EL-artikler

EL-artikler til alle formål. Stikkontakter, forlengelseskoblinger og mye mer. Hvis stikkontaktene ikke er der du vil ha dem, kan du bruke stikkontakter.

Se mer om EL-artikler

Stikkontakter for dine behov

Vi har et meget stort utvalg av stikkontakter, enten disse er for runde eller flate støpsler, til mange støpsler på en gang, med eller uten jord – og til og med for utendørs bruk.
Noen modeller er for både runde og flate plugger, mens andre lar deg sette inn opptil 10 runde plugger på en gang.
Den perfekte løsningen for mange vil være å regne ut hvor mange hvitevarer som må kobles på det aktuelle stedet – inkludere evt. en eller to ekstra stikkontakter for fremtidige nyanskaffelser, så er det nok plass uten å måtte gjøre om det hele, hvis det skulle være behov for det. for nye enheter vil bli større i fremtiden.
Fra denne stikkontakten kan du nå måle nøyaktig lengde på ledningen som skal monteres i boligens stikkontakt. Dermed unngås overflødig kabel, som ikke er lett å skjule av veien og alltid vil være til sjenanse – både med tanke på syn, sikkerhet og av hensyn til rengjøring.

PowerCube for de allsidige løsningene

Dersom boligens stikkontakt er plassert rett i nærheten av stedet der strøm skal brukes, kan problemet være at det må brukes strøm til flere strømkilder samtidig. Her kan en PowerCube være løsningen, da den kan monteres i veggkontakten og har flere uttak, slik at mange strømkrevende enheter kan kobles til – akkurat som med en forlengelseskontakt.
Noen modeller er til og med tilgjengelig med USB-utganger, hvor datamaskiner, tastaturer, mus og lignende kan kobles til for lading direkte fra PowerCube.
Disse finnes i flere farger, så det er alltid mulighet for å finne den modellen som passer ditt behov og ditt hjem.

Utendørs stikkontakt

Trenger du strøm i hagen, på terrassen eller på balkongen, fører avXperten mange forskjellige utendørs stikkontakter. Disse er alle utstyrt med vanntette deksler, så sikkerheten er på topp – selv i det til tider ustadige været i Danmark.
Modellene fås med 3 eller flere strømuttak, så det er mulig å koble både lys og andre strømkrevende apparater, som rotisseriet til grillen. Alle modellene er selvsagt godkjent med EU-jord.
Spesielt til bruk som lys i hagen fører vi modeller med dag/natt sensor, akkurat som vi har modeller med innebygget timer – og til og med modeller med fjernkontroll, slik at lyset kan tennes fra t.o.m. 30 meter unna.

Plugger

I vårt utvalg finner du både flate og runde plugger. Hvis du lager dine egne skjøteledninger, kan det i noen tilfeller være en fordel å bruke flatpluggene, da de fleste danske stikkontakter ikke får plass til mer enn én rund plugg – selv om stikkontakten faktisk har to stikkontakter. Ved å bruke de flate pluggene kan du ha to skjøteledninger koblet til samme stikkontakt.
Det kan imidlertid være nødvendig å bruke runde plugger hvis jording er nødvendig. Vi fører runde plugger med jordplugger på utsiden - Schuko-formatet - og som vanlige tre-pins plugger - 3-Pin.
Hvis støpselet skal stå bak et møbel - for eksempel en TV-enhet eller en bokhylle - kan du med fordel kjøpe en vinklet støpsel. Denne egner seg spesielt godt på trange steder, da ledningen føres ut på undersiden av støpselet og ikke i enden, som på vanlige støpsler. Dermed unngås risikoen for at ledningen skades når den belastes av bøyningen som normalt vil oppstå når et møbel presses mot støpselet.

Kabelklemme

Når du har brukt energi på å montere kabler i akkurat riktige lengder og montere både støpsel og stikkontakt, bør ledningen sikres med kabelklips. Disse holder ledningen på plass, slik at du unngår løse ledninger på gulvet – akkurat som du enkelt fører ledningen rundt dører eller andre hindringer.
Det er en måte å sikre ledningen på, som ikke bare er for sikkerhets skyld, men også av estetiske grunner. Det gir et annerledes pent, rent og profesjonelt utseende når de siste detaljene også er ivaretatt.
I vårt utvalg finner du kabelklips for både flate og runde kabler, slik at du alltid kan finne den modellen som passer perfekt til kabelen du har valgt å bruke.
Kabelklemmer finnes i ulike farger og nyanser, så du har mulighet til å tilpasse disse til fargen på kabel og paneler for å oppnå en perfekt og diskret montering.

Andre elektriske artikler

Når du er i gang med å lage skjøteledninger til husets mange forskjellige elektriske apparater, kan du med fordel lage skjøteledningen som ofte mangler. Ved å kjøpe støpsel og skjøteledd kan du med fordel bruke rester av ledning til å lage skjøteledningen, som er lett å finne når boret skal brukes i andre enden av huset - eller støvsugeren skal tas med ute i huset. forbindelse med rengjøring av bilen. Vi fører skjøteskjøter både med og uten jord.

Hvis du har innrettet hjemmet ditt slik at møblene dekker stikkontaktene – og derfor kan være vanskelig tilgjengelige – kan løsningen være å montere en gjennomgangsbryter på ledningen på et sted du enkelt kommer til den. På denne måten blir det enkelt å slå lamper av og på – uten å måtte slite rundt ulike møbler. En enkel og veldig billig måte å gjøre hverdagen enklere.

Mangler du de siste meterne i forbindelse med ønsket lengde på skjøteledning, kan problemet løses med en skjøt. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe en ny og lengre kabel. Hvis du har en rest, kan denne enkelt kobles til den andre ledningen via en kontakt. Videre har en koblingsboks den fordelen at den er veldig liten – og den vil derfor egne seg på steder hvor en vanlig stikkontakt ville tatt for mye plass. En skjøthylse kan løse problemet for nesten ingen penger.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva