El & Lys

Mangler du strøm har vi et stort utvalg strømkabler. Er du på jakt etter belysning finner du smarte LED-pærer her. Stikkontakter med 10 uttak, bryter og USB-plugg.

Se mer om El & Lys

Alt du trenger for lys og strøm

I denne kategorien finner du elektriske artikler og lys. Vi har et enormt utvalg av stikkontakter for både flate og runde plugger i mange forskjellige former, inkludert de populære kubene. Her får du stikkontakter med opptil 10 uttak, bryter og USB-tilkobling. Vi har også plugger.

Mangler du strøm har vi et stort utvalg av elektriske kabler og strømkabler. Du kan kjøpe kablene både med og uten kontakter hvis du foretrekker å lage dine egne kabler. Det er også her du finner veggladere og strømforsyninger til danske stikkontakter. Finn også en smart en for lading av enheter mens du er på farten.

Skal du reise har vi et stort antall reiseadaptere for hele verden og omformere, så du er sikker på riktig spenning på turen. Har du enheter som går på batterier, finner du et stort utvalg batterier her, fra de klassiske AA- og AAA-batteriene til knappcellebatterier og spesialbatterier. Vi har også oppladbare batterier og ladere. Ønsker du å teste batteriene dine, finner du også batteritestere her.

Er du på jakt etter belysning og lamper eller trenger du en lyspære til lampen din, er det også her du finner den. Vi har alt fra halogen til LED-pærer. Eller hva med en? Alt det finner du her under Strøm og lys Finn også en smart for automatisk lysstyring i hjemmet.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva