Verktøy

Her finner du utvalget innen Verktøy.3 ting du bør vurdere når du kjøper verktøy

Det er mange ting du bør vurdere når du kjøper verktøy til prosjektene dine hjemme eller på jobb.

Vi gir derfor nedenfor en rekke hensyn du kan gjøre for å sikre at du får det verktøyet hjem som passer dine behov.

#1 – Hva skal du bruke verktøyet til?

Det finnes utallige ulike typer verktøy som kan brukes til mange ulike prosjekter og oppgaver.

Du kan for eksempel finne et bredt utvalg av verktøy som:

Det er derfor viktig at du vurderer hva du ønsker å bruke verktøyet til, slik at du bedre kan velge det verktøyet som passer best til oppgaven.

Det kan være at du kunne tenke deg å gjøre litt oppussing hjemme, hvor du må jobbe mye med tre.

I så fall kan en stikksag være et godt kjøp, da du har større sjanse for å få et rett snitt på treplatene, og generelt gir mulighet for at det ferdige arbeidet ser mye bedre ut.

Du kan også trenge en boremaskin for å hjelpe deg med å sette opp platene, noe som kan være ganske vanskelig og slitsomt å gjøre med en vanlig hammer.

Hvis du ellers skal ut og jobbe i hagen , kan det være viktig å ha redskapene i orden også der, da det ellers kan være svært hardt og tungvint arbeid.

Her kan det være greit å ha enten en skikkelig god øks eller, hvis du ønsker å gjøre arbeidet lettere, en god motorsag som raskt og enkelt kan skjære gjennom de harde trærne du har i bakgården.

Du bør derfor vurdere hvilke verktøy du trenger når du starter prosjektene dine, slik at du ikke står foruten når du skal i gang.

#2 – Hvilket verktøy er best for deg?

Det finnes mange forskjellige typer verktøy du kan få, og noen er bare bedre egnet til oppgavene og prosjektene du må jobbe med.

Det er derfor viktig at du vurderer hvilket verktøy som passer deg best, da ikke alle egner seg like godt til oppgavene du har med å gjøre.

Hvis du jobber mye med biler og kjøretøy, så kan det være lurt å ha et godt utvalg av forskjellige bits og pipenøkler, da de sannsynligvis er noen av de viktigste verktøyene i en slik situasjon.

Det kan være at du må bore i veggen, hvor det er viktig å ha en god drill.

Her kan det være viktig å vite hvilken drill som passer til jobben, da en vanlig drill ikke er bra for å bore i hardt materiale, som f.eks. mur- og betongvegger.

Her kan det være bedre å kjøpe en hammer eller slagdrill i stedet, da de er bedre designet for å håndtere de harde materialene som mange danske husholdninger er bygget av.

Det er derfor viktig at du vurderer hvilket verktøy som passer best for dine behov, da det kan være store forskjeller mellom de ulike verktøyene.

#3 - Trenger du tilbehør?

Når du jobber med mye verktøy er det ofte nødvendig å skaffe litt ekstra tilbehør til verktøyet du bruker, slik at du kan få bedre nytte av det og oppnå bedre resultater.

Det kan være at du gjerne vil ha ekstra ladestasjoner for verktøyene som bruker batterier , slik at du alltid er garantert å ha et ladet batteri klart når du trenger det.

I tillegg kan det også være potensielt farlig å jobbe med enkelte verktøy, som f.eks. en motorsag, derfor kan det være lurt å kjøpe noe sikkerhetsutstyr slik at du er bedre beskyttet mot potensielle ulykker.

Her har vi et utvalg forskjellige briller, ansiktsskjermer og hørselsvern , slik at du kan være sikker på at ansiktet ditt er godt beskyttet mot potensielle skader som kan oppstå.

Ekstra tilbehør kan også være ting som ekstra sagblad og slipeskiver, slik at du alltid har muligheten til å ha et ferskt blad klart når det gamle på vinkelsliperen din er utslitt.

Det er derfor viktig at du vurderer om du trenger ekstra tilbehør til verktøyet ditt, slik at du kan være forberedt når du starter prosjektene dine.

Stort utvalg av verktøy hos avXperten

Hos avXperten kan du finne et stort utvalg av ulike verktøy, fra vanlige bormaskiner til mer spesialiserte verktøy som en hydraulisk presse .

Nedenfor gir vi noen eksempler på de mange verktøytypene du kan finne i vårt sortiment, slik at du har litt oversikt over utvalget.

Boremaskiner

Vi har et stort utvalg av forskjellige bor, enten batteridrevne eller større slagbor designet for hardere materiale.

Typer boremaskiner finner du hos avXperten:

  • Bore
  • Skrue maskin
  • Slagboring
  • Slagdrill
  • Bor/skrutrekker

Med en god drill kan du få muligheten til å fikse mange ting i hjemmet, da en drill er både fleksibel og kan brukes til mange forskjellige ting.

En drill som bruker bits kan for eksempel håndtere både ordinært borearbeid og skruearbeid, da du raskt og enkelt kan bytte ut dine bits med de du trenger til jobben.

I tillegg kan du få bits og bor i forskjellige størrelser , slik at du har mulighet til å bore hullene du trenger til alle dine prosjekter.

Hvis du må jobbe i et hardere materiale som tegl eller betong, så kan det være lurt å bruke en sterkere slagdrill eller borhammer, da de kan trenge mye bedre inn i det harde materialet.

Det finnes mange typer og alternativer av ulike øvelser, så det er bare å finne den som passer deg.

Sag

Hos avXperten har vi et stort utvalg av ulike sager som kan brukes til en rekke ulike oppgaver.

Her er noen av typene sager du kan finne på markedet:

Hvis du for eksempel skal kutte mange plater, så kan det være lurt å bruke en sirkelsag, da du raskt og enkelt kommer deg gjennom store mengder tre uten store problemer.

Men hvis du trenger å være litt mer presis i arbeidet eller trenger en sag som er mer mobil å jobbe med, så kan en stikksag være et bedre valg, da den raskt kan bæres rundt.

Valg av forskjellige nøkkelsett

Vi har også et stort utvalg av ulike nøkkelsett som kan brukes i mange ulike sammenhenger.

Her er noen av typene nøkkelsett du kan finne i utvalget vårt:

Det kan være at du jobber mye med biler og kjøretøy, hvor det kan være greit å ha et godt sett med ulike sett med nøkler slik at du kan komme til de mange ulike delene du kan finne i en bil.

Tilbehør og sikkerhetsutstyr

Det finnes mye forskjellig tilbehør til verktøy, samt sikkerhetsutstyr for å beskytte deg mot potensielle skader under arbeid.

Vi har et blandet utvalg av forskjellig sikkerhetsutstyr:

Med disse er du bedre beskyttet mot skader i ansikt, øyne og hørsel.

I tillegg kan du finne mye ekstra tilbehør til verktøy, som ekstra batterier til dine elektroniske maskiner eller ekstra sagblad til selve verktøyet.

Med dette store utvalget av tilbehør er du sikker på å kunne komme videre med jobben, uten de store forsinkelsene.

Her finner du utvalget innen Verktøy.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva