Antennetilbehør

Antennekabler og tilbehør. Hos avXperten finner du vanlige antennekabler med Coax-X og F kontakter, antennekabler for utendørs bruk og diverse forsterkere.

Se mer om Antennetilbehør

Stort utvalg av antennekabler

En av våre kjernekompetanser er kabler og tilbehør til dette. Vårt utvalg er nøye utvalgt for deg, enten du leter etter profesjonell assistanse til kabling i hjemmet eller om du har skitne på hendene selv. I begge tilfeller selger vi et bredt utvalg av antennekabler med forskjellige kontakter og skjermer, en rekke eksterne kontakter og forskjellige splittere, samt mye verktøy som gjør arbeidet så enkelt og behagelig som mulig. Alle våre antennekabler og tilhørende tilbehør er selvfølgelig godkjent i henhold til danske standarder.

Antennekabler

Hos avXperten finner du et stort utvalg av ulike antennekabler. Vi selger både de tradisjonelle Coax-X kablene og antennekabler med F-kontakter. Du finner også de ekstra sikre dobbeltskjermede antennekablene samt vinklede antennekabler, som er perfekte for deg som har kabelføring gjennom TV-møbler eller ikke har mye plass. Å få montert antennekabler er ikke nødvendigvis en spesielt estetisk tiltalende løsning, så vi selger antennekabler i mange forskjellige farger og lengder. Du kan dermed finne en kabel som passer inn i hjemmeinnredningen din. Hvis du foretrekker å føre kablene under teppet ditt, vil du få stor glede av å prøve våre flate antennekabler, som diskret kan monteres under ethvert gulvbelegg uten noen ulempe.

Vi selger alle antennekabler i meterstørrelser eller faste størrelser. Med et utendørs antennesignal kan du dirigere TV-signalet ditt gjennom taket, veggen eller kjelleren. Det er nettopp dette utendørskablene er laget for. Dette på grunn av det slitesterke eksteriøret, som er beskyttet mot vann, vind og varme. De tåler derfor litt av hvert og er spesielt nyttige for å koble til flere samtidige enheter, for eksempel gjennom en antenneforening, men fungerer også utmerket privat.
Hos avXperten sørger vi med andre ord for at du alltid er i gang – Uansett hvilken type installasjon du ønsker og hvilke midler du har tilgjengelig.

Kontakt for antenner

Har du opplevd at TV-signalet plutselig blir kornete eller til og med kutter ut? Kanskje opplever du strømbrudd på internett når du sitter og surfer foran datamaskinen hjemme. Det er typisk tegn på dårlig signal gjennom din eksisterende antennekabel, men heldigvis finnes det råd for de ubeleilige problemene med signalet. Med en antenneplugg kan du kjapt få en skarpere og mer problemfri tilkobling. Du monterer ganske enkelt antennepluggen i enden av antennekabelen med enkle skruklemmer.

Det er ikke bare en utrolig enkel løsning som fikser de fleste signalproblemene man opplever i danske hjem, det er også en svært økonomisk løsning og absolutt billigere enn å måtte investere i nye antennekabler. Har du i stedet det motsatte problemet, kan du selvsagt redusere signalstyrken med en attenuator. Problemet er typisk hvis du bor i nær avstand fra en sendemast, noe som også overraskende kan gi signalforstyrrelser. Disse vises vanligvis som pikselfeil. Med en attenuator oppnår du et mer kontinuerlig og stabilt signal.

Vi selger vanlige antenneplugger, adaptere for antenneplugger, dempekoblinger og også F-kontaktplugger. Dermed har avXperten en garantert løsning på dine problemer med antennesignalet.

Forsterker og modulator

Det er knapt noe verre enn å miste TV-signalet midt i kveldsnyhetene eller favorittfilmen din på TV-en en søndagskveld. En antenneforsterker sørger for at signalet ditt alltid er knivskarpt. Det unike signalet skal distribueres til alle aktive enheter i hjemmet. Jo mer aktive enheter, for eksempel flere kjørende fjernsyn og en radio, jo svakere er signalet på de enkelte enhetene. En forsterker sørger for at alle får en god opplevelse. Jo tidligere i installasjonen antenneforsterkeren er fikset, jo mer stabilt vil det totale signalet være. Vi selger forsterkere med flere forskjellige antall utganger. Antenneforsterkerne er mottakelige for både Coax-kabler og F-kontakter. Vi har derfor en løsning som passer ditt eksisterende arrangement av antennekabler i hjemmet.

En modulator kan kobles til ditt eksisterende antennenettverk og dermed distribuere både lyd, video og andre data fra en delt HDD-opptaker. Det er enkelt og krever bare at enhetene dine er koblet til modulatoren med en antennekabel. Det er med andre ord en form for datadeling som tilrettelegges i husholdningen ved bruk av en modulator. Det fungerer spesielt godt med LCD-TVer. I tillegg til en antennekontakt, krever denne typen enhet også en video- eller scart-kontakt og en type lydkontakt, avhengig av enhetene dine

Splittere

Våre antennekabeldelere kommer med et annet antall antenneutganger. Har du flere enheter tilkoblet i hjemmet, kan du dra nytte av en såkalt splitter som, som navnet tilsier, deler eller fordeler signalet mellom flere enheter i husstanden. Det er spesielt praktisk hvis dere er flere som ser på TV samtidig og signalet kanskje ikke er veldig stabilt på forhånd. Du kan med fordel kombinere en antenneforsterker med en splitter.

Vi selger også antennesplittere som enkelt kobles til selve antenneboksen. Det er klart den enkleste og mest brukervennlige løsningen for deg som ønsker å dele signalet, men som samtidig vil slippe å rote med antennekablene. Ønsker du å fordele to ulike typer signaler, er et separasjonsfilter den rette løsningen for deg. Dette skiller de to signaltypene. Dermed kan du blant annet fortsatt ha nytte av en antenneforsterker til fjernsynet ditt, selv om du får internett via kabel-TV.
Alle våre splittere kommer i flere forskjellige fargevarianter, som gjør dem egnet for ethvert hjem. Samtidig leverer vi en rekke ulike modeller som alle tilbyr ulikt antall utganger slik at du kan koble til det antall enheter du har i hjemmet.

Bokser og verktøy

Ekstra tilbehør og verktøy kan godt være nødvendig når du skal installere og montere antennekabelen. Hos avXperten finner du ulike antennebokser og tilhørende fuganøkler og et bredt utvalg av ulike typer verktøy og tang, som egner seg spesielt godt for montering av antennekabler. Du trenger derfor ikke handle flere forskjellige steder. Vi har samlet det mest essensielle utvalget av alt fra monterings- og installasjonsverktøy til antennebokser som du enkelt kan montere på veggen i hjemmet ditt. Sistnevnte kommer i både plast og stål og i en lang rekke ulike design.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva