Cisco

Her finner du vårt utvalg av nettverksenheter fra Cisco. Cisco utvikler effektive rutere, nettverkssvitsjer og mange andre løsninger for det mest optimale nettverket, både for private hjem og arbeidsplasser over hele verden.

Filtrer
Sortering

Se mer om Cisco

Cisco CBS110-24T nettverkssvitsj (24 porter) 10/100/1000
3109 kr
Kjøp
Cisco CBS110-24T nettverkssvitsj (24 porter) 10/100/1000

Enkel installasjon med plug and play-funksjon
Uadministrert bryter

Se mer Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 3. juni 2024
Cisco CBS110-5T-D nettverkssvitsj (5 porter) 10/100/1000
719 kr
Kjøp
Cisco CBS110-5T-D nettverkssvitsj (5 porter) 10/100/1000

Enkel installasjon med plug and play-funksjon
Uadministrert bryter

Se mer Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 3. juni 2024
Cisco Unified IP 8831 konferansetelefon (VoIP)
7399 kr
Kjøp
Cisco Unified IP 8831 konferansetelefon (VoIP)

Utrolig brukervennlig
Farge: Svart

Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 31. maj 2024
Cisco CBS220-16T-2G nettverkssvitsj (16 porter + 2x SFP) 10/100/1000
3139 kr
Kjøp
Cisco CBS220-16T-2G nettverkssvitsj (16 porter + 2x SFP) 10/100/1000

Enkel installasjon med plug and play-funksjon
Uadministrert bryter

Se mer Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 3. juni 2024

Cisco - Nettverksløsninger av høy kvalitet

Cisco er kjent for sine mange ulike produkter innen programvare, nettverk, rutere og trådløse systemer.

De har vært i forkant her i mange år, og har vært med på å utvikle nettverkssystemer og infrastruktur siden begynnelsen av Internett på 1980-tallet.

Cisco er kjent for kvalitetsprodukter og -løsninger som er bygget fra grunnen av for å gi deg en sikker og profesjonell løsning på dine nettverks- og sikkerhetsproblemer.

4 Kjente typer Cisco-produkter

Cisco er kjent for mange ulike typer produkter for nettverk og programvare som er beregnet på både den profesjonelle og private forbrukeren.

Vi gir derfor nedenfor en oversikt over de ulike produkttypene du kan finne i Ciscos sortiment, slik at du har større sjanse til å finne produktene du er interessert i.

#1 - Cisco Networking

Cisco har alltid vært kjent for å være i forkant av utviklingen av datasentre, servere og generelle nettverksenheter.

Her finnes det utallige ulike modeller av datasentre og servere som du kan kjøpe etter ditt behov.

På denne måten kan du få muligheten til å bygge ditt eget serversystem dersom du ønsker å ha et nettverk til hjemmet eller bedriften.

Dette kan være servere som fungerer som et ordinært nettverk, eller servere som kan kjøre en skydatabase for din bedrift.

Du har også muligheten til å kunne kombinere flere servere og datasentre sammen, slik at du kan få akkurat den størrelsen på dataplass du trenger uten å måtte gå for den veldig store pakken.

I tillegg kan du også legge til flere servere på nettverket fortløpende, dersom du skulle trenge mer plass på nettverket.

Ciscos nettverksprodukter passer både IT-entusiasten som ønsker å kunne administrere sine egne datasentre og det profesjonelle selskapet som trenger sine egne sikre servere for sine klienter.

#2 - Cisco-programvare

Cisco tilbyr mange ulike programvareløsninger som passer sammen med deres andre produkter, som f.eks dataservere, rutere og mer.

Hvis du allerede bruker forskjellige rutere og servere fra Cisco, så er det lurt å bruke programvare som matcher maskinvaren, slik at du er sikker på at det hele er kompatibelt og at du får de beste mulighetene for tilleggsfunksjonalitet i nettverket ditt.

I tillegg kan du få en lang rekke andre typer programvare fra Cisco som kan hjelpe deg med å sikre og bruke nettverket ditt, samt andre funksjoner.

F.eks. da kan Cisco tilby en rekke sikkerhets- og antivirusprogramvare som kan hjelpe deg å holde datamaskinen og nettverket fri for virus og diverse skadelig programvare som kan variere på nettet.

Cisco tilbyr også programvare som hjelper deg med å sette opp Cloud-nettverk, slik at du kan være sikker på at du og din bedrift har muligheten til å få tilgang til dataene dine uansett hvor du er.

Du kan også få annen møte- og kommunikasjonsprogramvare som lar deg skrive og snakke med dine ansatte eller venner på nettet.

Det kan potensielt være et godt og trygt alternativ til andre kommunikasjonsprogrammer som f.eks Skype og Zoom, da de er svært tilgjengelige, men ikke har samme sikkerhetsstruktur som Cisco sine produkter.

Det kan derfor være lurt å vurdere om noe av Ciscos programvare passer inn i IT-systemet hjemme eller hos bedriften.

#3 - Cisco Secure

Cisco har også mange produkter innen IT- sikkerhet og tilbyr en rekke ulike programmer og tjenester som kan forbedre din internettsikkerhet.

Det kan bl.a. være ekstra sikkerhet i form av en forbedret brannmur for datamaskinen din som bedre kan sikre at skadevare og virus ikke kommer inn på datamaskinen.

Du kan også få programmer som kan bidra til å sikre e-posten din, f.eks. ved å skanne innkommende e-poster til innboksen for farlige lenker, og dermed forbedre spamfilteret ditt mot potensielt farlige e-poster.

I tillegg kan du få e-postkryptering, som forbedrer e-postsikkerheten din ved å kryptere e-postene dine når du sender dem ut, slik at hvis de blir avlyttet av uvedkommende, kan de heller ikke lese e-postene dine.

Trenger du mer sikkerhet for et større nettverk, så er dette også en tjeneste som Cisco kan tilby, hvor du kan ha mulighet til å holde et øye med hvem som har tilgang til nettverket, slik at du raskt kan se og avbryte potensielle inntrengere i Nettverk.

Du kan dermed også få tilgang til ytterligere analyseverktøy som du kan bruke til å bedre vurdere hvor potensielle sikkerhetshull kan finnes i nettverket, slik at du har større sjanse for å kunne tette sikkerhetshullene før det går galt.

Så hvis du bryr deg mye om at nettverkene dine holdes ordentlig sikre, kan det være en god idé å investere i noen av Ciscos sikkerhetsprogrammer slik at du kan holde dataene dine sikrere.

#4 - Cisco Wireless

Cisco er blant de ledende merkene når det kommer til ruter og trådløs teknologi.

Her kan du finne et stort utvalg av ulike rutere som kan dekke nesten alle behov du måtte ha.

Du kan f.eks. finn standardrutere som passer hjemmet, men også signalforlengere som gjør at du kan utvide hjemmenettverkets Wi-Fi til å omfatte hele hjemmet, ikke bare deler av det.

Det kan også være en fordel om du har et større eller mindre selskap hvor du trenger å ha tilgang til Wi-Fi i hele selskapet og ikke bare på kontoret.

Cisco tilbyr ulike typer aksesspunkter for nettverket, som kan plasseres både innendørs eller utendørs etter behov.

På denne måten kan du være sikker på å alltid ha en god og stabil forbindelse til nettverket ditt, snart uansett hvor du er på bedriften eller hjemme.

Ciscos historie

Cisco ble grunnlagt tilbake i 1984 av ektemann og kone Sandy Lerner og Leonard Bosack, som begge var ansatte ved Stanford University i California, USA.

Her ønsket de at universitetets datamaskiner skulle kobles sammen i et enhetlig nettverk slik at alle hadde tilgang til hverandre.

På dette tidspunktet var det en helt ny måte å tenke på, og sammen bygde de en av de første ruterne, samt den nødvendige kodeinfrastrukturen.

Da dette prosjektet ble en stor suksess, grunnla de sitt eget selskap for å fortsette å utvikle sitt nettverkskonsept og Cisco har vokst til å bli blant de største leverandørene av nettverks- og programvareløsninger i verden.

Siden den gang har Cisco levert kvalitetsnettverksløsninger til begge selskaper i alle størrelser, og har bygget mer av den grunnleggende infrastrukturen for dataservere og kommunikasjonssystemer over hele verden.

De har dermed bygget opp en unik erfaringsbase, da Cisco har vært i front og har stått bak mange av utviklingen som har skjedd innenfor nettverkssystemer siden begynnelsen av Internett.

Produkttype
0
0
0
Select all
På salg
leveringstid
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva