Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

Prosjektor oppheng

Her er vårt utvalg innen Prosjektor oppheng.

Filter
Sortering


Vogels EPW 6565 projektor veggfeste (10 kg)
Vogels EPW 6565 projektor veggfeste (10 kg)
Vogels EPW 6565 projektor veggfeste (10 kg)

Superfint veggfeste
Kan bære opptil 10 kilo

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 13. desember 2023
Projektorbrakett for flate/skråtak 45kg (255mm) Deltaco
 1 Anmeldelse
Projektorbrakett for flate/skråtak 45kg (255mm) Deltaco
Projektorbrakett for flate/skråtak 45kg (255mm) Deltaco
 1 Anmeldelse

Kan vippe, rotere og snu
Laget av solid stål

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 13. desember 2023
Sbox PFS-2 Gulvstativ til TV (20 kg)
Sbox PFS-2 Gulvstativ til TV (20 kg)
Sbox PFS-2 Gulvstativ til TV (20 kg)

Sbox PFS-2 projektor/bærbar vogn er praktisk på både skoler, hoteller, sykehus og institusjoner. Den lar deg komme deg rundt for e…

     Les mer      Fjernlager
Levering: 13-21 virkedager
Senest 5. januar 2024

Projektoroppheng for tak og vegg

Har du nettopp investert iprojektoren du alltid har ønsket deg hjemme? Eller må du sette opp prosjekter i bedriften eller på skolen? Så det er viktig at du finner riktig projektorveggfeste og projektortakfeste, avhengig av hvor projektoren din skal plasseres. Når du skal kjøpe projektorfestet, også kalt projektorbrakett, er det svært viktig at du er klar over hvilken type projektor du har kjøpt, hvor mange monteringshull det er på projektoren din. Men i de aller fleste tilfeller er det 3 eller 4 monteringshull i projektoren din, som brukes som standard. Til dette brukes helt vanlige standard projektoroppheng. Det er også viktig når du skal ut og investere i projektorer og fester at du finner ut hvor du skal plassere projektoren din. Skal projektoren henge fra taket? Hvor langt ned skal den kunne senkes slik at du får best mulig vinkel til tavlen din eller hva du bruker for å vise bildene fra projektoren din. Det kan også være at projektoren din må henge fra veggen, for det må du investere i et prosjektveggfeste i stedet for et takfeste. Projekter veggfeste har en vippefunksjon, som gjør at projektoren din som er plassert på veggen kan vippes 30 grader opp og ned og 360 til sidene. Det gir en veldig stor fordel når du skal legge kabler i projektoren og flytte rundt på lokasjonen. Et vinklet veggdisplay kan også gjøre det enklere å oppbevare projektoren.

Informasjon og behov

Når du er på utkikk etter et projektorfeste til din nye projektor, er det viktig at du finner ut hvilke behov festet tåler og hvor mye projektoren din trenger. Et eksempel på informasjon for et standard takoppheng for projektor kan være at den maksimalt kan bære en projektor på 15 kg, at det skal være en minimumsavstand til taket på 20 cm og at den kan vippe og vinkle x antall grader. Det er viktig å vite hva du trenger når du skal ut og kjøpe projektorfestet ditt fordi det finnes mange forskjellige typer fester som har forskjellige egenskaper.

Monteringshull og dekkplate

Opptil 99 % av alle projektorer har 3 eller 4 monteringshull, som er standard for projektorer, noe som gjør det enklere å produsere projektorfester. Det finnes også mange oppheng som har vippefunksjon som gjør at prosjektene kan ha en gjenge på undersiden og/eller oversiden. Vippefunksjonen gir større fleksibilitet og mobilitet til projektoren. Med vippefunksjonen er det mulig å flytte rundt på projektoren din slik at du enkelt får den perfekte vinkelen til skjermen. Med et mobilt prosjektoppheng kan du også skjule opphenget ditt lettere. Det er derfor viktig å få styr på vinkelen, tiltfunksjonen og monteringshullene på projektoren din og projektoropphenget du skal bruke. Monteringshullene på projektoren kan ofte dekkes av en dekkplate, som bidrar til å skjule de stygge hullene når projektoren henges opp. Du må derfor gå under dekkplaten når du trenger informasjonen om hvor mange monteringshull projektoren din har. De fleste er imidlertid fornøyd med dekkplaten når de endelig har hengt opp projektoren sin fordi den hjelper deg å unngå å se inn i stygge hull bak på projektoren hver gang du skal se på den.

Hjemmekino

I dagens digitale verden kan det ikke bli stort og vilt nok. Derfor har det blitt veldig populært, spesielt blant unge mennesker, å bruke projektorer, som fjernsyn. Så de lager en såkalt hjemmekino med projektor og et enormt hvitt lerret. Så hvis du ikke får et lerret som passer dine behov, og ikke får et stort nok lerret, kan det hende at projektoren er noe for deg. Det er imidlertid viktig at du inkluderer et projektoroppheng i projektoren. Mange glemmer at nøyaktige mål og vinkler må justeres og brukes for å nyte projektoren og storskjermen hjemme med venner eller alene.

Prosjektoroppheng som brukes til å henge opp en prosjektor ned fra taket eller ut fra en vegg. Disse prosjektoropphengene passer til alle prosjektorer som enten har 3 eller 4 monteringshull, uansett plassering på monteringshullene på prosjektoren. Hvis det er monteringshull så kan vårt prosjektoroppheng brukes. Vi har prosjektoroppheng som kan senke prosjektoren fra 20 til 117 cm fra taket, eller 25 til 58 cm ut fra veggen.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva