PoE Switch

Her er vårt utvalg innen PoE Switch.

Filter
Sortering


TP-Link TL-SG2210MP JetStream 10-Port Smart Switch (8x PoE+)
TP-Link TL-SG2210MP JetStream 10-Port Smart Switch (8x PoE+)
TP-Link TL-SG2210MP JetStream 10-Port Smart Switch (8x PoE+)

Nettverkssvitsj med 8x gigabit PoE og 2x gigabit LAN SFP-porter, med en effekt på 173W, i sort design. TP-Link TL-SG221OMP JetStre…

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 7. mars 2024

Se vårt utvalg av PoE Switch i alle prisklasser her

Med en PoE Switch er det mulig å koble flere enheter til samme LAN-nettverk og samtidig forsyne dem med strøm direkte gjennom den tilkoblede nettverkskabelen. Her hos AvXperten kan vi tilby flere ulike PoE-switcher med ulik hastighet og antall porter i alle prisklasser. Så uansett hvilken type PoE Switch du leter etter, er AvXperten et veldig bra sted å starte.

Hva er PoE og en PoE-bryter?

Du har kanskje hørt om en PoE Switch før, men hva er egentlig en PoE Switch? PoE står for Power Over Ethernet, som kan oversettes til strøm over nettverk. PoE gjør det dermed mulig å forsyne nettverksenheter, som en nettverksruter, et IP-kamera, et trådløst tilgangspunkt eller noe helt annet, med strøm via en Ethernet-kabel og dermed den eksisterende dataforbindelsen. Du kan med andre ord bruke PoE til å forsyne enheten med strøm gjennom en ganske vanlig nettverkskabel, som du fortsatt trenger for å koble enheten til et LAN-nettverk.

For å bruke PoE trenger du en PoE Switch. PoE Switch har som oppgave å levere strøm til den tilkoblede enheten, slik at enheten forsynes med både strøm og nettverkstilkobling samtidig gjennom t kabel.

Hva kan en PoE-svitsj brukes til?

Nå som du vet at en PoE Switch brukes til å forsyne en nettverksenhet med strøm og nettverkstilkobling via t sammensatt Ethernet-kabel, vil du kanskje vite hva en PoE Switch faktisk kan brukes til i praksis. I dag finnes det mange forskjellige nettverksenheter som støtter PoE og som derfor kan brukes sammen med en PoE Switch. Eksempler på dette er IP-kameraer (brukes typisk i forbindelse med overvåking), trådløse tilgangspunkter, nettverksrutere og tilgangskontroll (tilgangskort, nøkkelfri tilgang, intercoms, etc.).

Fordeler med en PoE-svitsj

Det kan være mange fordeler ved å anskaffe en PoE Switch. For det første har PoE-svitsjer den fordelen at kun t kabel trengs for både strøm og dataoverføring. Dette bidrar også til å gjøre installasjonen enklere ettersom du ikke trenger å bekymre deg for om det er et uttak lett tilgjengelig i nærheten av enheten(e). Det er også med på å gjøre det veldig enkelt hvis du plutselig vil koble til flere enheter. En PoE Switch vil derfor også gjøre det enkelt og ikke minst mulig å montere nettverksutstyr på steder hvor det enten vil være umulig eller ganske upraktisk å installere strøm.

For det andre kan en PoE Switch brukes til å redusere antall stikkontakter og kabler i for eksempel utstyrsrommet eller kabelskapet, hvor det allerede er mye overbelastning med kabler og stikkontakter. Dette er med på å skape orden og gi oversikt over utstyret ditt, da du dermed slipper å ha flere kabler og stikkontakter enn høyst nødvendig.

Så i stedet for å måtte bruke mye penger på å anskaffe og trekke nye kabler for å koble enheter til både strøm og nettverk, kan du derfor spare tid og penger med en PoE Switch.
Her hos AvXperten finner du flere ulike typer PoE-svitsjer som passer til ulike behov og situasjoner. Hvis du derfor enkelt vil begynne å nyte de mange fordelene med en PoE Switch, så har du kommet til akkurat rett sted.

Finn en PoE-svitsj med en hastighet og antall porter som passer dine behov

PoE Switch er et vidt begrep, da det finnes mange forskjellige modeller på markedet i dag som passer til ulike behov. Av samme grunn er det viktig at du sørger for å finne en PoE Switch som passer dine spesifikke behov.

For det første er det PoE-svitsjer med forskjellige alternativer når det gjelder overføringshastighet. For eksempel finnes det både PoE-svitsjer med 10/100 Mbps eller med 10/100/1000 Mbps (Gigabit). Mange PoE-switcher støtter Full Duplex i denne forbindelse, noe som betyr at det er mulig å overføre data via den gitte switchens topphastighet begge veier på alle porter samtidig. Hvis du for eksempel har valgt en PoE Switch med 10/100 Mbps betyr dette at du vil kunne overføre data med opptil 100 Mbps begge veier og på alle porter samtidig.
Samtidig fungerer de fleste PoE-svitsjer i dag slik at dersom en treg enhet med for eksempel kun 10 Mbps kobles til switchen, vil hastigheten kun reduseres på den ene linjen som den trege enheten er koblet til. . Dermed er det fortsatt mulig å kjøre på full hastighet på alle de andre tilkoblede enhetene.

For det andre er det også PoE-svitsjer med varierende antall porter. Hvis du ønsker å kunne koble mange nettverksenheter til switchen din, bør du kanskje gå for en PoE Switch med 6 eller 8 porter. Skal du derimot bare koble til noen få enheter, kan det være at en PoE Switch med for eksempel 4 eller 5 porter er tilstrekkelig. Til syvende og sist avhenger det av dine individuelle behov.

Hos AvXperten har vi et stort utvalg PoE-switcher med varierende antall porter og hastigheter. På den måten kan du enkelt finne en PoE Switch med riktig hastighet og antall porter du trenger.

Koble til enheter som ikke er PoE-kompatible uten å bekymre deg

Før du kjøper en PoE Switch, for eksempel her hos AvXperten, er det lurt å sørge for at enhetene du vil bruke sammen med en PoE Switch faktisk støtter PoE. Du kan ikke dra nytte av de mange fordelene med PoE med mindre den tilkoblede enheten er PoE-kompatibel. Du kan imidlertid enkelt koble andre nettverksenheter, for eksempel en datamaskin, som ikke støtter PoE, til din PoE Switch uten å bekymre deg. Du trenger ikke bekymre deg for om enheten vil bli skadet av å være tilkoblet, selv om den ikke støtter PoE. Dette er fordi bryteren selv kan finne ut om den tilkoblede enheten er PoE-kompatibel eller ikke.

Bruk en PoE switch til å koble til flere enheter til samme LAN nettverk. PoE står for Power Over Ethernet og betyr kort sagt at nettverksenhetene blir forsynt med strøm direkte gjennom nettverkskabelen. Det vil si at en PoE switch både forsyner diverse enheter med nettverksforbindelse og strøm, når de er koblet sammen. Dette er i prinsippet den ensete forskjellen mellom en PoE switch og en vanlig switch.

Type
0
0
0
Velg alle
Antall porter
0
0
0
0
0
0
Velg alle
PoE-strømforsyning
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Tilkobling
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Maks hast. (Mbps)
0
0
0
0
Velg alle
Farge
0
0
0
0
0
Velg alle
Merke
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva