Fotvarmer

Elektriske fotvarmere. Hold føttene varme på kalde vinterkvelder med en elektrisk fotvarmer. Fungerer som et varmeteppe, men er formet etter føttene.

Filtrer
Sortering

Se mer om Fotvarmer

Hold føttene varme med fotvarmeren

I denne kategorien finner du vårt utvalg av fotvarmere for å holde føttene varme i de kalde månedene eller når du f.eks. er på skiferie.

Når store deler av kroppen fryser, kan du enkelt varme opp kroppen igjen ved å holde føttene varme, derfor er fotvarmeren god for å holde hele kroppen varm.

I tillegg kan du på denne siden også finne et stort utvalg av andre produkter som konsollkontrollere , datavesker og diverse joysticks .

Gode grunner til å kjøpe en fotvarmer

Er du i tvil om fotvarmeren er noe for deg eller ikke kan komme på noen gode grunner til å kjøpe den, er det nedenfor presentert noen gode grunner til hvorfor du bør kjøpe en.

Nedenfor presenteres 5 gode grunner til at vi synes du bør kjøpe en fotvarmer.

#1 Ulike varmeinnstillinger

Med våre fotvarmere får du mulighet til å grovkontrollere selv hvor mye varme fotvarmeren må avgi.

Du kan på grunn av deres forskjellige varmeinnstillinger, som du kan justere selv etter hvor varmt du vil ha det.

Det er f.eks. 4 forskjellige varmeinnstillinger å velge mellom, så det er definitivt riktig temperatur for deg.

Hvis du f.eks. har allerede tykke sokker på, men føler ikke at det er varmt nok for føttene, du kan bare stille fotvarmeren på laveste innstilling.

Er du på skiferie og du nesten ikke kjenner føttene på grunn av kulden, kan du velge den mest intense varmeinnstillingen for raskt å varme føttene igjen.

#2 Passer de fleste skostørrelser

Uansett om du har små eller store føtter, er det nesten garantert at du får plass til en av våre fotvarmere.

Våre fotvarmere er produsert for de vanligste skostørrelsene, så med mindre du har større føtter enn størrelse 46, vil det ikke være noen problemer.

Bruker du mye mindre enn størrelse 46 er det heller ikke noe problem, da du enkelt fortsatt kan stikke føttene inn i forvarmerne og de vil fortsatt kunne varme føttene effektivt.

Det

#3 Auto-av-funksjon

De fleste av våre fotvarmere har flere ulike smarte funksjoner som kan skape god verdi for deg som forbruker av fotvarmeren.

Mange av våre har som nevnt tidligere flere varmeinnstillinger, men også auto-off funksjoner, som sørger for at fotvarmeren slår seg av automatisk etter en viss tid.

Med auto-off-funksjonen slipper du å bekymre deg for strømforbruket eller at det plutselig blir for varmt for føttene, da auto-off-funksjonen sørger for at den slår seg av av seg selv uten at du trenger å løfte en finger.

Du kan f.eks. sett fotvarmerne til å slå seg av etter 90 min. Slik at det ikke bare fortsetter å varme føttene, hvis du f.eks. har sovnet med den på og sparer derved litt på strøm.

#4 Trygg og sikker å bruke

Det er enkelt og trygt å bruke en fotvarmer og du trenger ikke å bekymre deg i det hele tatt om bruken skader føttene eller kroppen, da våre fotvarmere har overopphetingsbeskyttelse.

Med overopphetingsbeskyttelse sørger du for at fotvarmeren ikke blir for varm og risikerer å ta fyr, da den tross alt er en elektronisk enhet.

Heldigvis har de aller fleste elektroniske enheter i dag en eller annen form for overopphetingsbeskyttelse, slik at du kan bruke produktet uten bekymringer.

Det var først i fortiden at du opplevde at de elektroniske enhetene dine brast i flammer på grunn av overoppheting, da batteriene i produktene da ikke var på langt nær så holdbare som i dag.

# 5 Lett å ta med seg

Siden de fleste fotvarmere ikke tar så mye plass, gjør det dem lette og praktiske å ha med seg rundt, selv om det er på skiferie eller campingtur.

Fotvarmeren er spesielt god å ha med seg på skiferie, da man ofte får kalde føtter når man går på ski mm.

Varm føttene raskt og effektivt etter å ha tilbrakt mesteparten av tiden ute i snøen. På denne måten slipper du også å bli forkjølet osv.

Det er nesten ingenting som slår følelsen av å bli varm igjen etter å ha tilbrakt så mye tid ute i kulden.

Ofte stilte spørsmål om fotvarmeren

Kan fotvarmeren vaskes?

Om du kan vaske fotvarmeren avhenger helt av produktet. På noen fotvarmere er det mulig å trekke av innerfôret og vaske det for hånd, mens andre fotvarmere ikke har mulighet til det.

Hvordan holder du føttene varme?

Det er mange måter å holde føttene varme på. Du kan enten ta på deg tykke sokker eller bruke en fotvarmer, som er den mest effektive måten å varme føttene på.

Er fotvarmere farlige?

Fotvarmere er verken farlige å ha eller bruke, da de fleste fotvarmere i dag har en form for overopphetingsbeskyttelse, som sikrer at den ikke overopphetes og tar fyr eller lignende.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva