Strømforsyning

Her finner du vårt store utvalg av strømforsyninger for ethvert behov. Vi har for eksempel universalladere for bærbare enheter, strømforsyninger til stasjonære datamaskiner og mye mer.

Se mer om Strømforsyning

Strømforsyning – Få strøm til enhetene dine

Du kan aldri være uten strøm til de forskjellige enhetene dine hjemme, for eksempel den bærbare datamaskinen, når den går tom for strøm i batteriet.

Det kan hende du trenger en ny datamaskinlader nå som den gamle datamaskinladeren din har brent opp og må kasseres.

Heldigvis har du muligheten til å unngå lignende problemer i nær fremtid med vårt utvalg av strømforsyninger, slik at du kan kjøpe akkurat den strømforsyningen du trenger akkurat nå.

9 typer strømforsyninger du kan kjøpe til hjemmet eller jobben

Hvis du ikke har mye kunnskap om strømforsyninger generelt, kan vårt utvalg av ulike strømforsyninger virke litt forvirrende.

Men du trenger ikke å bekymre deg for det, siden vi nedenfor gir gjennomsiktig informasjon som vil hjelpe deg å lære mer om strømforsyningene du finner i vårt utvalg.

Det vil være en god ting for deg å ta utgangspunkt i det du kanskje mangler nå, slik at du er sikker på å kjøpe riktig type strømforsyning og ikke gjøre et feilkjøp som ikke passer din enhet som trenger strøm igjen.

Det anbefales også at du ser nærmere på den enkelte strømforsyningen, hva hver av dem inneholder, for eksempel volt/spenning, watt og inngangs- og utgangsspenninger , slik at du har disse punktene i dine betraktninger.

#1 - Universell strømforsyning

En veldig populær type strømforsyning på markedet er en universell strømforsyning .

Med den tilgjengelig kan du få ny strøm til de forskjellige enhetene dine som bare krever strøm via en strømforsyning.

Det som er bra med universelle strømforsyninger er at de har tilhørende plugger i forskjellige diametre og i antall, så du kan være sikker på å ha en plugg som passer til enheten som akutt trenger strøm.

De universelle strømforsyningene vi har varierer mye med forskjellen i deres justerbare utgangsspenninger.

Du har også mulighet til å kjøpe skjøteledning til din eventuelle universalstrømforsyning, dersom det skulle bli aktuelt.

#2 - ATX-strømforsyning

En ATX-strømforsyning er den typen strømforsyning du finner i mange stasjonære datamaskiner, og den har en stillegående vifte innebygd for å øke luftstrømmen.

Hvis du er i situasjonen hvor du bygger din egen datamaskin slik at den kan passe dine daglige behov, har vi et godt utvalg av forskjellige ATX-strømforsyninger.

Mange av de vi har på siden vår er tilgjengelig i kompakt design og med sikkerhetstiltak som sikkerhet mot overspenning, overbelastning, underspenning, kortslutning, beskyttelse mot overstrøm og mye mer.

En viktig ting å vurdere med en ATX-strømforsyning er størrelsen, så sørg for å kjøpe en som passer til dimensjonene til saken din.

#3 - Strømforsyning med fast plugg

En strømforsyning med fast støpsel er den tradisjonelle typen strømforsyning, som vi også har et fint utvalg av.

Den kan brukes til mange av enhetene dine som kan trenge strøm.

Det er lurt å legge merke til de vi har på vår side, da det er forskjell på inngangs- og utgangsspenningene deres.

#4 - Mac-lader

Hvis du eier en MacBook og trenger en ny lader til den, har vi også et godt utvalg av den typen lader på siden vår.

Enten du eier en MacBook Pro eller MacBook Air, har du muligheten til å kjøpe Mac-laderen som passer til den.

Mac -laderne vi har varierer med watt-effekter, så det er også verdt å vurdere i dine betraktninger angående hvor mye strøm din fremtidige Mac-lader bruker.

#5 - USB-lader

Hvis du har enheter med USB-porter som krever lading ved hjelp av en USB-lader , har vi et bredt utvalg av dem, slik at du kan kjøpe den som matcher enhetene du eier, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett .

Ingen enhet med USB-porter er like med tanke på pluggtype, men USB-laderne vi har har også mange forskjellige pluggtyper, så det er god garanti for å finne den USB-laderen du trenger.

Nettopp med tanke på de mange pluggtypene kan du på siden vår se hvilke av dem som kan passe til din enhet.

#6 - Datamaskinlader

Hvis du akutt trenger en ny datamaskinlader til den bærbare datamaskinen din, nå som den du hadde ikke varer lenger, er det ingen grunn til panikk.

Vi har et stort utvalg av datamaskinladere som dekker de forskjellige merkene av datamaskiner på laptopmarkedet.

På siden vår er det veldig tydelig angitt hvilken datamaskinlader som passer til hvilket merke.

Så det burde være en god garanti for at du kan finne en datamaskinlader som passer til den bærbare datamaskinen uansett merke du måtte eie.

#7 - Back-UPS nødstrøm

Hvis for eksempel datamaskinen din har vært utsatt for et strømbrudd eller lynnedslag, som har kostet deg viktige data for for eksempel skole eller jobb, så kan du unngå noe lignende igjen i fremtiden ved å kjøpe en nødstrømforsyning med back-UPS , som vi har på siden vår.

Fordi den kan garantere strøm til alle tilkoblede elektroniske enheter i tilfelle strømbrudd.

En back-UPS nødstrømforsyning vil være et opplagt kjøp for en arbeidsplass med ansatte som gjør mye dataarbeid på sine datamaskiner og kan dermed unngå å miste arbeidet på grunn av strømbrudd.

#8 - Strømomformer

Har du kjøpt elektroniske enheter fra USA men som derimot ikke passer til våre danske stikkontakter, så er det ingen grunn til bekymring.

For vi har en god løsning i form av en strømomformer som gjør at du kan koble dine amerikanske enheter til hjemmekontaktene dine uten problemer eller andre steder i Europa hvis du er på ferie.

Med en av strømomformerne vi har kan du unngå strømproblemer som kan risikere å ødelegge amerikansk elektronikk.

#9 - 230V til 12V omformer

Har du 12V enheter som kjølere eller bilradioer som du ønsker å koble til dine vanlige stikkontakter, så har vi løsningen for deg.

Vi har på vår side 230V til 12V omformere som gjør at du kan bruke 12V-enhetene dine i stikkontakter i hjemmet uten problemer.

Med denne egenløsningen kan du få strøm til for eksempel kjøleskapet ditt i bilen eller i hjemmet.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva