Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

Julegaver

Nedenfor finner du utvalget innen Julegaver.

Er du klar for jul?
Julen er rett rundt hjørnet og derfor har det blitt en festlig tid for ønskelister. Mangler du gode ideer til hva du skal gi svigerfamilien eller mangler du ideer til din egen ønskeliste, har vi samlet en rekke av våre mest populære elektronikk som passer for hele familien.
Først og fremst må vi sørge for at du er helt klar i tide til jul? Har du funnet årets julekjeder og julelys? Ellers kan du finne Led lyskjede til bruk både utendørs og innendørs her.

De absolutte vinnerne
Hvis du vil imponere tenåringen din med kul elektronikk, er elektronikk for Gaming og smarthjemmet sikre gavevinnere.
Hva med et Segboard, så junior er klar for våren? Du går heller aldri galt med en Bluetooth-høyttaler eller en vinylplatespiller.

Julegaver i alle prisklasser
Trenger du gaver til mandelgaven eller pakkespillet, finner du dem også her. Vi har samlet en rekke gaveideer i ulike prisklasser, fra kategorier med kule gaver til under 200 kroner til gaver over 500 kroner.

Julegaven til ham eller henne
Mangler du ideer til julegaven til partneren din, finner du dem også her. Hva med en WiFi Repeater, slik at du kan få helt jevn Wi-Fi-dekning i hele huset? Eller hva med en ny DAB-radio slik at du kan høre alle de nye digitale kanalene?
Hvis partneren din hører på mye musikk på mobilen, er det ingenting bedre enn et par trådløse Bluetooth-hodetelefoner.

Elektronikkjulegaver til barna
Du kan også finne gaveideer til mindre barn her. Hvis barnet ditt nettopp har begynt å høre på musikk, vurder å gi et par barnehodetelefoner som kan justeres slik at barnet ikke skader hørselen ved å spille for høyt. Vi har et stort utvalg av morsomme karakterer som barn vil elske.
Du kan også gi en Boombox til barnerommet slik at barna kan høre Disney-CDen for full gardin.
For gaveideer til de litt større barna har vi en stor Gadgets-del med masse kule og morsomme dingser. En sikker gavevinner er et Action-kamera eller hva med en Drone, som vi har i mange forskjellige versjoner, fra de mindre til nybegynnere til den litt mer erfarne brukeren.

Julegaver for helse - komfort
Det er også alltid lurt å gi gaver som kan brukes og som hjelper mottakeren med å ta vare på helsen sin. For eksempel har vi et stort utvalg av Fitness-armbånd og Smartwatches, som kan pares med både Android- og iOS-mobiltelefoner.
Vi har også et stort utvalg av gaver til Personlig pleie.

Julegaven til besteforeldrene
Det er alltid vanskelig å komme med gaveideer til besteforeldrene. Hva med en Frameo digital fotoramme, for eksempel med WiFi slik at du fortløpende kan sette nye bilder av barnebarna på skjermen.
Eller hva med en forstørrelseslampe perfekt for hobbyarbeid som krever forstørrelse og belysning. Du kan også få en klokke med projektor, som er perfekt for soverommet. Da kan du projisere klokken i taket midt på natten slik at den er lett å se. Perfekt for bestefar.
Du kan også gi en Seniormobil i julegave. En seniormobil har store tall, så den er enkel å bruke, og den har en hurtig ringeknapp, slik at du raskt kan ringe etter hjelp.
Her i det kalde været er et varmeteppe også en god gaveide.

Julegaver til hjemmet
Gir dere hverandre gaver som skal brukes, har vi også et stort utvalg til hjemmet. Vi har for eksempel masse ting til kjøkkenet, som Minikjøleskap eller induksjonstopp. Vi har mange gaveideer til kjøkkenutstyr.
Du kan også gi en gave som gjør hjemmet tryggere og litt morsommere, for eksempel en videoringeklokke. Da kan du se hvem som ringer døren og svare fra mobilen.
Vi har også et stort utvalg av bordlamper som vil pynte opp i enhver stue. Eller hva med en robotstøvsuger slik at mottakeren slipper å støvsuge?
Til hagen har vi for eksempel en værstasjon slik at du kan følge med på vær og temperatur.

Stort utvalg av elektroniske gaveideer
En ny DVD-spiller eller et nytt stereoanlegg er alltid en god julegaveide. Vi har et stort utvalg i mange prisklasser.
Du kan også stille med bilkamera slik at ansvarsspørsmål ikke oppstår ved en ulykke. Eller hva med et Walkie Talkie-sett eller en lamineringsmaskin?
Du finner alt og mye mer på avXperten.no

Nedenfor finner du utvalget innen Julegaver.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva