Bluetooth Transmitter

I denne kategorien finner du utvalget innen Bluetooth Transmitter.

Filter
Sortering


Bluetooth lydmottaker/transmitter (3,5mm) Nedis
 5 Anmeldelser
Bluetooth lydmottaker/transmitter (3,5mm) Nedis
Bluetooth lydmottaker/transmitter (3,5mm) Nedis
 5 Anmeldelser

Enkelt paringssystem
2-i-1-funksjon - sender og mottaker i 1 enhet

     Les mer      På lager

Bluetooth-sender - Stream til enheter uten Bluetooth

På denne siden finner du vårt utvalg av Bluetooth-sendere, som gjør at du for eksempel kan streame musikk til enheter som ikke har bluetooth.

Bluetooth-senderen kan for eksempel brukes til bilradioen din dersom den ikke har Bluetooth innebygget.

Ved å bruke Bluetooth-senderen kan du streame musikk til bilradioen trådløst, ved å koble Bluetooth-senderen til bilradioen.

Ikke alle Bluetooth-sendere kan motta bluetooth-signalet, da enkelte modeller fortsatt er litt utdaterte.

Du kan også bruke senderen til andre enheter som ikke har Bluetooth innebygget, men som trenger å motta eller sende enten bilder, data, lyd eller lyd, så det kan være både TV-en din, høyttalere eller datamaskinen din.

Det finnes mange forskjellige modeller av Bluetooth-sendere, så er du i tvil om hva du skal se etter kan du lese med nedenfor, hvor vi har samlet litt nyttig informasjon som kan hjelpe deg i søket etter din nye Bluetooth-sender.

5 ting du trenger å vite når du leter etter en Bluetooth-sender

Det finnes mange modeller av Bluetooth-sendere, og felles for dem er at de både kan sende og motta Bluetooth-signalet, i motsetning til for eksempel en Bluetooth-mottaker , som kun kan motta signalet.

Nedenfor har vi samlet litt informasjon om Bluetooth-sendere, som kan hjelpe deg med å finne den rette senderen for ditt behov.

#1 - Koble til Bluetooth-senderen

Når du vurderer å kjøpe en Bluetooth-sender, må du vurdere hvilke enheter du vil bruke den til og hvordan disse skal kobles til.

Noen modeller av Bluetooth-sendere har kun en enkelt tilkoblingsmulighet og dette er ofte en minijack-kontakt, mens andre gir mulighet for å koble til flere forskjellige koblingstyper, som AUX og USB.

En Bluetooth-sender kan både sende og motta et Bluetooth-signal og dermed kan du trenge andre kontakter enn en minijack, samtidig har mange enheter en minijack-inngang og derfor kan du ofte bruke denne.

Det finnes imidlertid også mange modeller av Bluetooth-sendere som kun kan sende eller overføre signalet, men ikke kan motta, så det er viktig å være oppmerksom på å få tak i modellen du trenger.

Bluetooth-senderen skal kobles til enheten som ikke har bluetooth, og dette gjelder uansett om den skal sende eller motta signalet.

Ved å vurdere hvilke enheter den skal kobles til, kan du derfor raskt finne ut hvilke tilkoblingsmuligheter din nye Bluetooth-sender skal ha.

#2 - Bluetooth-versjon

En annen spesifikasjon det kan være lurt å se etter er versjonen av Bluetooth, der den siste versjonen heter 5.2.

Du kan enkelt bruke eldre versjoner av Bluetooth, men du bør ikke velge en Bluetooth-versjon eldre enn 4.0, da hastigheten på disse eldre versjonene kan være ganske treg.

De nyere Bluetooth-versjonene er bakoverkompatible, noe som betyr at selv om enheten din, for eksempel telefonen din, har Bluetooth 5.2, kan den fungere godt med en enhet som har Bluetooth 4.1.

Du kan imidlertid med fordel velge en Bluetooth-sender med samme versjon av Bluetooth som enheten du ønsker å streame fra, da dette kan gi deg optimal hastighet på overføringen.

#3 - Bluetooth-sender med batteri eller kabel

Bluetooth-sendere trenger vanligvis strøm for å kunne overføre Bluetooth-signalet, men det kan være forskjell på hvordan de enkelte modellene får denne kraften.

Noen modeller har en strømkabel som må kobles til et vegguttak eller bilens strømuttak, og andre har et batteri som kan lades.

Fordelen med en Bluetooth-sender som trekker strøm via tilkoblet kabel er at du ikke risikerer at den går tom for strøm midt i favorittsangen din.

Ulempen med kabelen er imidlertid at du er bundet til å plassere enheten i nærheten av en stikkontakt eller strømuttak, noe som reduserer den trådløse følelsen som normalt gir fleksibilitet.

Fordelen med batteriversjonen av Bluetooth-senderen er at du kan sette den der det passer deg, uten å måtte plage med kabler.

Men her kan du risikere at senderen går tom for strøm, og du må klare deg uten den gode musikken til den lades opp igjen.

Velger du en Bluetooth-sender med batteri kan du derfor være oppmerksom på brukstiden pr lading, dvs. hvor lenge du kan bruke enheten før den må lades igjen.

Velger du derimot en sender med strømforsyning via kabel bør du være oppmerksom på om den har riktig støpsel for stedet du vil koble den til, er den i bilen må du bruke støpsel som passer til bilens strømuttak og i huset en plugg til stikkontakten.

#4 - Rekkevidde for Bluetooth-sender

Rekkevidden til Bluetooth-signalet kan være svært forskjellig fra modell til modell, og noen modeller har antenner som kan utvide rekkevidden eller peke signalet i forskjellige retninger.

Rekkevidden er selvsagt ikke så viktig hvis du skal bruke Bluetooth-senderen din i bilen, hvor du ofte sitter noen meter fra senderen, men det kan ha stor betydning om senderen brukes i huset eller i hagen .

Hvis du for eksempel bruker Bluetooth-senderen til å sende et signal fra radioen din i stua til hodetelefonene dine , som du går rundt i hagen med, så kan rekkevidden ha stor betydning.

En rekkevidde på 10 meter er ofte ikke nok i et slikt tilfelle, da man også må ta hensyn til at Bluetooth-signalet svekkes av hindringer som vegger og dører.

Derfor handler det om å vurdere hvor og når du kan tenke deg at du skal bruke din nye Bluetooth-sender, på den måten kan du få en følelse av hvor lang rekkevidde du minst trenger.

Rekkevidden til en Bluetooth-sender kan variere fra 5 meter og opp til 30 meter, og for noen modeller mer enn 30 meter bør det derfor være mulig å finne en modell for ditt behov.

#5 - Bluetooth-sender for fly

Skal du reise med fly kan du ofte oppleve at det krever kablede headset for å lytte til flyets underholdningssystem.

Ofte må disse headsettene kjøpes på flyet og kobles til stikkontakten over vindussetet, men hva om du sitter i gangsetet?

Ledningen kan ofte være til sjenanse for den som sitter på setet ved vinduet, og det kan være vondt for deg å måtte strekke deg over personen for å koble til og fra støpselet.

Men har du med deg dine egne gode hodetelefoner kan du bruke disse selv om de er trådløse og bruker Bluetooth, det krever bare en Bluetooth-sender med minijack-kontakt, så du slipper å ha skyldfølelse for at ledningen din støter på andre passasjer hodet.

Bluetooth-sendere for fly er ofte svært kompakte og settes direkte inn i lydutgangen til flyets lydsystem , modellene har ofte kortere rekkevidde og kortere batterilevetid, men de kan som regel lades mens de er i bruk.

Bluetooth-sendere for fly er ofte sammenleggbare slik at de ikke tar mye plass i håndbagasjen, og er tilgjengelig med forskjellige avspillingstider på opptil 5 timer per lading. lader.

Her er vårt utvalg innen Bluetooth Transmitter.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva