Monitorstativ
Optimal høyde på skjermen
Massive stålføtter
Praktisk dreieplade for enklere bruk
Kompatibel med ulike enheter
Støtter to skjermer for økt produktivitet.
Justerbar høyde for bedre ergonomi.
Farge: Sølv
Merke: Desire2
Farve: Sort
Brand: Logilink
Optimal høyde på skjermen
Med anti-skli silikonplater
Med innebygd USB Hub
4x USB-A + Micro USB for strøm
Skjermen plasseres på standen
Sikrer at skjermen er i god øyehøyde
Forbedrer ergonomien ved skrivebordet
Inkluderer praktisk oppbevaringsboks
Justerbar høyde for personlig tilpasning
Ekstra bredde for større laptops
Kan monteres på alle datamaskin- og TV-skjermer
Max bærevekt 6 kg
Sofistikert design i glass
Hever skjermen til optimal høyde
Regulerbar høyde
Kompatibel med flere monitorstørrelser
Justérbar høyde for optimal skjermplassering
Robust design for stabilitet
Praktisk for profesjonell multitasking.
Sikkerhet og stil i ett.
Stødig stativ for to skjermer.
Hjelper deg å organisere arbeidsplassen.
Nøyaktig måling med en rekkevidde på opptil 80 meter.
Praktisk USB C-lading for enklere bruk.
Justerbar for den beste visningsvinkelen
Robust og stabil konstruksjon
Spar plass med to skjermer på én holder
Passer til skjermer fra 17 til 32 tommer, maks. 8 kg
Farve: Klar
Merke: BakkerElkhuizen
Justerbar for optimal synsvinkel
Støtter skjermer med maks 9kg
Elegant og usynlig design
Sikrer optimal skjermposisjon
Moderne og minimalistisk design
Hever skrivebordet for bedre ergonomi
Stilig løsning for bedre arbeidsflyt
Passer til 13-32 tommer skjermer
Farve: Klar
Merke: BakkerElkhuizen
Justerbar høyde for personlig tilpasning
Ekstra bredde for større laptops
Stabil og minimalistisk design
Plassbesparende alternativ
Skjermstander med justerbar høyde for optimal synsvinkel.
Lag av herdet glass for ekstra stabilitet og stil.
Robust sirkulær design
Lett å justere for ulike høyder
Stilig design som passer inn på hvert kontor
Løfter skrivebordet til optimal høyde
Stabil sirkulær skjermstander
Lett å tilpasse etter bruk
Skjermstativ - Forbedre skjermopplevelsen
På denne siden finner du vårt utvalg av skjermstativ.
Har du en jobb der mesteparten av dagen går med til å stirre på en skjerm, kan det belaste skuldre og nakke.
Enten det er på et kontor eller et hjørne av hjemmet ditt, kan flere timer foran skjermen kreve sin toll.
For å unngå belastninger på nakke og øyne, og mulige ryggsmerter fra å sitte sammenkrøllet rundt datamaskinen, kan noe så enkelt som å investere i et skjermstativ ofte avhjelpe det.
Det jobbes mer og mer over datamaskinen, og selv om det har bidratt til å åpne nye muligheter på arbeidsmarkedet, og har forbedret effektiviteten betydelig, er det også en risiko for at du kan belaste både nakke og øyne unødvendig ved å sitte. foran skjermen i lange perioder.
Derfor, hvis du investerer i et skjermstativ, kan du sette skjermen opp i en høyde som gjør at du ikke sitter sammenkrøllet, men i stedet retter deg opp og ser direkte på skjermen.
Dette kan bidra til å lindre både nakke, skuldre og øyne for noe av den velkjente arbeidstrettheten og sårheten som kan oppstå etter en lang dag.
5 ting du bør vurdere når du ser på skjermstativ
Å finne riktig skjermstativ til arbeidsstasjonen din kan øke opplevelsen av å sitte foran datamaskinen og samtidig også redusere trettheten og sårheten du kan oppleve av å sitte bøyd over en i lang tid.
Uansett om du trenger et skjermstativ for gaming eller jobb, er det ikke noen spesifikke stativer som er perfekte for akkurat dette.
Selv om det selvfølgelig er noen ting som kan anbefales fremfor andre, kommer det an på hva du føler passer deg best, og din preferanse i både utseende, type og lignende.
Selv om skjermen kanskje ikke gjør deg bedre i selve spillet, kan den gjøre spillopplevelsen din bedre og mindre stressende for både skuldre, nakke og øyne.
#1 - Materialet til monitorstativet
Det er nødvendig å velge et produkt som er slitesterkt, da det siste du ønsker er at skjermen din faller av bordet fordi skjermstativet ikke var stabilt og robust nok.
Monitorstativ med veggfester og leddarmstativ kommer ofte i stålbelagte metallegeringer, noe som gjør dem utrolig solide.
Noen skjermstativ til bordet kommer også i klassisk og tidløst tre, robust og slitesterkt metall og aluminium eller annet; uansett, om du kjøper fra et merke du stoler på og sørger for at du kan få hjelp eller garanti dersom uhellet skulle være ute, når du kommer langt.
#2 - Monitorstativets ventilasjonsevne
Monitorstativ kan hjelpe mye med monitorens ventilasjon, og spesielt monitorstativ med armer, da skjermen dermed ikke berører noen overflate mens den er i bruk.
Problemet med ventilasjon oppstår oftest når skjermen din er plassert på en plattform som ikke gir den mulighet til å få skikkelig luftstrøm i gang.
Dette kan i verste fall gi overoppheting når du jobber eller spiller flere timer av gangen, så det er derfor viktig å tenke på både hvor mye du bruker skjermen din og at den må kunne ventilere skikkelig.
Uansett om du velger opphengte skjermstativ eller skjermstativ til skrivebordet, må du derfor sjekke om skjermen din vil kunne ventilere skikkelig.
#3 - Du må ha nok bordplass
Oftest er det skjermstativ med armer og de vegghengte som gir deg mest bordplass å jobbe med.
De er festet til et hjørne på bordet ditt, og dermed er resten av bordet fritt til å bruke eller oppbevare andre ting på, hva enn du vil bruke bordet ditt til.
Dette gjelder også skjermstativ som henges via veggbraketter, da de bare henger på veggen, og dermed har du mye bordplass.
I motsetning til disse to kan ofte skjermstativ som står på bordet ta mer plass, men med riktig opplegg og design kan du oppbevare noen under eller i selve skjermstativet.
Det finnes for eksempel varianter som lar deg lagre filer, kontorrekvisita eller til og med et tastatur og en mus under.
#4 - Overvåk vekt og størrelse
Skjermer kan variere mye i både vekt og størrelse, og det er derfor viktig å være klar over hvilken modell du har, med tanke på skjermstativet ditt.
Skjermen din kan for eksempel veie alt fra 4 kg til 20 kg, avhengig av hvilken modell du har valgt , og derfor er det nødvendig at du tenker på dette når du ser på skjermstativ.
Nesten alle skjermstativ har en slags vektgrense, men dette står som oftest enten i produktbeskrivelser eller på selve emballasjen.
Du må derfor se på vekten på skjermen din og sammenligne den med spesifikasjonene til skjermstativet.
Hvis du tar dette ekstra steget, kan du ofte unngå de fleste ulykker.
#5 - Ulike typer skjermstativ
Det finnes ulike typer skjermstativ, og avhengig av hva du ønsker av bordplass, brukervennlighet og pris, kan du finne skjermstativet for deg.
Monitorstativ med arm
Kjært barn har mange navn og denne typen monitorstativ er intet unntak; du kjenner det kanskje som monitorarm, eller kanskje som skrivebordsfeste.
Uansett navn er funksjonen den samme.
Det er en semi-permanent løsning, da du fester den til skrivebordet ditt via en , og deretter fester du skjermen eller skjermene til armen eller armene, avhengig av dine behov.
Den største fordelen med skjermarmen er at den gir skjermen din mye bevegelse, og du kan derfor justere skjermen slik at den plasseres nøyaktig etter dine ønsker.
De sparer også mye plass på skrivebordet ditt og etterlater heller ingen merker.
Monitorstativ
Dette alternativet er ofte det mest bærbare av dem alle, da du ganske enkelt plasserer det på skrivebordet ditt og deretter tar det opp og bærer det rundt siden det ikke er festet til noen overflate.
Sammenlignet med skjermarmene får du her et alternativ som ikke krever noen form for montering, men som dermed heller ikke har samme mobilitet.
Monitorstativet er derfor praktisk dersom du ofte bytter arbeidsstasjon, eller rett og slett ønsker en rask og enkel løsning uten store komplikasjoner.
Vegghengt stativ
Akkurat som navnet antyder, festes dette skjermstativet til veggen, spaltepanelet eller veggen ved hjelp av en veggbrakett.
Dette alternativet gir deg ikke en bevegelig arm, så du kan ikke bevege skjermen mye, og er samtidig ofte også en langt mer permanent løsning enn for eksempel skjermarmer og stativer.
Fordelene med å kunne vippe, justere høyden, og flytte skjermen frem og tilbake er derfor ikke der, og du sitter også igjen med hull i veggen som må fikses dersom du beveger deg.
Men hvis du derimot ikke trenger å justere skjermen og samtidig forventer at det skal være en fast arbeidsplass, enten på kontoret eller hjemme, er dette en god løsning.