Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

Android Nettbrett deksler

I denne kategorien finner du utvalget innen Android Nettbrett deksler.

Filter
Sortering


Android Tablet Covers - Økt sikkerhet og flott design for nettbrettet ditt

Når du har kjøpt deg et Android- nettbrett , anbefales det alltid å gå for noe tilbehør til det, slik at du kan sikre beskyttelsen og dermed lengre holdbarhet.

I tillegg kommer et nettbrettdeksel inn i bildet, da det kan gi god beskyttelse for skjermen, kantene og baksiden av nettbrettet ditt.

Hvis du nettopp har kjøpt et nettbrett og trenger et deksel som passer til det, så bør du ta en titt på vårt store utvalg av Android nettbrettdeksler som vi har i forskjellige prisklasser.

Du har garantert god sjanse til å finne et lekkert nettbrettdeksel som kan passe perfekt til nettbrettet ditt.

4 ting du bør vurdere før du kjøper et Android-nettbrettdeksel

Å finne et nytt nettbrettdeksel til Android-nettbrettet ditt kan i begynnelsen virke veldig forvirrende.

Det krever at du starter med å sette deg grundig inn i alt som er å vite om nettbrettet ditt før jakten på et nettbrettdeksel starter.

Du må ta hensyn til nettbrettets størrelse, dimensjoner og mye mer før du kjøper et nettbrettdeksel.

Vi kan hjelpe deg nedenfor med en rekke informasjon som gjør deg mer kunnskapsrik om de mange typene Android- nettbrettdeksler som er tilgjengelige på markedet, samt deres design og materialer.

#1 - Typer Android-nettbrettdeksler og deres funksjoner

Akkurat som det har vært mange versjoner av Android-nettbrett opp gjennom årene, er dette også tilfellet når det kommer til nettbrettdeksler til dem.

For de som lager nettbrettdeksler følg utviklingen av Android-nettbrett veldig nøye, slik at begge tingene spiller perfekt sammen til slutt.

Ikke to nettbrettdeksler er helt like, selv om de tjener samme formål for nettbrett.

Du kan velge å gå for den klassiske Universal-modellen, slik mange nettbrettforbrukere kjenner den, hvor du også kan bruke dekselet som stativ ved å brette det sammen og sette nettbrettet på høykant mens du for eksempel ser på film.

En standarddetalj som gjentar seg i de fleste nettbrettdeksler er hjørnet hvor det er plass til nettbrettets kamera .

Her er eksempler på egenskaper som finnes i de ulike nettbrettdekslene:

 • 360 graders rotasjonsalternativ. Noen nettbrettdeksler har stativer som kan gi nettbrettet et 360-graders svingalternativ, slik at du kan snu og snu det etter dine behov.
 • Sammenleggbart hjørne. Alle nettbrett har innebygget kamera på seg, og hvis du ønsker å kunne beskytte kameraet på nettbrettet ditt når du ikke bruker det, kan det være opplagt for deg å gå for et nettbrettdeksel som har et sammenleggbart hjørne .
 • Støv- og vannbestandig. Det finnes nettbrettdeksler som er støv- og vannavstøtende. Noen av dem er for eksempel gjennomsiktige på begge sider, noe som kan være ideelt for å ta bilder eller spille inn videoer.
 • Forhøyede kanter og sider. Det er nettbrettdekslene med forhøyede kanter og forsterkede sider. Dette betyr at et nettbrettdeksel av denne typen er i stand til å absorbere en støt ved et fall og dermed beskytte nettbrettet ditt mot harde støt.
 • Sammenleggbar fot. Noen nettbrettdeksler har en fot på baksiden som du kan brette ut slik at du kan ha den stående mens du for eksempel streamer film.

Vi kan anbefale at du bruker tiden din klokt til å utforske vårt utvalg av nettbrettdeksler og klikker på hvert av dem for å undersøke dem, slik at du kan lære mer om dem.

#2 - Velg riktig dekselstørrelse for Android-nettbrettet ditt

Alle Android-nettbrett er tilgjengelige i forskjellige størrelser, som du også kan se i oversikten over nettbrettdekslene på siden vår.

Det er svært viktig i denne sammenhengen, i jakten på et nettbrettdeksel, at du finner akkurat det rette for din modell.

Fordi du bare velger et tilfeldig nettbrettdeksel, kan det hende du opplever at det bare ikke passer til nettbrettet ditt og derfor er ubrukelig for deg å bruke.

På siden vår har vi nettbrettdeksler som passer til mange nettbrettmodeller fra for eksempel:

På hvert av nettbrettdekslene i vårt utvalg på denne siden kan du se hvilke av dem som kan passe til nettbrettmodellen du måtte eie.

#3 - Valg av farge og design for Android-nettbrettdekselet ditt

Nettbrettdeksler er tilgjengelig i like mange forskjellige farger og former som noen gang før, og valget av et nettbrettdeksel som kan vise din personlighet på best mulig måte er avgjørende etter din smak.

Faktisk er det bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan klare deg med det visuelle valget du til slutt tar for deg selv.

Du kan velge farger som disse:

 • Lilla
 • Grønn
 • rød
 • Mørke blå
 • Svart
 • Blå
 • Rosa
 • Gul
 • oransje

Du kan for eksempel også sette ditt eget personlige preg på ditt fremtidige nettbrettdeksel ved å kjøpe noen ekstra trykk og klistremerker til det.

#4 - Materialer i Android-nettbrettdeksler

De hensynene du måtte ha på bakgrunn av materialvalget ditt fremtidige nettbrettdeksel skal bestå av handler like mye om å beskytte skjermen på nettbrettet.

For du vil gjerne velge et nettbrettdeksel som ikke risikerer å skrape opp skjermen til nettbrettet.

For å gi ekstra god beskyttelse til nettbrettet ditt kan det være bra for det med et nettbrettdeksel laget av et hardt materiale.

Det kan gi ekstra sikkerhet i tilfelle du skulle være så uheldig å miste nettbrettet på gulvet.

Her er en liste over hva de forskjellige nettbrettdekslene er laget av:

 • PU-skinn. Det er et slitesterkt materiale som har et klassisk utseende. PU står for polyuretan, og det beskytter læret med sitt blanke og glatte utseende.
 • Lær. Vanlig mykt skinn som er godt å ta på.

Her er vårt utvalg innen Android Nettbrett deksler.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva