Nettverk

Her finner du alt du trenger for å lage en nettverksinstallasjon. Stort utvalg av rutere, switcher og kabler mm. i alle kvaliteter og prisklasser.

Se mer om Nettverk

Stort utvalg av nettverkskabler og tilbehør

Her finner du alt du trenger for å lage en nettverksinstallasjon. Vi har et stort utvalg av rutere og brytere i alle kvaliteter og prisklasser. Skal du koble et kablet nettverk til en datamaskin uten RJ45-kontakt, har vi et stort utvalg av Nettverkskort.

Vi har også nettverkskabler og patchkabler til alle typer installasjoner. Helt fra hjemmenettverket til de store profesjonelle installasjonene med masse forstyrrelser i et kontormiljø. Derfor kan du her velge mellom uskjermede, skjermede og dobbeltskjermede kabler i mange lengder og kvaliteter. Vi har både vanlige nettverkskabler, trådløse rutere og nye spennende produkter innen 4G og når det er tilgjengelig.

Kjøper du kabler uten kontakter finner du også et bredt utvalg av løse kontakter, slik at du kan lage dine egne kabler i akkurat den lengden som passer deg. Er du generelt en gjør-det-selv-er finner du her antenner, , tang og annet tilbehør slik at du kan klare monteringen selv. Hvis du liker å holde styr på enhetene dine, har vi rackpaneler og tilbehør slik at du enkelt kan komme til kontaktene i en nettverkssvitsj. Se også vårt store utvalg av produkter, som er et av de mest ettertraktede merkene, spesielt for effektive trådløse nettverksoppsett.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva