Edifier

I denne kategorien finner du utvalget innen Edifier.

Filter
Sortering


Edifier W600BT Bluetooth Hodetelefon (30 timer) Grå
Edifier W600BT Bluetooth Hodetelefon (30 timer) Grå
Edifier W600BT Bluetooth Hodetelefon (30 timer) Grå

Innebygd mikrofon for håndfri samtale
Tilkoblingsteknologi: Bluetooth

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 4. oktober 2023
Edifier Luna Eclipse e25HD Høyttalere m/Bluetooth (74W)Svart
 1 Anmeldelse
Edifier Luna Eclipse e25HD Høyttalere m/Bluetooth (74W)Svart
Edifier Luna Eclipse e25HD Høyttalere m/Bluetooth (74W)Svart
 1 Anmeldelse

Nydelig eksklusivt design
Med fjernkontroll

     Les mer      Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 11. oktober 2023

3 smarte typer enheter fra Edifier

Edifier spesialiserer seg på design og produksjon av førsteklasses lydløsninger som demonstrerer både teknologisk innovasjon og design fortreffelighet.

Siden 1996 har Edifier levert formidable lydopplevelser gjennom et stort utvalg av hjemmelyd, profesjonell lyd, bilradioer og høyttalere, øretelefoner og hodesett , og mikrofoner , for personlig underholdning og profesjonell bruk.

I 2010 ble Edifier hyllet som det eneste kinesiske selskapet som implementerte nasjonal merkevarestrategi, og i februar 2010 valgte Edifier å slutte seg til det kinesiske aksjemarkedet og ble da også det første selskapet notert i det kinesiske lydmarkedet.

#1 - Edifiers gaming headset og øretelefoner

Edifier har et bredt spekter av produkter som hjelper deg å fordype deg bedre i spilløktene dine; både hodetelefoner og in-ear Bluetooth-hodetelefoner.

Edifiers spillhodetelefoner er bygget slik at du kan fordype deg i lange spilløkter med en kvalitetslyd som spiller både klart og rent.

Hodetelefonene kan gi deg opptil 21 timers spilletid, og i tilfelle de ender opp med å dø før du er ferdig, støttes de av hurtiglading, som gjelder både selve hodetelefonene og selve dekselet deres.

Takket være Edifiers over 25 år med forskning innen ergonomisk teknologi, er øretelefonene deres optimalisert for å gi deg best mulig komfort og en letthet som ikke sliter ørene dine; dermed unngår du smerter etter langvarig bruk og trykk på øregangene.

Akkurat som i spill, betyr hastighet mye, og utstyrt med spillbrikker betyr dette at Edifiers Bluetooth-hodetelefoner har redusert ventetiden til 40 ms (millisekunder).

På denne måten kan du fange spillets advarselssignaler før det er for sent og få overtaket i spillet ditt.

I tillegg til den effektive mikrobrikken er Bluetooth en annen god grunn til at forsinkelsen er redusert til bare millisekunder.

Utstyrt med den nyeste Bluetooth-teknologien er hodetelefonenes tilkobling betydelig forbedret og mye mer stabil; selv om du bruker dem i mer komplekse miljøer, for eksempel i T-bane, trafikkert trafikk eller støyende rom, vil forbindelsen forbli sterk og ren.

Du vil derfor ikke kunne oppleve noen ulemper ved å gå over til trådløse hodetelefoner når det kommer til Edifiers spillhodetelefoner.

For å lage de beste hodetelefonene for spillere, har Edifier slått seg sammen med PixArt Mobile Game Chip Research Institute.

Selskapet har dermed, i samarbeid med instituttet, klart å synliggjøre lydeffekter som fottrinn, skudd og andre typer lydeffekter som hører til gaming.

Dette lar deg finne fiendene dine nøyaktig ved hjelp av lyd.

Både Edifiers in-ear-hodetelefoner og hodesettene deres har en dobbel modus installert, noe som betyr at de har to moduser:

Spillemodus

  • Minimal reaksjonstid for overføringsformål
  • Optimaliserte lydeffekter for nøyaktig plassering av fiender

Musikkmodus

  • HiFi lydkvalitet
  • Balansert bass, mellomtone og diskant
  • Bredt lydbilde

Edifiers spillhodesett er like effektive og inneholder mange av de samme funksjonene som in-ear-hodetelefonene deres, men her får du også støyreduksjon.

Støyen rundt blir dermed filtrert bort, for å øke spilllyden din.

Du kan også enkelt bytte mellom både Spill- og Musikkmodus, samt slå headsettets innebygde LED-modus av og på ved å trykke på en av de mange innebygde knappene på selve hørselsvernet.

Selve headsettet er laget av materialer som er skånsomme mot huden, som pustende lær, og mykt stoff til selve båndet som går over hodet.

Headsettet er lett, så du trenger ikke å tåle noe press på og rundt hodet når du bruker dem.

#2 - Edifiers høyttalere

Edifier har lansert en lang rekke høyttalere som er designet for å stå i bokhyllen din.

Høyttalerne er pakket inn i tre for å minimere den akustiske resonansen men i stedet få en god og klar lyd sendt ut i rommet.

Edifiers høyttalere for bokhyllen din er alle utstyrt med profesjonelle kompresjonshorndiskanter på scenenivå.

Kompresjonshorn brukes vanligvis til konserthøyttalere, megafoner og til offentlige kunngjøringer, noe som betyr at høyttalerne dine kan gi deg en ren og klar lyd, nesten uavhengig av hvor høyt du spiller.

Høyttalerne kan både stå opp og ligge, så den passer uansett hvor du har plass, og med sidepanelet kan du enkelt styre høyttalerne ; dette gjelder både volum, bass, diskant og mye mer.

Edifier sørger også for at mange av høyttalerne deres kommer med en fjernkontroll slik at du kan nyte musikken din nesten hvor som helst i rommet.

Edifier har derfor laget et høyttalersett utenom det vanlige, med toppdesign.

Er du ikke for retro-looken kan du med mange av deres høyttalere ta av frontdekselet slik at du kan få et mer moderne utseende, og du kan også koble til både PC, TV, smarttelefon, MP3-spiller, nettbrett, og mange andre enheter.

#3 - Rediger lydplanker

Edifier kan skilte med å ha et stort utvalg av lydplanker som kan bidra til å gi deg en kinoopplevelse i hjemmet.

Lydplankene deres er bygget rundt fire 70 mm høyttalerenheter og diskanthøyttalere, slik at du får dype lave toner og høye klare toner.

DSP (Digital Sound Processing)-teknologi er formidabel når det gjelder å øke lydplankens ytelse.

Nesten alle Edifiers lydplanker kommer i klassisk sort som passer inn i nesten alle hjemmekinooppsett, og kontrollpanelet er diskret plassert på siden av enheten for å holde designet rent og enkelt.

Ved å kombinere lydplanken din med en effektiv subwoofer kan du lage din helt egen hjemmekino, og koble til TV-en, smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth eller tilhørende kabler.

Fordeler med Edifier

Edifier har vunnet mange internasjonale priser, som Red Dot Design Award, CES Design and Engineering Award, JIDPO Design Award (Japan Industrial Design Association Award), og iF Design Award.

Det er derfor ganske trygt å påstå at Edifier har stor kompetanse på feltet og deres produkter er derfor også noe av det beste du kan få på området.

Innovasjon innen lydteknologi

I over 20 år har Edifier jobbet med utvikling og implementering av lydteknologi.

Selskapet har også demonstrert hvor etterspurt de er på det internasjonale markedet, og så langt har Edifier registrert seg som et internasjonalt varemerke i mer enn 80 land og regioner, som Tyskland, Frankrike, Italia, USA, med flere.

Edifier har derfor en globalt basert arbeidsstyrke, med leverandører og forhandlere over hele verden , og har samtidig også etablert en rute der de kan markedsføre sitt nettverk for vellykket salg over hele verden.

Dette betyr også at selskapet gjør sitt beste for å møte kravene og ønsker fra hvert enkelt land og region til teknologien; dette gjelder også det Edifiers kunder opplever at de mangler.

Edifiers samfunnsansvar

Edifier har alltid vært dedikert til å skape et ansvarlig selskap og gi tilbake til samfunnet og kundene som har gjort så mye for dem.

Siden 2004 har Edifier lansert mange stipender til et stort antall utdanningsinstitusjoner ; selskapet har også sluttet seg til ROHS-standarden for klimabeskyttelse i 2006, og i 2007 etablerte Edifier en stiftelse for hørselshemmede barn.

Derfor, hvis du også bryr deg mye om at merkevarene dine gir tilbake til samfunnet, og gjør det de kan med midlene de har, så er Edifier merket for deg.

Her får du et selskap som prøver å gjøre det de kan for verden rundt seg.

Her er vårt utvalg innen Edifier.

Type
0
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva