MP3-spiller

Hold deg motivert når du trener med en fiks Mp3-spiller fra 123elektronikk. Disse ekstremt kompakte spillerne er perfekte til løp og lignende.

Filtrer
Sortering

Se mer om MP3-spiller

Lytt til favorittsangene dine med MP3-spilleren

I denne kategorien finner du MP3-spillere for å spille favorittsangene dine på lange kjøreturer, løpeturer eller harde timer i treningsstudioet.

MP3-spilleren er perfekt for deg som elsker å høre på musikk uansett hvor du er. Ved å koble til noen hodetelefoner kan du enkelt ta med deg favorittsangene dine på farten.

I tillegg har vi også et stort utvalg av andre spennende produkter for å spille ulike medier. Se f.eks. vårt utvalg av Apple TV , Chromecast , CD-spillere og DVD-spillere .

Gode grunner til å kjøpe en MP3-spiller

Er du i tvil om MP3-spilleren fortsatt er verdt å kjøpe, til tross for at de fleste smarttelefoner i dag har innebygde musikkspillere, les videre nedenfor.

Nedenfor presenteres noen gode grunner til at MP3-spilleren fortsatt er verdt å kjøpe.

MP3-spiller

#1 Liten og kompakt

De fleste av våre MP3-spillere er små og kompakte, noe som gjør dem praktiske å ha med seg.

Dette gjør dem utrolig brukervennlige å ha med seg når du skal på langtur eller reiser, hvor du ikke alltid har mye plass, da det er så mye annet du må ha med deg.

På denne siden finner du MP3-spillere med en vekt på kun 23 gram, som er ekstremt lette og ikke tar mye plass i vesken.

#2 Spar strøm og plass på smarttelefonen din

Hvis du ofte hører på musikk fra smarttelefonen, opplever du sannsynligvis også at smarttelefonen fort går tom for strøm på slutten av dagen.

Dette kan du unngå ved å starte med å høre på musikk fra en MP3-spiller i stedet for smarttelefonen, da har du også mer kraft på smarttelefonen til andre ting.

Ved å bytte til MP3-spilleren sparer du ikke bare strøm på smarttelefonen, men også plass på smarttelefonens lagringsenhet, slik at den ikke føles treg.

Selv om du hører på favorittlåtene dine via en strømmetjeneste på smarttelefonen, betyr ikke dette at den ikke tar plass på smarttelefonen.

Oftest lagrer disse strømmetjenestene noen cache-filer på smarttelefonen din uten at du vet det.

Den gjør dette for å lagre noen av spillelistene og sangene du kan ha lastet ned på smarttelefonen, slik at du kan lytte til dem selv om du ikke har tilgang til internett på smarttelefonen.

#3 God batterikapasitet

Siden MP3-spilleren kun er for å høre på musikk, bruker den ikke like mye strøm som når du hører på musikk på smarttelefonen.

Hos oss kan du finne MP3-spillere som har en driftstid på 3,5 timer før de må lades på nytt.

Den lar deg lytte til forskjellige album om og om igjen før den går tom for strøm.

Med den store batterikapasiteten gjør den den også til den perfekte reisepartneren å ha med seg på lange flyreiser.

Hvis de 3,5 timene ikke er nok for deg, bør du investere i en powerbank , slik at du er sikker på at du alltid kan lade enhetene dine.

#4 MP3-spillere med skjerm

Går du litt opp i prisklassen kan du kjøpe MP3-spillere med skjermer, noe som gjør det lettere for deg å finne den perfekte sangen.

De fleste MP3-spillere på denne siden har en skjerm på 1-2. Den er stor nok til at du lettere kan navigere rundt i menyen og mellom sangene.

Med en skjerm vil du lettere kunne se hva sangen heter eller hvilket album sangen er fra, slik at du husker den til en annen gang.

#5 Bluetooth-tilkobling

De nyere MP3-spillerne har innebygd bluetooth, som gjør at du kan koble bluetooth-høyttalere eller hodetelefoner til MP3-spilleren.

Dette betyr at du ikke trenger å koble noen kablede hodetelefoner til MP3-spilleren for å kunne lytte til musikk.

Det gjør det også mer praktisk for deg, at du slipper å sitte og slite med kabler og ledninger når du ikke trenger å bruke MP3-spilleren lenger.

Med bluetooth har du også mulighet til å koble MP3-spilleren til høyttalere , slik at flere kan høre på favorittlåtene dine samtidig.

Vanlige spørsmål om MP3-spilleren

Bruker du fortsatt MP3-spillere?

Selv om MP3-spilleren blir mindre og mindre brukt, ettersom de fleste i dag hører på musikk gjennom smarttelefonen, er det fortsatt få som bruker MP3-spilleren. De er spesielt praktiske å ha med seg på trening og fotturer.

Bruker MP3-spillere Wi-Fi?

De fleste MP3-spillere trenger ikke en tilkobling til Internett for å spille sanger. De skal kun ha en tilkobling til Internett hvis f.eks. må synkroniseres eller oppdatere fastvaren.

Hva betyr MP3?

MP3 er en forkortelse for MPEG Audio-layer 3, som er et kodingsformat som brukes til å spille av digitale lyder.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva