Bærbar høyttaler

Bærbar høyttaler med hjul og håndtak, så den er enkel å transportere. Stor, bærbar trådløs høyttaler som kan streame musikk fra telefonen.

Filtrer
Sortering

Se mer om Bærbar høyttaler

NGS Partyspeaker Wildrave1 Trolley Speaker (200W)
2609 kr
2489 kr
Kjøp
NGS Partyspeaker Wildrave1 Trolley Speaker (200W)

2x 5 tommer bass
Kan kobles trådløst via Bluetooth 5.0

Se mer Fjernlager
Levering: 9-13 virkedager
Senest 5. juni 2024
Spar 120 kr
 

Bærbare høyttalere og festhøyttalere

I denne kategorien kan du finne en bærbar høyttaler. Smarte Bluetooth Trolley-høyttalere for streaming av musikk. En bærbar Bluetooth-høyttaler er en høyttaler med smarte hjul og håndtak, så den er enkel å ta med seg.

Dette er vanligvis litt større høyttalere, slik at du virkelig kan sette i gang festen. Med en bærbar bluetooth-høyttaler får du en stor høyttaler som er enkel å transportere og som kan streame musikk fra telefonen din.

En bærbar høyttaler er helt perfekt for deg som aldri helt kan være sikker på hvordan festen vil utvikle seg eller hvor den ender. Du får rett og slett den ultimate friheten til å flytte festen akkurat slik du vil, uten å måtte klare deg uten musikken og den gode stemningen.

Alternativer med en bærbar høyttaler

Det er åpenbart for alle at fordelen med en bærbar høyttaler er mobiliteten og fleksibiliteten du får ved å bruke den. Aldri mer vil du måtte sitte i hagen uten å kunne høre musikk, aldri mer vil du måtte forholde deg til vennenes klissete radioer, aldri mer vil du måtte bry deg med et eldgammelt lydanlegg i festsalen du har leid .

Alle de kjente og forhatte utfordringene med god lyd i nye omgivelser er borte når du har kjøpt en bærbar høyttaler. Alt du trenger å gjøre er å lade den en gang i blant. Resten er like enkelt som å spille.

Transportable høyttalere fra AvXperten har et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter som gjør det mulig å lytte til musikk fra så å si alle typer enheter. Så det spiller ingen rolle om du har den nyeste iPhone, en Android, iPad eller andre typer nettbrett. Alt kan settes til så enkelt som ingenting.

Som du sikkert kan fornemme, er det virkelig mange ting du kan bruke en bærbar høyttaler til. I de neste avsnittene vil vi se på hvordan du bruker en bærbar høyttaler for de mest populære og åpenbare applikasjonene.

God lyd har aldri vært enklere å transportere.

Bærbar høyttaler for hagen

Den første mulige bruken av en bærbar høyttaler er utrolig åpenbar og like ved hånden. Det er hagen, selvfølgelig! De aller fleste med hage, eller uteplass for den saks skyld, har opplevd den frustrerende situasjonen hvor man nyter en deilig sommerkveld i hagen, men rett og slett mangler et godt musikkstykke.

Tidligere kunne man med litt god vilje og flaks skru opp innehøyttalerne så mye at man bare kunne høre musikken innenfra. Dette er imidlertid ikke en løsning som noen gang har fungert skikkelig.

Med en bærbar høyttaler kan du enkelt rulle høyttaleren ut. Etter det er det bare å velge favorittmusikken din, lene deg tilbake og nyte livet. Hagen har aldri vært mer morsom og festlig å tilbringe tid i.

Bærbar høyttaler for festivalen

Neste på listen er en annen situasjon hvor musikk er en av de mest essensielle. Selvfølgelig snakker vi om festivaler. En festival arrangeres vanligvis i en slags felt, kanskje til og med en skog.

Dette er selvfølgelig veldig praktisk, da det må være plass til fryktelig mange mennesker og telt uten å gjøre en by til en slagmark. Selv om det er praktisk på den fronten, er det også enormt upraktisk når det kommer til musikk og høyttalere. For det er ikke akkurat en stikkontakt du kan koble høyttaleren til.

Med en bærbar høyttaler kan du høre på musikk hele dagen på festivalen. Når den går tom for strøm, kan du kjøre den til et telt hvor du kan legge fra deg tingene dine. Her kan du la den stå mens du går på et par konserter.

Med en bærbar høyttaler vil du aldri være uten musikk under festivalen.

Bærbar høyttaler for sommerhuset

Danskene elsker å reise på feriehus når været blir varmt og sommeren er over oss. Sommerhuset er selve symbolet på et sted hvor du virkelig kan slappe av, koble helt av og tilbringe litt kvalitetstid med familie og venner.

Dessverre mangler ofte fritidsboliger noe av komforten vi er vant til i hverdagen, som for eksempel kan være god og skikkelig lyd. Det er langt fra alle som har skikkelig utstyr i sommerhuset sitt. Likeledes er det langt fra en selvfølge om du leier fritidsbolig.

Men med en bærbar høyttaler trenger du aldri å bekymre deg for å måtte klare deg uten favorittmusikken din. Verken i sommerhuset eller i hagen som hører til sommerhuset.

Bærbar høyttaler for camping

Neste og siste punkt på listen er nært knyttet til avsnittet om festivaler. Campinglivet byr på utrolig mange gleder og fordeler, men teknisk bekvemmelighet har aldri vært en av dem.

Skal du campe i telt eller campingvogn er det langt fra gitt at du har tilgang til støpsel og høyttaler. Heldigvis er dette ikke en bekymring du trenger å ha med en bærbar høyttaler.

Du kan nå se frem til en lang rekke hyggelige dager og kvelder med familie og venner, hvor du kan nyte et godt glass vin, høre på litt fin musikk og bare nyte livet.

Robust bærbar høyttaler

Er det noe du etterspør i en bærbar høyttaler, altså bortsett fra god lyd og lekker design, så må det være robusthet. Dette er ofte ikke noe du finner viktig i høyttalere, da de vanligvis bare trenger å stå stille og urørt.

En bærbar høyttaler må imidlertid tåle litt av hvert, da den skal fraktes rundt i hele landet. Med transportable høyttalere fra Avxperten er du alltid sikker på å få en robust og slitesterk høyttaler som tåler den tøffe avstanden.

De er alle ideelle for bruk på farten, enten det er på hytta, på festival, i hagen eller på campingplassen.

Hvis du har spørsmål angående våre tårnvifter eller andre av våre produkter, husk at vi alltid kan nås på Tlf: +45 94 80 01 84 eller på e-post: kundeservice@avXperten.no .

Vi er alltid tilgjengelige og klare til å svare på alle dine spørsmål angående de tekniske eller praktiske sidene ved vårt produktsortiment, slik at du enkelt kan få en bredere forståelse av de tekniske spesifikasjonene til ulike elektroniske produkter i vårt sortiment.

Leter du etter en laminator , soundbar eller en vifte ? Så ta en titt på utvalget vårt!

Du finner også vårt brede utvalg av smarte iPhone- og smarttelefonholdere til bilen her Mobilholder til bil

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva