L33T Gaming

Stort utvalg av L33T Spilleutstyr. Kjøp L33T Gaming-musematter, L33T Gaming-mus, L33T Gaming-stoler, L33T Gaming-tastatur, L33T-stolmatter og mye mer.

Filtrer
Sortering

Se mer om L33T Gaming

Gaming Headset m/mikrofon (LED) L33T Gjermundbu
549 kr
539 kr
Kjøp
Gaming Headset m/mikrofon (LED) L33T Gjermundbu

Innebygd LED-bakgrunnsbelysning langs kantene
Neodymium headset

Se mer På lager
Spar 10 kr
 

L33T Gaming - Spilleutstyr for ethvert behov

Trenger du noe utstyr til PC-oppsettet ditt slik at du kan ha større komfort under dine lange spilløkter?

Da kan det være at du er interessert i å se det store produktutvalget fra L33T Gaming, som har spesialisert seg på produksjon av utstyr og tilbehør som kan dekke dine spillbehov.

L33T Gaming er et dansk selskap som i en årrekke har jobbet med utvikling og produksjon av diverse utstyr og produkter rettet mot de som sitter mye ved datamaskinen og spilleren.

Hos L33T Gaming kan du få solide produkter av høy kvalitet som kan hjelpe deg med å gjøre spillingen mye mer komfortabel, slik at du både kan tåle de lange spilløktene, og muligens gjøre deg litt mer effektiv underveis.

Du kan f.eks. finn produkter som stoler som er spesiallaget for deg som sitter mye ved datamaskinen og jobber, slik at du har riktig støtte og komfort når du skal sitte der lenge.

Med L33T Gaming kan du være sikker på at produktet er produsert i høy kvalitet, og med fokus på ergonomisk design, slik at du kan bruke datamaskinen og fortsette å nyte god komfort.

5 Smarte løsninger for gaming fra L33T Gaming

Hvis du er interessert i noe nytt spillutstyr av høy kvalitet, kan det være lurt å ta en titt på L33T Gaming sine produkter.

Nedenfor finner du et utvalg av ulike produkttyper du kan få fra L33T Gaming, slik at du har mulighet til å få en oversikt over hva som finnes under deres merke.

#1 - L33T spillstoler

Ønsker du deg en gamingstol i et lekkert design, så kan du hos L33T Gaming finne flere ulike typer stoler som kan hjelpe deg med å oppnå høy komfort.

Bruker du mye tid på datamaskinen er det viktig at stolen din er i god stand, da posisjonen din er viktig når du sitter ned i lange perioder.

I verste fall kan det gi deg vondt i ryggen, og det er derfor viktig at du har en stol av god kvalitet som gir deg den ryggstøtten du trenger.

Gamingstoler fra L33T Gaming gir deg en optimal ergonomisk ytelse, hvor stoffet er designet for å være både behagelig å sitte på, men også la kroppen puste, slik at du ikke blir overopphetet og tåler å sitte ned over lengre tid. .

Her får du også en mengde innstillinger som du kan bruke til å justere stolens høyde og helning, slik at du kan få stolen til å passe rett til ryggen, og gir deg en mye høyere komfortabel sittestilling som du kan bruke mens du spiller.

#2 - L33T spillhodesett

Ønsker du å få en best mulig lydopplevelse når du spiller på datamaskinen, kan det være lurt å vurdere om du bør skaffe deg et headset fra L33T Gaming.

Med et headset har du muligheten til å få en direkte 360-surroundlydopplevelse, slik at du kan høre nøyaktig hvor du blir angrepet fra mens du spiller.

Det gir deg større sjanse for å kunne reagere på potensielle trusler, da du nå får en mye mer personlig lydopplevelse, slik at du kan høre alle de små skrittene og lydene som kan være avgjørende.

Headset fra L33T Gaming har også en innebygd mikrofon , slik at du har mulighet til å kommunisere med dine venner og bekjente, som du spiller med, via talechat, slik at dere bedre kan koordinere med hverandre.

Det kan løfte spillet til et litt høyere nivå enn om du måtte skrive til dem via chatter i spillet, hvor du bare direkte kan si hva du vil.

Med en mikrofon av høy kvalitet kan du sørge for at vennene dine kan høre deg, slik at det ikke oppstår misforståelser underveis i spillet, og du har ekstra mulighet for å kunne slå mikrofonen av og på.

Bor du sammen med andre kan det kanskje være irriterende for dem å kunne høre alle de høye lydene som kan oppstå i spill, og her kan et headset være fint, da du fortsatt kan høre alt som skjer i spillet, mens partneren din kan fortsatt se på TV, høre på musikk eller lese en bok uten å bli forstyrret.

#3 - L33T spillmus og tastatur

Når du spiller dataspill er det viktig at du har en god mus og tastatur , da dette er verktøyene som har direkte innvirkning på hvor effektiv du kan være i spillet ditt.

Derfor bør du vurdere hvilken mus og tastatur du bør bruke, slik at du bedre kan velge de som passer dine hender og stil.

Her kan du f.eks. få mekaniske og semi-mekaniske tastaturer som gir deg en bedre følelse når du trykker på tastaturet og gir deg mye bedre tilbakemelding slik at du er sikker på å føle når du trykker på tasten.

Dette kan være spesielt viktig når du spiller, da du ofte ikke har tid til å se når du trykker på tastaturet, og det bør derfor være tydelig tilbakemelding slik at du vet at du treffer riktig.

Skal du skaffe deg en ny mus bør du vurdere hvor stor musen er, da den skal kunne ligge komfortabelt og stabilt i hånden.

Det er både viktig for at du skal kunne trykke riktig på musen, men også fordi håndleddet ditt skal støttes godt når du bruker musen over lengre perioder.

Ellers kan det potensielt gi smerter i håndleddet eller museskader på hånden, og du bør derfor ønske deg en mus som passer til hendene dine.

For både mus og tastatur kan du få modeller med RGB-funksjonalitet, hvor du kan laste ned programmer til datamaskinen din, hvorfra du så kan styre hvilke farger mus og tastatur skal ha.

Det kan gjøre oppsettet ditt smartere og lar deg tilpasse det litt mer enn ellers.

#4 - L33T Gaming Gulvmatter

Hvis du har en god kontor- eller gamingstol, må du kanskje være oppmerksom på hvilket underlag de står på, slik at den ikke slites fort av å kjøre over den hele tiden.

Hvis underlaget ditt f.eks. er et lakkert tregulv, så kan det fort gi skader og riper i gulvet som er godt synlige om du kjører frem og tilbake med stolen over.

Her kan det være lurt å investere i en stor gulvmatte slik at du kan dekke gulvet med den i området du sitter på stolen.

Det hjelper deg med å beskytte gulvet slik at du slipper å male det på nytt på langt nær så ofte, og det sliter heller ikke på langt nær så mye på stolens hjul, slik at de ikke må skiftes på langt nær så ofte.

#5 - L33T spilltilbehør

Trenger du ekstra reservedeler og tilbehør til spillutstyret ditt, kan du også finne dem i L33T Gaming-serien.

Her kan du f.eks. finn også ekstra reservehjul til spillestolen din slik at du kan bytte dem ut hvis de blir slitt.

Reservehjulene finnes også i en lang rekke farger, slik at du kan velge hvordan du ønsker å dekorere stolen din når du uansett trenger nye hjul til den.

Trenger du en solid overflate til musen din, kan du også få en rekke ulike musematter fra L33T Gaming.

Det gir musen en fin og flat overflate, slik at du er bedre sikret at det ikke kommer skitt og støv inn i musen, noe som potensielt kan gjøre det vanskeligere å kontrollere datamaskinen.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
På salg
leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva