Diktafon

I denne kategorien finner du utvalget innen Diktafon.

Filter
Sortering


Ta opp lyd av høy kvalitet med en stemmeopptaker

I denne kategorien finner du vårt utvalg av stemmeopptakere for opptak av stemmen din og andre lyder i høy kvalitet.

Taleopptakerne kan bl.a. brukes til å ta opp lydklipp der du synger eller bare til å journalføre ting du trenger å huske osv.

I tillegg til stemmeopptakere har vi også et stort utvalg av mange andre spennende produkter. Se f.eks. vårt utvalg av kikkerter , energimåler og luftmadrasser .

5 ting du bør vurdere før du kjøper en taleopptaker

Før du går ut og kjøper deg en taleopptaker er det mange ting du bør vurdere, da det finnes mange forskjellige taleopptakere med forskjellige funksjoner på denne siden.

Nedenfor presenteres noen punkter du bør ta hensyn til for å finne den opptakeren som passer best for dine behov.

#1 Antall mikrofoner

Mikrofonen er et av de viktigste elementene på diktafonen, da det er den som brukes til å ta opp lyden.

Derfor gjenspeiler kvaliteten på mikrofonen også selve opptakeren og dens generelle kvalitet.

Hos oss kan du ikke bare få taleopptakere med mikrofon, men faktisk opptil 3 mikrofoner for å få best mulig lydopptak.

Jo flere mikrofoner det er på opptakeren, jo mer lyd kan den fange opp i rommet. Hvis du f.eks. bruke opptakeren til å ta opp lyd fra flere personer i rommet, så er det ikke sikkert at en enkelt mikrofon er nok.

Konferansemikrofon

Med en konferansemikrofon kan du ta opp lyd i 360 grader, noe som er opplagt for møter.

Konferansemikrofonen må rett og slett festes til opptakeren og så har du mulighet til å ta opp hele rommet og få alle innganger mm.

#2 Antall opptakstimer

Et annet viktig poeng er antall GB på opptakerens interne minne. Antall GB (gigabyte) avgjør hvor mye og delvis hvor lenge du kan ta opp med opptakeren.

Hos oss kan du finne taleopptakere mellom 4 - 8 GB, som tilsvarer 23 - 2147 timer med opptak, så lenge batteriet rekker.

Jo flere GB diktafonen har, jo mer og lengre kan du ta opp uten å være redd for at internminnet fylles opp eller at du mister noe av lyden midt i opptakene.

Du bør velge antall GB basert på hva og hvor lenge du trenger å spille inn. Tar du opp f.eks. bare korte opptak, så er en opptaker med 4 GB greit.

Tar du opp lengre økter som f.eks Podcast eller lignende, da er det lurt å investere i en stemmeopptaker som har noen flere GB eller mulighet for eksternt minne.

Fungerer

#3 Internt eller eksternt minne

Hvis 8 GB ikke er nok for deg og du gjerne vil ha noen flere GB og dermed større frihet til å ta opp uten bekymringer, så bør du velge en taleopptaker som har plass til et eksternt minnekort.

Når du har en stemmeopptaker med eksternt minne, har du muligheten til å utvide minnet til taleopptakeren din enormt sammenlignet med internminnet.

Hos oss kan du finne et stort utvalg minnekort for å utvide minnet i din stemmeopptaker og andre enheter med opptil 512 GB.

Med en større minnekapasitet får du ikke bare muligheten til å ta opp lenger uten å bekymre deg, men du trenger heller ikke å overføre filene dine eller slette dem så ofte for å gi plass til nye filer.

#4 Størrelsen

Størrelsen på diktafonen din avgjør hvor mye den tar opp i lommen, vesken eller ryggsekken. Jo mindre de er, jo lettere er de å bære med seg.

På denne siden finner du typisk taleopptakere med ca. er 13 cm høy og 5 cm bred. Som er så liten og kompakt at den gjør den lett å ha med seg i vesken.

#5 Med batterier eller oppladbare batterier

I tillegg til at minnet er brukt opp, kan også batteriene på opptakeren brukes opp.

Hos oss kan du finne diktafoner som bruker vanlige batterier , og diktafoner med oppladbare batterier.

Med oppladbare batterier trenger du ikke ha ferske batterier hjemme for å bytte ut de gamle batteriene når de går tomme.

Noen av våre stemmeopptakere kommer med ladestasjoner som du bare må sette taleopptakeren inn i for å lade det oppladbare batteriet, mens andre taleopptakere må kobles til med ladeplugg.

Vanlige spørsmål om taleopptakere

Er det taleopptaker på iPhone?

Du har muligheten til å få en stemmeopptaker på både iPhone og Android-smarttelefoner. På iPhone heter diktafonen Memoer , hvor du må finne en diktafonapp på Google Play, som f.eks. Diktafon- appen.

Hvordan fungerer en stemmeopptaker?

Taleopptakeren tar opp og lagrer lyder som en fil som du kan overføre til datamaskinen eller andre enheter. De fleste diktafoner har innebygde mikrofoner og høyttalere for å ta opp og spille av lydene dine direkte fra diktafonen.

Hvor kan jeg kjøpe en stemmeopptaker?

Diktafoner i dag er ikke så utbredt og brukt som de en gang var, da de fleste smarttelefoner også har mulighet til å ta opp lyd i dag. Derfor kan det være vanskelig å finne taleopptakere i fysiske butikker. Hvis du er på utkikk etter en stemmeopptaker, er det enklest å kjøpe en på internett.

Diktafon: Kjøp her til gode priser ? god service og stort utvalg.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva