og venstre lydkanal - vanligvis angitt med hvitt og rødt eller hvitt og svart.

Det må du huske på når du kjøper phono-kabler

Når du skal velge phonokabler er det spesielt skjermingen og tykkelsen på phonokabelen du skal se på. I tillegg bør du vurdere følgende faktorer:

- Hvor mye støy blir phonokabelen din utsatt for? For å begrense støyen – og dermed oppnå et bedre signal – kan du kjøpe tykkere phonokabler eller en kabel med skjerming. Mindre støy gir bedre lyd, så det er verdt å strebe etter.

– Trenger du en adapter? Trenger du for eksempel en , slik at du kan koble til phonokabelen?

Uansett hvilke behov du har i forhold til phono-kabler og ulike typer phono-adaptere, bør du kunne finne løsningene i vårt utvalg som sikrer at du får den optimale lydopplevelsen med dine phono-kabler.

Phono RCA-kabler

Phono-kabler kan også være tredelte, hvor det i tillegg til de røde og hvite phono-kontaktene, som du kjenner fra andre utgave, også er en gul phono-kontakt.

Mens de røde og hvite phono-kontaktene overfører lyden, overfører den gule phono-kontakten video.

Du må ha det i bakhodet når du kjøper phono RCA-kabler

– Bør du ha en todelt eller tredelt phonokabel?

– Skal phonokabelen din være phono til phono, eller skal phonokabelen kobles til en enhet med en annen utgang – for eksempel scart eller video minijack?

Uansett, med de ulike typene kan du få akkurat tilkoblingen til phono-kabelen som gir deg lyd og bilde på TV-en.

VGA kabler

Med VGA-kabelen har vi en nå gammel klassiker når det kommer til lyd og bilde på dataskjermer eller projektorer.

VGA-kabelen har faktisk vært på markedet i over 30 år, så det er ingen tvil om at VGA-kabelen har vært en langvarig løsning når det kommer til kontakter og kabler som kan overføre video opp til full HD.

Den lange levetiden har også gjort at VGA-kabelen i dag brukes til svært mange enheter når det kommer til lyd og bilde. Dette betyr også at det over tid er utviklet et stort antall tilbehørsprodukter, som rett og slett har økt antall mulige bruksområder for VGA-kabelen.

Det må du huske på når du kjøper VGA-kabler

Det er en rekke forskjellige ting du bør vurdere når du velger din neste VGA-kabel eller tilbehør.

– Skal VGA-kabelen din være VGA til VGA, eller skal den være VGA til en annen type kontakt?

- Hvor mange skjermer vil jeg sende VGA-signalet til? Hvis du vil ha flere, så en , eller kan være aktuelle løsninger for deg.

Vi tør love at du ikke kommer til å mangle alternativer når det kommer til VGA-kabler og VGA-tilbehør.

DVI kabler

Digital Video Interface – populært kalt DVI – brukes til å overføre ukomprimerte videodata mellom datamaskinen og skjermen eller projektoren. DVI-kabelen kom på banen på slutten av 1990-tallet, hvor den ble etterfølgeren til VGA-kabelen på flere fronter.

DVI-kabelen har den fordelen at den kan kobles til andre utganger på mange måter, da DVI-kabelen ofte kommer i utgaver med DVI-kontakt i den ene enden av kabelen og for eksempel VGA eller HDMI i den andre enden.

Det må du huske på når du kjøper DVI-kabler

Når du kjøper en DVI-kabel, må du huske på følgende:

- Skal DVI-kabelen din være DVI til DVI, eller skal du koble til enheter der en enhet ikke har DVI-kontakt? Hvis den ene enheten din ikke har det, må du enten vurdere en , eller en .

Med en DVI-splitter gir DVI-kablene deg også muligheten til å vise innholdet fra en datamaskin på opptil fire skjermer. Se mer om DVI-kablene og dens muligheter for deg i vårt store utvalg av DVI-kabler.

Telefonkabler

Det kan godt være at antallet fasttelefoner går ned, men det er faktisk fortsatt mange som eier en – og derfor også trenger telefonkabler.

I dag brukes telefonkabler også til andre formål enn telefoni. De brukes blant annet også til internettmodem.

Det må du huske på når du kjøper telefonkabler

Før du kjøper en telefonkabel er det bare noen få ting du må ha på plass, for en telefonkabel er faktisk ikke bare en telefonkabel. Det er forskjell på dem. Nedenfor er en rekke områder du bør vurdere.

Er telefonkabelen din en RJ10-, RJ11-, RJ12- eller RJ45-kabel? Forskjellen i navnene finner du i selve pluggen. Den mest brukte for telefoni er RJ11. RJ10 brukes først og fremst til headset i telefoner, mens RJ12 brukes når data skal overføres mellom utstyr.

Ønsker du en ferdigmontert telefonkabel, eller ønsker du å montere modulkontaktene på telefonkabelen selv?

Trenger du en eller en adapter?

I tillegg til telefonkabler finner du også mange andre typer telefontilbehør i vår butikk, som inkluderer alt fra og ulike typer adaptere.

Musikkabler

Akkurat som med datakabler har vi med musikkkabler å gjøre med en kategori som dekker flere typer kabeltyper. Felles for disse kablene er at de alle brukes til enten musikkinstrumenter eller andre typer musikkutstyr.

Det må du huske på når du kjøper musikkkabler

Produktnavnene her gir en ganske god indikator på hva de ulike musikkkablene brukes til.

Kontaktdesignene på de ulike kablene er også relativt forskjellige, så du kan veldig enkelt se hvilke musikkkabler du bør kjøpe.

I vårt utvalg har vi et stort antall av de mest brukte kablene og pluggene som brukes til musikkinstrumenter – inkludert flere ulike adaptere, så du kan fortsatt finne en løsning når støpselet på enhetene dine ikke stemmer.

Leter du etter eller en? Da har vi et stort utvalg!

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva