Linksys

Se her hele vårt utvalg av nettverksløsninger fra Linksys. Linksys tilbyr nettverkssvitsjer, wifi-utvidere, rutere og mye mer for internettoppsettet ditt.

Filtrer
Sortering

Se mer om Linksys

Linksys Atlas Pro 6 WiFi 6 Mesh rutersystem - 2pk
3089 kr
Kjøp
Linksys Atlas Pro 6 WiFi 6 Mesh rutersystem - 2pk

Perfekt for å forbedre Internett i hjemmet ditt
Kan forsterke signalet på steder hvor signalet er dårlig

Se mer Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 3. juni 2024

Linksys - Høykvalitets nettverksenheter og utstyr

Trenger du en god ruter for å utvide Wi-Fi-nettverket ditt, kan du finne et stort utvalg av ulike nettverksenheter og produkter hos Linksys.

Linksys har mer enn 30 års erfaring med å bygge nettverksenheter for både bedrifter og hjemmebruk.

Du kan finne en rekke ulike modeller av rutere og Wi-Fi-systemer som kan hjelpe deg med å skape en forbindelse mellom enhetene dine, slik at du kan være tilkoblet uavhengig av hvor du er hjemme eller på kontoret.

Med et nettverkssystem fra Linksys er du sikker på å ha et stabilt, raskt og sikkert nettverk som du kan koble til alle dine Wi-Fi-kompatible enheter.

4 Produktserier fra Linksys

Linksys har et stort utvalg produkter innen nettverkstilkoblinger, Wi-Fi og relatert tilbehør.

Vi gir derfor en oversikt over de ulike produktseriene nedenfor, slik at du kan få en bedre forståelse av produktene og kan vurdere hvilke som passer dine behov.

#1 - Linksys-rutere

Linksys har et stort utvalg av ulike rutere til bruk hjemme eller på kontoret, hvor du gjerne vil ha en sikker, stabil og rask nettverksforbindelse mellom dine mange enheter.

Med en ruter fra Linksys kan du skape en god forbindelse mellom datamaskinene, skriverne, TV-en og andre enheter, slik at du kan være sikker på at de alle har en solid forbindelse til Internett og hverandre.

Hvis du ikke trenger et Wi-Fi-nettverk, så kan du få vanlige switch-rutere som skaper forbindelser gjennom nettverkskabler som må kobles til de aktuelle enhetene.

Det kan skape stor trygghet for f.eks. et kontor som ikke ønsker at andre uvedkommende skal få tilgang til deres Wi-Fi, da du kun får tilgang til det her via en fysisk nettverkskabel.

Avhengig av hvilken type kabel og ruter du bruker, vil du fortsatt få en rask og stabil tilkobling, da en fysisk tilkobling generelt har vært ansett for å være den mest mulig stabile tilkoblingen.

De vanligste ruterne du kan finne er rutere med innebygd Wi-Fi slik at du kan koble til enhetene dine via den trådløse tilkoblingen.

Det gjør det veldig enkelt for deg å koble enhetene dine rundt i hjemmet, da du ikke trenger å trekke kabler frem og tilbake for å opprette en direkte forbindelse til ruteren.

Dette betyr at du alltid kan få tilgang til nettverket ditt uansett hvor du er i hjemmet, slik at du kan bruke nettbrettet eller smarttelefonen i stua eller soverommet.

I mange tilfeller kan du også stille inn enhetene dine til å koble seg automatisk til nettverket når de er innenfor rekkevidde, slik at du slipper å tenke på internettforbindelsen til smarttelefonen når du kommer hjem.

Det finnes rutere med flere ulike typer Wi-Fi, hvor du hos Linksys kan f.eks. kan finne rutere som bruker Wi-Fi 5- og 6-systemene.

Den store forskjellen mellom Wi-Fi 5 og 6 er at Wi-Fi 6 har en mer stabil og rask Wi-Fi-tilkobling, som også er laget for å kunne fordele Internett-tilkoblingen likt mellom de ulike enhetene, slik at du får en optimal opplevelse når du bruker dem.

Med eldre typer Wi-Fi kan det være et problem om du laster ned en stor fil på datamaskinen fordi det vil føre til at tilkoblingen til alle andre på nettverket blir mye dårligere, slik at du nesten ikke kunne bruke Internett.

Med Wi-Fi 6 distribueres internett mer optimalt, så selv om datamaskinen laster ned, kan du fortsatt bruke smarttelefonen uten problemer.

Linksys er hele tiden i forkant av utviklingen av rutere for bruk i arbeidsmiljøer og kontorer, samt hjemmet, og de utvikler stadig nye metoder og teknologier for å kunne skape best mulig kobling mellom enhetene dine.

#2 - Linksys Mesh Wi-Fi-system

Har du et stort hjem kan det noen ganger være vanskelig å finne en ruter med stor nok rekkevidde til å kunne få et godt og stabilt signal i hele hjemmet.

Da kan Linksys Mesh Wi-Fi-systemet være en god investering, da dette systemet er designet for å kunne spre Wi-Fi-en din over et større område.

Dette systemet fungerer ved at flere enheter jobber sammen for å spre forbindelsen, hvor du kan legge til flere og flere enheter, jo større areal du trenger å dekke.

Det kan f.eks. være god på en stor arbeidsplass som kan dekke et stort område eller flere etasjer, hvor det er mange ansatte som hele tiden må være tilkoblet.

Da kan du sette opp Mesh-nettverket på bestemte punkter rundt omkring, slik at hele selskapet dekkes av nettverket.

Denne teknologien er også laget slik at du ikke mister fart uansett hvor langt du er fra internettforbindelsen, og at den er så stabil som mulig, slik at det ikke er problemer under den daglige arbeidsflyten.

Med den tilhørende appen kan du også enkelt opprette et eget gjestenettverk hvor du kan dele nettverkskoden uten å gå på akkord med ditt primære nettverk.

En annen fordel du får ved å bruke Mesh Wi-Fi-nettverket er at det er et intelligent system som lærer hvilke enheter som bruker mye internett sammenlignet med de andre, slik at systemet kan balansere internettforbindelsen mellom enhetene.

Du kan også selv prioritere en bestemt enhet slik at du f.eks. kan fortsette å streame en film i stua i høy kvalitet, til tross for at datamaskinen laster ned i bakgrunnen.

#3 - Linksys Wi-Fi Extender

Hvis du ønsker å utvide nettverksdekningen, kan du også få Wi-Fi-forlengere fra Linksys som kan hjelpe deg med å utvide Wi-Fi hjemme.

En Wi-Fi-forlenger kan enkelt og raskt installeres rundt i hjemmet ditt, slik at du kan bli kvitt de små sonene der det ikke er nettverkstilkobling .

Dette sikrer at hele hjemmet har full tilgang til nettverket, slik at du ikke får problemer med å koble til smarttelefonen eller SmartTV i stua, selv om Wi-Fi er i den andre enden av hjemmet.

Linksys har et godt utvalg av Wi-Fi-forlengere, så hvis du trenger å få full dekning over hele hjemmet, kan en WiFi-repeater av god kvalitet være et godt kjøp hos Linksys.

#4 - Linksys nettverkstilbehør

Du kan også få en rekke nettverkstilbehør fra Linksys, slik at du kan være sikker på å få tilgang til nettverket på enhetene dine.

Hvis du f.eks. har en stasjonær datamaskin som ikke har innebygd Wi-Fi, kan det være vanskelig å koble den til med mindre du vil føre en lang kabel gjennom hjemmet for å nå den.

Hos Linksys kan du få en trådløs USB-adapter som du kan koble til datamaskinen slik at den kan kobles til nettverket gjennom den.

Dette betyr at selv om du fortsatt har noen eldre datamaskiner på kontoret, kan de fortsatt få tilgang til det trådløse nettverket ditt uten å måtte bruke mye tid og energi på å kjøre kabler.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
Select all
På salg
leveringstid
0
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva