Scart-kabler

Standard scart-kabler for å koble TV til et bredt utvalg av AV-enheter. Vi kan også tilby scart splittere, forlengere, brytere og adaptere.

Se mer om Scart-kabler

Scartkabler, scartboks og scartadapter

I Europa har scart vært den ledende standarden innen AV-tilkobling i mer enn 40 år. Scart er den europeiske standarden for RGB og med en scartkabel kan du overføre både lyd og video samtidig. Med scartkabler unngår du støy på linjen og derfor må du alltid bruke scartkabel når du overfører bilder og ser på video. Scart-kabler fungerer med HDMI og DisplayPort og flerkanalslyd. Scart kan også støtte HD-signaler og brukes derfor i svært forskjellig utstyr. Du kan også konvertere Scart til HDMI ved hjelp av en adapter.

Scart-tilkoblinger kan støtte HD-signaler som 480p, 720p, 1080i og 1080p hvis den er designet for å støtte en YPbpr-tilkobling. Det er ikke dette vi ofte forbinder med scartkabler. Vi bruker dem først og fremst til å koble TV-ene våre til VHS-maskiner, DVD-spillere og spillkonsoller. Våre scart-kabler passer til alle vanlige enheter i Danmark. Scart-kabler har vanligvis 21 pinner. Når du bruker scartkabler får du et sylskarpt signal av høyeste kvalitet. Alle våre scart-kabler er godkjent i henhold til danske standarder og fungerer på alle standard scart-enheter.

Scart splittere

Scart-splittere brukes til VHS-maskiner, TV, DVD-spillere, konsoller og mye mer. Du må bruke en scart-splitter når du trenger flere scart-innganger enn det som allerede er i enheten. Du kan koble til opptil tre forskjellige enheter ved hjelp av scart-splitteren. Dette kan være konsollen din, en god billig DVD-spiller eller VHS-maskinen din.
Når du bruker en scart-splitter slipper du bryet med å bytte scart-plugger hver gang du vil bytte mellom favorittenhetene dine. Det er en enkel, smart og billig løsning på problemet med å rote med kabler hver gang du vil bruke Playstation 2 på TV-en og bytte til å se film senere på kvelden.

Scart-bryter

Med vår scart-bryter kan du også koble til flere enheter samtidig, selv om for eksempel TV-en din kun har én scart-utgang. Du kan med fordel bruke en scartboks med bryterknapp. Da blir det neppe enklere å bruke dine forskjellige scart-enheter på samme TV. Vi har scart-splittere med både 2, 3 og opptil 5 tilkoblingsmuligheter. Kablene varierer i lengde, avhengig av hva som er best for deg. En scart splitter kalles også en scart-boks, og selv om dette er to forskjellige ord, er det samme produkt.

Scart flatkabel og scartforlengere

Med en flat scartkabel kan du spare plass og for eksempel føre scartkabelen din under teppet eller bak fjernsynet. Det er en god løsning dersom du ikke ønsker å ha kablene dine synlige foran. På denne måten kan du oppnå topp kvalitet samtidig som du ikke ødelegger rommet. Scart flatkabler har ofte en vinkel på 90 grader som gjør at den ikke stikker ut under enhetene dine på samme måte som standardkablene.

Med en scart-forlenger kan du forlenge scart-kabelen. På denne måten kan du få et godt og tydelig signal på opptil 10 meter. Det er utrolig praktisk hvis ikke alle scart-enhetene dine er på nøyaktig samme sted. Du mister ikke kvalitet når du bruker en scart-forlenger. Hos avXperten fører vi scartforlengere i forskjellige lengder, slik at du kan finne den som passer deg best. Nå er det slutt med frustrasjoner over at DVD, VHS, spillkonsoll og TV må være i samme TV-stativ.

Scart-adaptere

Vi fører også scart til phono og scart til minijack-kabler. Det er uunngåelig hvis du ønsker å koble en enhet med scart-signal til et system med for eksempel en phono-inngang. Du kan ofte trenge scart til minijack hvis du trenger å koble videosignalet fra scart-enheten til den bærbare datamaskinen eller et bredt utvalg utstyr. Det er supersmart fordi du ikke trenger å ha scart-inngang på alt utstyret ditt for å få det til å fungere med hverandre.

En scart-adapter kan derfor hjelpe deg med å koble phono-pluggene eller S-video-pluggene til scart-standarden. Med en scart-adapter kan du koble til TV-en og hi-fi-systemet, eller til og med koble TV-en til kameraet. På den måten kan du se alle bildene dine i høy kvalitet. Det er unektelig en noe annerledes opplevelse å se feriebildene dine på en stor skjerm enn på den lille skjermen til digitalkameraet.
På samme måte er det kult å koble fjernsynet til systemet. Den lar deg oppnå både høy videokvalitet og den absolutt beste lyden på samme tid. Få det beste ut av enhetene dine og dra nytte av mulighetene innen scart-teknologi med vårt store utvalg av produkter.

Finn ditt scartutstyr hos avXperten.

Hos avXperten har vi sørget for å ha et stort utvalg av scartutstyr av høyeste kvalitet. Alt er godkjent etter dansk standard. Når du ønsker å oppnå sylskarp kvalitet og nyte mulighetene dine for optimal utnyttelse av scart-inngangene/-utgangene, er vårt utvalg saken for deg. Våre dyktige og profesjonelle medarbeidere strekker seg ekstra for kundene våre. Derfor er vi alltid klare til å svare på dine spørsmål via vår kundeservice. AV-utstyr er for både profesjonelle og nybegynnere innen det tekniske feltet.

Det skal være enkelt å oppnå høy kvalitet og det skal være til fornuftige priser. Vi fører utstyr til konkurransedyktige priser og er overbevist om at du vil bli fornøyd med din handel hos oss. Du kan bestille din AV-kabel, splitter eller forlenger via vår nettside i dag. Vi vil sørge for å sende bestillingen din hjem til deg eller til ditt lokale postkontor. Er det en gave kan vi også sende utstyret direkte til den glade mottakeren.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva