Droner

Spennende droner i forskjellige størrelser. Droner med og uten innebygd kamera. Fjernstyr dronen fra en kontroller på bakken. Manøvrerbare droner.

Filtrer
Sortering

Se mer om Droner

Ta vakre landskapsbilder med dronen

I denne kategorien finner du vårt utvalg av droner med kameraer som kan brukes til å ta fantastiske og oppslukende bilder og videoer.

Hvis du vil prøve noe annerledes innen fotografering, så er dronebilder det siste nye som mange har blitt gale etter å lage og se.

Hos avXperten kan du også finne et stort utvalg av andre spennende dingser , som f.eks.Elektriske scootere, segboards , segkarts og digitale fotorammer .

5 gode grunner til å kjøpe en drone

Hvis du er i tvil om det er verdt det for deg å kjøpe en drone eller ikke, så kan forhåpentligvis punktene nedenfor hjelpe deg med å ta et valg.

For noen kan det være overveldende å måtte lære å kontrollere en drone, mens det er mange lovlige ting å forholde seg til under og før flyturen, men det er verdt det.

Nedenfor presenteres noen gode grunner til hvorfor du bør investere i en drone.

Dronebilde

#1 Ta oppslukende bilder og videoer

En av de største grunnene til at folk kjøper droner i dag er på grunn av dronens evne til å ta flotte og oppslukende bilder når du flyr den.

Dronebilder er relativt nye innen fotografering og er derfor fortsatt fantastiske å se. Det gir mange fotografer tilgang til å ta bilder på en helt annen måte og vinkel.

Hvis du elsker å ta bilder, enten det er med et digitalkamera eller en smarttelefon , vil du definitivt bli forelsket i dronefotografering også.

Ta f.eks. ta dronen til stranden og ta fantastiske bilder og videoer av bølgene og vannet som beveger seg mot stranden, som vist på bildet over.

#2 God underholdning

Uansett om du tar bilder med dronen eller ikke, kan dronen fortsatt gi deg mye underholdning for pengene.

Du kan enkelt fly dronen for ren underholdning uten å måtte tenke på å ta bilder og videoer.

Gå ut på en øde jord og fly rundt der du har god plass til å gjøre skarpe svinger, salto og andre ekstreme bevegelser med dronen.

Du kan også ta den med ut i en skog og fly slalåm rundt trærne, det vil nok gi deg adrenalinrushet du er ute etter.

# 3 Enkel å administrere

En drone er relativt enkel å kontrollere når du først har lært den. Det krever bare at du bruker litt tid med den, slik at du har følelsen av hvordan den beveger seg med fjernkontrollen.

Hvis du kunne tenke deg å bli en ekspert på droneflyging, finnes det ulike sertifikater du kan ta på nett for å lære alt om droneflyging.

Med dronesertifikater åpner det for langt flere muligheter med droner. Du får f.eks. tillatelse til å fly større og tyngre droner, fly steder som ikke er tillatt med vanlig sertifikat o.l.

Selve brettet til dronen er ikke den vanskelige delen, da den lett kan læres av enhver person. Det er imidlertid rettsreglene som er vanskelige å huske, da det er mange ting du må ta stilling til.

#4 Tjen penger med dronen

Når du først har blitt god nok til å kontrollere dronen og kan ta flotte bilder og videoer, er det en mulighet til å tjene litt penger på dem.

Du kan faktisk gjøre denne hobbyen om til en liten deltidsjobb hvis du er interessert i å tjene noe på bildene dine og er villig til å bruke tid på det.

Du kan leies inn av bedrifter og privatpersoner for å ta bilder for dem. Det kan f.eks. være bilder av et produkt eller et sted.

Det kan også være at det finnes byråer og lignende som vil kjøpe bildene og videoene dine som du har tatt et populært turiststed, hvor byrået kanskje vil bruke bildet på sin egen nettside.

Så hvis du virkelig gjør noe med dronebildene dine, kan du raskt tjene tilbake pengene du betalte for dronen.

#5 Kompakt og lett å ta med seg

De fleste droner for nybegynnere er mindre og derfor mer praktiske å ha med seg på ferier og turer.

Dette gjør det utrolig enkelt for deg å ha med deg i vesken eller kofferten når du skal ut på tur, slik at du kan skape gode minner fra turen med bilder og videoer.

I tillegg til å være kompakte, veier de heller ikke så mye, noe som igjen gjør dem enkle å ha med seg i sekken.

I dag er mikrodroner så kompakte at de kan veie under 250g. Derfor gjør vekten og størrelsen dem til den perfekte reisepartneren når du skal ut og lage minner.

Her

Regler for flyging av droner

Som beskrevet høyere opp i teksten er det ikke kontrollen av selve dronen som er vanskelig, men heller de juridiske spørsmålene bak.

Derfor kan du på grafikken over få en oversikt over hvilke regler du må forholde deg til når du flyr drone.

Vanlige spørsmål om droner

Hvem oppfant droner?

Det var amerikanerne som i 1992 tok ut de første patentene på droner. Her ble dronene kalt UAV-er og ble spesifikt brukt av det amerikanske militæret for å spionere på fiendene.

Hva skal stå på en drone?

Dronen skal være merket med ditt navn og telefonnummer, samt registreringsnummeret som er tildelt den av Transport-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Hvor har du ikke lov til å fly droner?

Ikke fly dronen der du ikke kan se den. I tillegg er det steder man ikke har lov til å fly, f.eks. på andres private grunn, jernbaner og flyplasser.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva