Friends of Hue

Fiends of Hue Smart tilbehør som fungerer perfekt med Philips Hue-belysning. Friends of Hue er elektronikk designet spesielt for Philips Hue.

Filtrer
Sortering

Se mer om Friends of Hue

Friends of Hue - Utvid Smart Home-systemet

På denne siden kan du se vårt utvalg av Friends of Hue-tilbehør som fungerer perfekt med Philips Hue- belysning .

Friends of Hue er elektronikk designet spesielt for Philips Hue, og er et begrep som Philips Hue bruker om elektronikk og smarte assistenter som er designet for å fungere spesielt med Philips Hue-belysning.

Dette betyr at du kan bruke Friends of Hue til å styre belysningen med stemmen, eller finne brytere og fjernkontroller fra andre produsenter som fungerer med Philips Hue.

Philips Hue har sitt eget utvalg av lyskontroller, men selv om de er effektive og brukes av mange, har de alle et problem: de trenger batterier .

Det er også problemet med at Hue-pærene dine slår seg av fordi noen har slått av bryterne på veggen.

Møt Friends of Hue-bryterserien.

Lysbryterne, utviklet og solgt av Hue-partnere, bruker alle kinetisk energi og høster kraften fra det fysiske klikket for å kontrollere lysene dine.

Dette gjør dem til gode erstatninger eller tillegg til vanlige lysbrytere, siden du aldri trenger å bekymre deg for å bytte batterier igjen, og hvis du er forberedt på å gjøre noen grunnleggende DIY, kan de erstatte de vanlige lysbryterne dine.

Det er imidlertid viktig å huske at flertallet av alle Friends of Hue-svitsjer trenger en Hue Bridge for å fungere, og mange bruker systemer som Zigbee for å kommunisere.

De kommer vanligvis med to brytere, selv om de fleste lar deg bytte ut to mot en.

Med to brytere på plass kan hver brukes til å kontrollere forskjellige lys, eller du kan bruke en til å slå av/på og dimme (trykk og hold) og den andre til å velge to forskjellige scener.

Det skal ikke mye til for å installere Friends of Hue-enhetene, tvert imot.

Ofte er det eneste du vanligvis trenger en Philips Hue Bridge å pare lysene med.

Siden disse er offisielle tredjepartsenheter, blir de ofte installert og konfigurert via app, men nesten alle brytere teller mot den fysiske enhetsgrensen til Hue Bridge: offisielt er det 50 pærer og 12 tilbehør.

3 ting du bør vurdere når du ser på Friends of Hue-produkter

Den eneste virkelige forskjellen fra Philips Hue er at Friends of Hue-kontakter ikke automatisk oppdateres til å bruke en alternativ trådløs kanal hvis du manuelt endrer Zigbee-kanalen på grunn av forstyrrelser.

Når du endrer den trådløse kanalen, forteller appen deg hvilke knapper du skal trykke på for å få kontaktene til å fungere igjen.

Ingen av bryterne har tradisjonelle ledninger i seg, men noen kommer med ledningsplugger for å kunne slå på lysene dine permanent.

Hvis ikke, kan du koble lysene dine permanent med kabelplugger; bare sørg for at de samsvarer med spenningen og strømstyrken til lyskretsen din.

Det er imidlertid også en fordel å være kunnskapsrik nok til å gjøre denne jobben.

Mange av disse bryterne kommer med monteringsbraketter som passer over en standard veggbrakett, slik at du kan erstatte den gamle bryteren med den nye Hue, noe som gir deg en måte å kontrollere lysene dine på.

#1 - Hvilke kontrollalternativer får du med Friends of Hue-kontakter?

Hver kontakt har to klikkere som standard, selv om du ofte får muligheten til å bytte til en.

Med to klikkere er det typisk fire brytere, som hver har to handlinger: trykk og hold.

Berøringshandlinger lar deg slå på lyset med de siste innstillingene, slå av lyset eller velge en scene ; hold-handlinger lar deg øke eller redusere lysstyrken, slå av lyset eller ikke gjøre noe.

To klikkere kan brukes til å styre forskjellige lys, eller du kan stille inn én bryter for tradisjonell kontroll (på, av og dimme), med den andre bryteren for scenevalg.

Det er imidlertid viktig å merke seg at mange av disse lysene ikke lar deg gå gjennom flere scener på samme måte som Philips Hue Wireless Dimmer Switch gjør.

#2 - Ulike tilkoblingsmetoder for Friends of Hue

De fleste Friends of Hue-enheter kjører på ZigBee, men det er mulig å finne enheter med flere ulike tilkoblingsmetoder for smart belysning.

Det er både fordeler og ulemper med hver tilkoblingsmetode, så du må derfor sterkt vurdere hvilken enhet du velger, da det også påvirker tilkoblingsmetoden.

ZigBee

ZigBee er en av de mest brukte tilkoblingsmetodene, og brukes også av Philips Hue selv; ZigBee er et signal som fungerer omtrent som WiFi, men i motsetning er ZigBee bygget som et mesh-system.

Det betyr at hver lyskilde fungerer som en signalforsterker, så du er ikke begrenset av din WiFis rekkevidde, da ZigBee derimot gjør systemet så stort du trenger.

Dette betyr imidlertid også at signalet mellom hver enhet ikke må være mer enn 10-20 meter, avhengig av ulike hindringer, dører og vegger, men er du ute etter et system for hele huset er ZigBee ofte en fordel.

Det er imidlertid også ulemper å finne med ZigBee, som er at du vanligvis er begrenset til 50 enheter, og du må også ha en kontrollboks, som typisk er festet til ruteren din.

Kontrollboksen kalles ofte en Bridge eller Gateway, og er bindeleddet mellom appen din, som settes opp via WiFi, til ZigBee-systemet.

Er du derfor kun interessert i noen få lyskilder, kan styreboksen gjøre systemet et hakk dyrere.

WiFi

Når smart belysning bruker WiFi-signalet ditt, betyr det vanligvis at lyskilden er koblet til ruteren din, omtrent som datamaskinen eller nettbrettet .

På denne måten er du ikke begrenset i antall, slik du kan være med ZigBee, og du trenger typisk heller ikke en kontrollboks av noe slag.

Dette er med på å gjøre systemet bra for deg som ønsker noen få lyskilder, men også for deg som ønsker mange.

Det negative med WiFi-systemet er at hvis du ønsker å ha hele huset fullt, kan det belaste hastigheten til WiFi-en din, på grunn av at flere enheter må ha internett- og nettverkstilgang.

blåtann

Bluetooth brukes hovedsakelig av noen få produkter, men denne tilkoblingsmetoden er god hvis du bare har ett eller to lys som du ønsker å kunne styre på telefonen.

Utfordringen med Bluetooth-versjonen er imidlertid at tilkoblingen ikke skjer til verken internett eller nettverk , men heller direkte til telefonen eller nettbrettet som er satt opp for å styre lyskilden.

I tillegg har Bluetooth en rekkeviddebegrensning på ca 10 meter.

Det er imidlertid den klare fordelen at Bluetooth-lyskildene er betydelig billigere enn andre typer, noe som ofte er med på å rettferdiggjøre dem på markedet.

#3 - Enkel installasjon

Når du skal velge et smart belysningssystem er installasjonen ofte også noe som er verdt å se på.

Det er også forskjell på hvor enkel og intuitiv selve installasjonen er , siden ikke alle tilbyr danske brukerveiledninger.

Heldigvis er appen ofte der for å guide deg raskt og enkelt gjennom installasjonen, og for det meste er installasjonen rask også.

 

Kortbetaling
avXperten
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva