PCI WiFi adapter

Få trådløst internett på din stasjonære datamaskin med et trådløst nettverkskort PCI. Finn det i 123elektronikks store utvalg av billig nettverkstilbehør.

Filtrer
Sortering

Se mer om PCI WiFi adapter

PCI-Express trådløst nettverkskort 150Mbps
1 Anmeldelser
249 kr
Kjøp
PCI-Express trådløst nettverkskort 150Mbps
1 Anmeldelser

802.11b/g/n
Avtakbar antenne

Se mer Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 23. juli 2024
PCI-Express trådløst nettverkskort (WiFi 6) Archer TX3000E
3 Anmeldelser
869 kr
Kjøp
PCI-Express trådløst nettverkskort (WiFi 6) Archer TX3000E
3 Anmeldelser

Antenner kan plasseres der det er best mottak
2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2,4 GHz)

Se mer På lager

PCI WiFi Adapter - Tilgang til ditt trådløse WiFi-nettverk fra din stasjonære PC

Vil du kunne koble PC-en til det trådløse nettverket?

De fleste stasjonære datamaskiner har vanligvis ikke mulighet til å koble til et trådløst WiFi-nettverk, da de ikke har de nødvendige antennene og komponentene i seg.

Dette betyr at den eneste måten for den stasjonære datamaskinen din å koble seg til nettverket og Internett på, vanligvis er ved å kjøre en Internett-kabel fra ruteren til datamaskinen.

Det kan fort bli mye mas, spesielt hvis datamaskinen er langt unna ruteren, da kablene kan ta mye plass.

Ved å installere en PCI WiFi-adapter i PC-en vil du kunne koble PC-en til trådløse nettverk, slik at du ikke lenger trenger å trekke kabler rundt.

Det kan være en fordel på kontoret hvis du vil slippe å trekke mange ledninger frem og tilbake, da du enkelt kan installere en WiFi-adapter i hver datamaskin slik at de alle kan ha trådløs tilgang til samme nettverk.

Det kan gjøre det mye enklere å dele ulike dokumenter og filer for alle datamaskinene på kontoret, uten at du trenger ekstra kabler eller overføre via USB-nøkler.

3 ting du bør vurdere før du kjøper en PCI WiFi-adapter

Hvis du ønsker å kunne koble PC-en til ditt trådløse WiFi-nettverk, kan det være at du bør tenke litt for å sikre at du får riktig WiFi-adapter for PC-en din.

Da kan du være sikker på å få en adapter som kan gi deg best mulig tilkobling til ditt WiFi-nettverk.

Nedenfor finner du en rekke eksempler på hensyn som du kan bruke for å bedre vurdere hvilken type PCI WiFi-adapter som passer dine behov.

#1 - Kompatibilitet med PCI WiFi-adapteren

Det første du bør vurdere er om PC-en din er kompatibel med PCI WiFi-adapteren, slik at du kan være sikker på at du kan få den installert riktig.

De aller fleste datamaskiner har en eller annen form for PCI-porter som sitter på datamaskinens hovedkort.

PCI-porten brukes primært til enten grafikkort eller lydkort, og avhengig av hvilken type hovedkort datamaskinen har, kan den ha flere PCI-porter i seg.

Det er imidlertid alltid viktig å sjekke når du bestiller nye komponenter til PC-en din, slik at du kan være sikker på at de ulike portene og kontaktene passer sammen, da du ellers ikke får installert dine PCI-komponenter.

Eksempler på typer PCI-porter:

  • 64 bit PCI
  • 32 bit PCI
  • PCI Express

Det er primært 3 forskjellige PCI-porter, men den som brukes mest i moderne datamaskiner er PCI Express-porten, da den har blitt standarden for mange datamaskinkomponenter.

Du bør derfor sjekke hvilke porter din PC har før du investerer i en PCI WiFi Adapter, så du kan være sikker på at den passer til din PC uten problemer.

#2 - Typer PCI WiFi-adaptere

Du kan få en rekke forskjellige typer PCI WiFi- adaptere til din PC, slik at du kan finne en som passer dine behov.

Alle WiFi-adaptere trenger en slags antenne for å motta WiFi-signalet, men det finnes en rekke forskjellige typer av dem som kan dekke ulike behov.

Du kan f.eks. skaff deg en WiFi-adapter hvor antennen ikke er montert direkte i adapteren, men kobles med en mindre kabel til et antennestativ.

Det kan være en fordel om din WiFi-ruter er plassert et godt stykke unna og du vil sikre at du har en god tilkobling.

Siden baksiden av PC-en din ofte er plassert mot veggen eller andre gjenstander, kan dette ha betydning for hvor god WiFi-tilkobling du kan få, da signalet må passere gjennom materialene før de fanges opp av antennen.

Det kan forverre signalstyrken og dermed hastigheten på tilkoblingen til nettverket.

Med en adapter hvor du selv kan plassere antennen har du mulighet til å få en bedre og mer stabil tilkobling til nettverket ditt.

Eksempler på typer PCI WiFi-adaptere:

  • PCI WiFi-adaptere med antenner
  • PCI WiFi-adaptere med avtakbare antenner

Hvis du ønsker å gjøre det lettere for deg å kunne flytte rundt på PC-en din mens du har en WiFi-adapter installert, så kan det være at du bør vurdere en adapter med flyttbare antenner.

Antenner kan være ganske skjøre, og dermed bli skadet hvis du flytter mye rundt på datamaskinen.

Ved å ha avtakbare antenner kan du raskt fjerne dem slik at de ikke blir skadet under flyttingen, og dermed kan du sørge for at nettverksforbindelsen din forblir sterk og stabil.

Det kan være en fordel om du ofte deltar på store arrangementer eller LAN-fester med PC-en, da det kan være mye arbeid å flytte PC-en fra sted til sted.

#3 - Hastigheten til PCI WiFi-adapteren

Når du skal velge hvilken WiFi-adapter du vil ha til PC-en din, bør du også vurdere hvor rask du vil at tilkoblingen skal være.

Det kan være stor forskjell i hastighet fra adapter til adapter, og det kan derfor være viktig å vurdere hvilken hastighet du trenger.

Eksempler på nettverkshastigheter for WiFi-adapteren:

  • 150 Mbps
  • 733 Mbps
  • 1300 Mbps
  • 1,3 Gbps
  • 3,1 Gbps

Skal du primært bruke forbindelsen på kontoret til overføring av tekstdokumenter og mindre filer, så trenger du sannsynligvis ikke så høy hastighet.

Hvis WiFi-tilkoblingen er til et hjemmenettverk hvor du gjerne vil kunne spille spill med vennene dine på nett og kunne se film på streaming-kanaler, så vil du sannsynligvis ha en god tilkobling slik at det ikke oppstår problemer.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva