Donut Maker

Med en Donut Maker kan du raskt lage de deiligste smultringene hjemme. Du kan for eksempel lage mini donuts med kanel og sukker. Fungerer som et vaffeljern.

Filtrer
Sortering

Se mer om Donut Maker

Smultringmaskin - 7 stk (700W) Champion
3 Anmeldelser
369 kr
Kjøp
Smultringmaskin - 7 stk (700W) Champion
3 Anmeldelser

Automatisk temperaturkontroll
Plater med non-stick belegg

Se mer På lager

Donut Maker - Deilig kjøkkenverktøy for hjemmelagde smultringer

Vil du kunne servere deilige smultringer til gjestene dine uten å måtte bry deg med en masse former og ovner for å få laget smultringene dine?

En smultringmaskin fungerer omtrent som et vaffeljern , hvor du heller deigen din i fordypningene i platen, deretter kan du lukke maskinen, den gjør også resten av jobben selv, mens du kan forberede resten av salongbordet .

Det gjør det mye lettere for deg å lage smultringer, da du ikke trenger å passe på dem på langt nær, og du får muligheten til å krydre og pynte dem selv med forskjellig pålegg etterpå.

Smultringmakeren har stort sett et visst antall smultringer som du kan lage om gangen, avhengig av hvilken modell du har, men siden det er så enkelt og raskt å lage dem, får du muligheten til å lage flere porsjoner samtidig.

Mens du pynter og krydrer den første porsjonen, kan du allerede helle deigen i smultringmaskinen slik at den står og fungerer mens du gjør pyntearbeidet.

På den måten kan du raskt få laget et stort parti med smultringer hvis du har mange gjester over, eller om du har andre store arrangementer hvor du gjerne vil servere smultringer til gjestene dine.

4 ting du bør vurdere når du kjøper en smultringmaskin

Hvis du ønsker å kunne lage raske og deilige smultringer med en smultringmaskin, bør du tenke deg om slik at du er sikker på at du kan få riktig modell av smultringmaskin.

Vi gir deg derfor nedenfor noen eksempler som du kan bruke som inspirasjon, slik at du bedre kan velge den smultringmaskinmodellen som passer dine behov.

#1 - Hvor mange smultringer vil du lage på en gang?

Det første du bør vurdere er hvor stor smultring du vil ha, da dette har stor innvirkning på hvor mange smultringer du kan lage om gangen.

Hvis du regelmessig har mange gjester eller ønsker å kunne lage mange smultringer om gangen, bør du vurdere å skaffe deg en stor smultringmaskin, så du er sikker på å kunne lage noen store porsjoner veldig raskt.

Problemet med å ha en stor smultringmaker er at du vil fylle hele formen slik at det ikke blir tomme former igjen, da det ellers kan ødelegge formen hvis det ikke er deig i den når du bruker den.

Det kan derfor være veldig vanskelig å lage et mindre antall smultringer hvis du bare vil lage noen til deg selv eller til ettermiddagskaffen.

Eksempler på størrelser fra smultringsprodusenter:

  • 7 smultringer
  • 12 smultringer
  • 24 smultringer

I så fall kan det være bedre for deg å ha en mindre smultringmaskin, siden du her har bedre kontroll på hvor stor porsjon du kan lage, siden du alltid kan lage flere mindre porsjoner om du ender opp med å mangle noen ekstra smultringer.

Det kan potensielt gi deg mer fleksibilitet når du har gjester over eller bare vil ha noen smultringer for deg selv.

#2 - Non-stick overflate på smultringmaskinen

Når du skal ha smultringmaskin er det lurt å vurdere om du vil at den skal ha en non-stick overflate på deg, da dette kan hjelpe deg en del med rengjøringen.

Non-stick er en overflatebehandling som du finner på de fleste moderne kokeutstyr, som f.eks panner, gryter, bakeformer etc.

Det er med på å sikre at deigen ikke fester seg under steking, slik at du ikke sitter igjen med en enorm opprydding når du er ferdig med å lage smultringer.

Dette gjør at det ikke er på langt nær så mye ryddearbeid etter at du har laget en porsjon, noe som muligens kan øke motivasjonen for å lage flere smultringer, siden du slipper å stå og bruke lang tid på å skrubbe smultringmaskinen ren igjen etterpå .

Den ikke-klebende overflaten hjelper også med selve bakingen av smultringene dine, da den også sørger for at smultringene dine ikke fester seg når du skal ta dem ut.

Det gjør at du til slutt kan få skikkelig fine og runde smultringer, hvor det ikke er misfarginger eller ødelagte deler som sitter fast i bunnen av formen.

På den måten kan du få noen skikkelig fine og deilige smultringer som du kan imponere venner og bekjente med når de kommer på besøk.

#3 - Effekten i Donut Maker

Du bør også vurdere hvor stor effekt din nye smultringprodusent skal ha når du vurderer hvilken modell du vil ha.

Effekten er hvor mye strøm smultringmaskinen bruker, men gir deg også et mål på hvor kraftig og rask smultringmaskinen kan være.

Det kan potensielt hjelpe deg ved å kunne bake smultringene dine mye raskere hvis du investerer i en smultringmaskin med høy effekt fremfor en med lav effekt.

Eksempler på effektnivå på smultringprodusenter:

  • 700W
  • 900 W
  • 1000W
  • 1200 W
  • 1400W

Hvis du kanskje må lage flere porsjoner om gangen, så vil du kanskje ha en smultringmaskin med høy effekt, slik at den kan bli ferdig raskere, slik at du kan helle neste porsjon på.

Problemet med å ha en smultringmaskin som fungerer superraskt er at du vil holde mye mer øye med den, slik at du er sikker på at smultringene dine ikke brenner seg.

Dette kan spesielt være et problem hvis du skal lage et salongbord, hvor du gjerne vil ha en rekke ulike retter og retter på bordet, og her kan det være vanskelig å holde øye med smultringene dine samtidig.

Da kan det hende at en smultringmaskin med mindre effekt kan være bra, da det kan ta litt lengre tid å bli ferdig, men du derimot synes det er lettere å la smultringmaskinen stå noen minutter av gangen, uten at alt brenner.

#4 - Automatisk temperaturkontroll

Hvis du er redd for at smultringene dine kan brenne seg, vil du kanskje ha en smultringmaskin med automatisk temperaturkontroll.

En smultringmaskin med automatisk temperaturkontroll gjør at du kan være bedre sikker på at smultringene dine ikke blir brent, da smultringmaskinen selv vil kunne registrere hvor lenge de har bakt, hvoretter den sakte senker temperaturen.

Det betyr at smultringene dine fortsatt holder seg varme, slik at du fortsatt har mulighet til å dekorere og krydre dem, men du trenger ikke bekymre deg for at de brenner ved å sitte for lenge i smultringmaskinen.

Det gjør at du kan ta deg mer tid til å dekke salongbordet, uten å måtte haste, og du vil få muligheten til å snakke med gjestene uten å hele tiden måtte sjekke om smultringene dine er brent.

Så hvis du ønsker å kunne slappe mer av i matlagingen, kan det være lurt å vurdere om du bør ha en smultringmaskin med automatisk temperaturkontrollfunksjon.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva