Sykkeltilbehør

Trenger du utstyr til sykkelen har vi en rekke løsninger på denne siden. Vi tilbyr for eksempel sykkellåser, GPS for sykler, luftpumper til sykkeldekk og mye mer.

Se mer om Sykkeltilbehør

Sykkeltilbehør - Stort utvalg av tilbehør til din sykkel

Hvis du er en flittig forbruker av sykkelen din, så kan det være at du ønsker deg litt tilbehør til sykkelen, slik at du kan få mer glede av å bruke den i hverdagen.

Det finnes et stort utvalg av forskjellig tilbehør til sykkelen din, så du har rikelig mulighet til å forbedre opplevelsen av sykkelen og sykkelturene dine.

Hvis du bruker sykkelen mye mens du er i byen, kan det være lurt å kunne sikre den med en sykkellås , slik at du er sikker på at den fortsatt er der når du går hjem.

Har du en elsykkel kan det være greit å ha en ekstra lader liggende, så du er sikker på å kunne lade sykkelen når du trenger den.

Det kan være at du eller barnet ditt trenger en ny sykkelhjelm, da barnet har vokst ut av den gamle hjelmen, og du ønsker at barnet skal sykle trygt i trafikken.

Det finnes utallige forskjellige sykkeltilbehør, så det er bare å lete etter det du trenger for å forbedre sykkelopplevelsen.

6 typer tilbehør du kan bruke til sykkelen din

Du kan finne et stort utvalg av forskjellig sykkeltilbehør på markedet, slik at du kan få akkurat det tilbehøret du trenger.

Nedenfor gir vi deg en oversikt over noen av de typer tilbehør du kan finne, slik at du har en bedre ide om hva som er tilgjengelig for deg.

#1 - Sykkellås

Ønsker du å sikre sykkelen din mot potensielle sykkeltyver, kan det hende du trenger en god og sterk sykkellås som kan hjelpe deg med å forhindre tyveri.

Her kan du finne flere ulike typer sykkellåser, som f.eks vaierlåsen som brukes til å binde sykkelen sammen med ulike faste gjenstander i bylivet, slik at andre ikke bare kan løpe med den.

Typer sykkellåser:

  • Fast lås
  • Wirelås
  • Kjedelås
  • Sammenleggbar lås

Du må bare være oppmerksom når du kjøper en sykkellås om den er forsikringsgodkjent, spesielt hvis du har tegnet forsikring på sykkelen.

Noen sykkellåser har spesifikke krav som de må kunne oppfylle før de er forsikringsgodkjente, og hvis de ikke er det, så er det mulig at forsikringen din på sykkelen ikke gjelder dersom den blir stjålet.

#2 - Lader for elsykler

Har du en elsykkel må du nok kunne lade den en gang i blant, så du er sikker på at du kan bruke sykkelens motor når du skal opp de bratte bakkene.

Så her kan du finne en rekke ulike modeller av ladere for elsykler, slik at du bedre kan være sikker på å få ladet sykkelen raskt.

Du kan få ladere med ulik effekt, som bestemmer hvor raskt batteriene dine lades, og det kan derfor være at du bør vurdere hvor mye strøm du ønsker å ha på laderen.

Hvis du ikke bruker el-sykkelen ofte, kan det hende du bare kan bruke en liten 24 V-lader, da den er relativt billig, men på den annen side tar det ganske lang tid å lade batteriene, hvor en større 48 V lader kan lade dem raskere.

#3 - Mobilholder for sykler

Dersom du ønsker å kunne bruke mobiltelefonen mens du sykler, kan det være lurt å investere i en mobilholder til sykkelen.

Det gir deg muligheten til bedre å kontrollere sykkelen, da du ikke trenger å ha en hånd fri for å holde telefonen mens du sykler.

Da kan du lettere ta samtaler på sykkelen, hvis du f.eks. ha et par hodetelefoner med innebygd mikrofon , da du enkelt kan se hvem som ringer og raskt trykke på telefoner for å svare eller avvise anropet.

En mobiltelefonholder kan være spesielt god hvis du ønsker å bruke mobiltelefonen som veiledning slik at du enkelt kan følge dens instruksjoner og se hvor du skal uten å måtte bry deg om å holde den i hånden.

Dette kan gjøre reisen din mye tryggere, både for deg selv og andre trafikanter.

Du kan få mobiltelefonholdere i en mengde forskjellige former og farger, så du er sikker på å finne en modell som passer til din sykkel og mobiltelefon.

#4 - Luftpumpe for sykkel

Bruker du sykkelen mye kan du lett ende opp med enten flatt dekk eller mangel på luft i hjulene over tid.

Her kan det være greit å ha en god og solid luftpumpe til sykkelen, slik at du kan være sikker på at du raskt og enkelt kan fylle hjulene med luft igjen, slik at du kan komme deg videre.

Du kan f.eks. skaff deg en manuell pumpe , som ofte er ganske liten og lett å ha med seg når du er på farten.

Dette kan gi deg tryggheten for at du alltid har mulighet til å sette litt luft på hjulene om du trenger det, selv om du punkterer underveis.

Ønsker du en enklere måte å fylle hjulene med luft på, kan du også få en elektrisk luftpumpe som raskt og enkelt enkelt kan kobles til hjulet og fylles med luft.

Ulempen med en elektrisk luftpumpe er at du må være et sted med tilgang til strøm for å bruke den, og at den potensielt kan lage en del støy.

Her har en manuell pumpe den fordelen at den bruker ren muskelkraft når du selv trekker håndtaket opp og ned for å presse luften inn i hjulene.

#5 - Hengelås for sykkel

Ønsker du litt ekstra sikkerhet for sykkelen kan det være lurt å ta med et par hengelåser som du kan bruke til å låse sykkelen.

En hengelås kan brukes til å låse en rekke ulike gjenstander, enten det er dør, vinduer, skap mm.

Med sykkel kan du bruke hengelåsen til f.eks. å låse sykkelboden der du parkerer sykkelen på kveldstid, slik at du er bedre beskyttet mot uvedkommende.

Det finnes flere forskjellige hengelåser på markedet, så du bør vurdere hvilken type som passer best for dine behov når du skal velge hengelås.

Du kan f.eks. få en vanlig hengelås som krever nøkkel for å låse opp.

De er generelt gode til mindre oppgaver hvor man ønsker å hindre folk i å komme seg til sykkelen eller raskt vil låse sykkelen til en gjenstand i bylivet.

Hvis du heller vil slippe å bære rundt på et sett med nøkler som du potensielt kan miste, kan du også få hengelåser med kodeåpning, hvor du i stedet må taste inn en bestemt kode for å kunne åpne låsen.

Det betyr at du ikke lenger kan miste nøkkelen, slik at du ikke ender opp med en låst sykkel når du skal hjem om kvelden.

#6 - GPS for sykkel

Hvis du helst ikke vil bruke mobilen som veiviser, eller om du rett og slett ikke har god internettforbindelse der du bor, så kan en sykkel-GPS i betong være et godt tilbehør for deg.

En GPS kan enkelt monteres på sykkelens håndtak, slik at du kan følge med på hvor du er i forhold til hvor du vil.

GPS-systemet bruker et satellittsystem fremfor en internettforbindelse for å vise hvor du er, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste forbindelsen når du er ute på lange sykkelturer på landet.

Den lar deg planlegge lange sykkelturer eller utenlandsturer, hvor du gjerne vil sykle rundt i Europa eller resten av verden, hvor det kanskje ikke er god forbindelse.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva