Etikettskriver

I denne kategorien finner du utvalget innen Etikettskriver.

Filter
Sortering


Etikettskriver - Skriv ut nyttig informasjon til tingene dine

En etikettskriver er en liten type skriver som brukes til å skrive ut etiketter på etikettpapir, som du kan feste på for eksempel en boks.

Skal det gå fort på arbeidsplassen, enten det er butikk eller fabrikk, så vil en etikettskriver være et godt alternativ til en vanlig skriver, og du kan spare mye tid på å måtte gjøre innstillinger på skriveren slik at den kan skrive ut nøyaktige etiketter.

Er du i situasjonen hvor du kanskje trenger en ny etikettskriver til butikken din, nå som den gamle modellen har gått i stykker, så har vi heldigvis for deg et bredt utvalg av etikettskrivere, slik at du kan kjøpe akkurat den rette etikettskriveren som kan gjøre det er stor forskjell i hverdagen din.

5 ting du bør vurdere før du kjøper en etikettskriver

Er det lenge siden, eller du aldri har kjøpt etikettskriver, så kan du av gode grunner være usikker på det omfattende markedet for etikettskrivere, som er stort og muligens vil vokse seg større med tiden.

Som enhver forbruker må du bestemme oppgavene din fremtidige etikettskriver skal utføre på din arbeidsplass og hastigheten de må utføres med.

Vi kan bare anbefale deg å bruke litt tid på siden vår her, slik at du kan lære mer om vårt utvalg av etikettskrivere før du går i gang med et konkret kjøp.

Nedenfor kommer vi inn på etikettskrivere og mer detaljert om funksjonene deres.

Du vil også lære mer om medietypene i etikettskrivere, utskriftsbreddene i dem og de ulike tilkoblingstypene i dem.

Til slutt kommer vi inn på om du ønsker at din fremtidige etikettskriver skal være med eller uten medfølgende rull.

#1 - Typer etikettskrivere og deres funksjoner

Ingen etikettskrivere er like i form og funksjon, selv om de alle brukes til å skrive ut etiketter.

Dette gjelder også når det kommer til utskriftshastigheter på dem, da de heller ikke er like.

Det finnes både store og mindre utgaver av etikettskrivere, så det blir opp til deg å finne en modell som passer til etikettarbeidet du ønsker å gjøre.

Jobber du for eksempel i en nettbutikk hvor varer må sendes bort derfra til kunder, så vil det passe å gå for en etikettskriver som brukes til å skrive ut fraktetiketter.

Her er for eksempel noen av funksjonene som finnes i etikettskrivere:

 • Termisk utskrift. Mange etikettskrivere på markedet er med termotrykk, så du trenger ikke å bytte blekk eller bruke tid på annen måte for å vedlikeholde det. Det kan være veldig nyttig hvis ting skal gå fort i en nettbutikk eller en butikk.
 • LCD-skjerm. På en etikettskriver med LCD-skjerm kan du gjøre alle nødvendige innstillinger for etikettene dine før du skriver dem ut for bruk. Det er forskjeller på LCD-displayet til de ulike modellene, så det er opp til deg om du vil gå for en etikettskriver med et passe stort display som gjør det lettere for deg å se funksjoner på skjermen.
 • Maloverføring fra PC. Hvis du allerede har utarbeidet en mal på din PC, kan du overføre malen derfra til din fremtidige etikettskriver uten problemer.
 • Tastatur . Noen etikettskrivere har et mindre tastatur på seg, og det er enten plassert på venstre side eller i midten under utskriftsfeltet. Det er de nødvendige knappene som på/av og skriv ut.
 • Hukommelse. Noen av de mer avanserte etikettskriverne har minne i seg, slik at du kan se tilbake på malene du tidligere har laget, hvis du for eksempel skal skrive ut en etikett av en bestemt type på nytt.
 • Innebygd kniv. Alle etikettskrivere - store som små - har en innebygd kniv som automatisk skjærer av en etikett når utskriften er fullført.

Du kan alltid lese mer om etikettskriverne vi har i vårt utvalg ved å klikke på de ulike modellene og lese om deres eksakte spesifikasjoner.

#2 - Medietyper i etikettskrivere

De ulike etikettskriverne i vårt utvalg kan skrive ut ulike medietyper, avhengig av hva du trenger av etiketter.

Skal du for eksempel lage fraktetiketter i forbindelse med sending av noen pakker, har vi en etikettskriver på siden vår som er perfekt egnet for denne typen oppgaver.

Her er for eksempel noen av medietypene etikettskriverne i vårt utvalg kan skrive ut:

 • Fraktetiketter
 • Kvitteringspapir
 • Aksjekort
 • Papiretiketter
 • Kutte etiketter
 • Mansjettknapper
 • Fanfold-klistremerker

Det er en god idé å se på de forskjellige etikettskriverne vi har og se hva de er spesielt kompatible med av ulike medietyper.

#3 - Utskriftsbredder i etikettskrivere

Siden etikettskriverne vi har kommer i forskjellige størrelser, er dette noe som uunngåelig påvirker bredden på den enkelte etikettskriverens trykkfelt.

Så det er definitivt noe du må vurdere når du velger å kjøpe etikettskriveren du kanskje mangler.

Her er for eksempel noen av utskriftsbreddene du finner i etikettskrivere:

 • 56 mm
 • 60 mm
 • 104 mm
 • 108 mm
 • 114 mm
 • 118 mm

Du kan undersøke de forskjellige utskriftsbreddene på våre etikettskrivere ved å klikke på hver enkelt og finne detaljert informasjon om dem.

#4 - Tilkoblingstyper i en etikettskriver

Det er mange måter å koble til en etikettskriver på, og med noen modeller kan du koble til forskjellige tilkoblingstyper på en gang, hvilken avhenger helt av oppsettet du ønsker å ha din fremtidige etikettskriver i.

Du kan dermed kjøpe en etikettskriver som har en USB-port på, slik at du kan koble den med en USB-kabel til for eksempel din bærbare eller en etikettskriver som kan kjøres trådløst via Bluetooth eller ved hjelp av ditt Wi-Fi forbindelse.

 • LÅNE
 • NFC
 • USB
 • blåtann

Du kan se mer om våre forskjellige etikettskrivere om deres tilkoblingstyper, slik at du kan finne riktig type tilkobling som passer ditt formål.

#5 - Med eller uten inkludert rull i etikettskriver

Noen av etikettskriverne vi har er enten med eller uten medfølgende rull.

Så hvis du raskt vil begynne å bruke din fremtidige etikettskriver etter et kjøp, kan vi anbefale en etikettskriver med medfølgende rull som matcher utskriftsbredden på modellen.

Har du derimot rullene du trenger og bare trenger en ny etikettskriver slik at du kan fortsette der du slapp, så er det selvfølgelig bare en modell uten ruller du velger å kjøpe.

Her finner du utvalget innen Etikettskriver.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva