Ladere

Nedenfor finner du utvalget innen Ladere.Imponerende utvalg av ladere for alle typer enheter

For de aller fleste elektroniske enheter gjelder det at de er batteridrevne. Dette har utrolig mange fordeler. Dette betyr at enhetene kan fungere i lang tid av gangen, uten å måtte kobles til strøm. Levetiden til batteriene avhenger av størrelse og type. Det har imidlertid også den ulempen at batteriene krever lading når de går tomme. På denne siden har vi samlet det beste utvalget av ulike typer ladere for deg, uansett om laderen din er ødelagt, du ønsker en ekstra, eller om du av en eller annen grunn trenger en spesiell modell, så er det noe for deg her. Vi har både ladere til ulike modeller av enheter, men også ladere som for eksempel passer i bilen eller USB-C ladere. Blant denne kategorien ladere finner du også kabler for universallading. Det er derfor lett verdt å utforske blant våre ulike kategorier av datamaskinladere.

Fritt valg i alle hyller blant bærbare ladere

Når du kjøper en bærbar PC følger det vanligvis med en lader. Men denne laderen vil ikke vare evig, og når du trenger en ny eller en ekstra, kan du dra nytte av vårt brede utvalg av produkter. Vi har noe for de fleste typer enheter og de fleste prisklasser. For det første finner du de mer vanlige laderne som fungerer for ulike typer bærbare PC-er. Det er viktig at du dobbeltsjekker at datamaskinen din er kompatibel med laderen du velger. I tillegg til de vanlige laderne har vi også mer spesialiserte versjoner. Dermed tilbyr vi blant annet ladere designet spesielt for Mac, samt ladere til bilen. Spesielt den siste kategorien utmerker seg ved deres spesifikke formål. Disse laderne kan kobles til bilens sigarettenner. På denne måten er det mulig å opprettholde datamaskinens strømforsyning og i noen tilfeller til og med lade den mens du kjører. Denne typen lader er et must for alle som er mye på farten.

Kraftstasjonen er den perfekte enheten for å lade alle dine elektroniske enheter samtidig.

Ladere for profesjonelle

Er du elektriker, laboratorieassistent, eller jobber du på andre måter med større elektroniske enheter og maskiner, så er kanskje vår kategori med universalladere akkurat tingen for deg. Her kan vi tilby både strømforsyninger til laboratorier, vanlige pluggladere med universalplugger og universalstrømforsyning for bærbare. Disse typer ladere er dermed svært forskjellige, og det samme er formålet. Felles for dem alle er at de sparer deg for bryet med å skreddersy en lader for å passe til en bestemt elektronisk enhet.

USB-ladere for alle formål

Våre USB-ladere er en av de mest omfattende kategoriene. Det er fordi det også generelt er det mest populære. USB er en ekstremt nyttig kontakt fordi den passer i de aller fleste datamaskiner og laderbokser. Ladere for både bærbare og smarttelefoner vil i de aller fleste tilfeller enten være koblet til datamaskinen via en USB-port eller koblet til ladeboksen via samme funksjon. Du kan derfor sjelden gå helt galt i byen med en funksjonell USB-lader. Som oftest er imidlertid våre USB-ladere best kompatible med smarttelefoner. Våre kategorier av USB-ladere inkluderer en rekke forskjellige typer. Det finnes for eksempel både ladere som trekker 12V, mens du også kan få en lader som kan lede hele 220V strømmen. De små laderne for 12V er ofte designet for bilen, hvor de passer til sigarettenneren. Med disse kan du lade smarttelefonen mens du kjører. I tillegg tilbyr vi også muligheten for at du kan anskaffe en Micro USB-lader. Denne typen lader kommer med en USB-plugg av samme type, men i en mindre utgave. Denne typen kontakt passer direkte inn i mange smarttelefoner og også i noen nyere bærbare datamaskiner.

Ikke glem kameraladeren på turen

Noe mange ser ut til å glemme er at de aller fleste kameraer også trenger regelmessig lading. Men faktisk er det ikke noe mer katastrofalt enn et dødt kamera på reisen, og en lader til denne maskinen bør derfor være noe av det første du anskaffer. Heldigvis kan vi hjelpe deg med nettopp dette. Hos oss finner du flere alternativer innen ladere til ditt kamera. Dette får du blant annet ved hjelp av vår universalkameralader. Denne laderen inkluderer et utvalg kontakter som er kompatible med de aller fleste forskjellige kameramodeller der ute.

Du finner det meste hos oss

Hvis kategoriene ovenfor ikke har møtt dine behov, ikke bekymre deg. Vi har enda flere ladere enn bare disse, og dette er langt fra den eneste. På nettsiden vår finner du et enormt utvalg av utstyr til nesten alle typer elektroniske enheter som inngår i din daglige husholdning. Leter du rundt i menyen vil du raskt finne ut at du trenger en hel rekke ting du kanskje ikke engang visste fantes. Sjekk for eksempel våre adaptere og lydkabler. Ladere er en nødvendighet i den moderne verden, hvor elektronikk har blitt en så fast del av hverdagen vår. Uten laderen som strømkilde mister vi forbindelsen til verden rundt oss. Det er derfor ingen grunn til å nøle. Når datamaskinen eller telefonladeren din er ødelagt eller mistet, er det faktisk allerede for sent. Det er derfor bedre å skaffe en ekstra med en gang – da er du alltid på den sikre siden, og du vil aldri komme i en irriterende situasjon hvor du sårt trenger en maskin som har gått helt død.

Felles for det meste av elektronikk er at det ikke er til mye nytte hvis det går i stykker. Har du vært uheldig så kan du finne en ny lader i vårt store utvalg. Kategorien byr både på ladere til laptopper og mobiltelefoner. I mange tilfeller finner du også en universal-lader som passer til mange av de elektroniske enhetene dine. Det finnes dessuten også et større utvalg av 12V ladere som er spesiallagde til bruk i bilens 12V sigarettkontakt.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva